parsifal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Τα posts εντός του «Μπλα Μπλα» δεν αυξάνουν τον post counter, έχει αναφερθεί πολλάκις.
nikos21aek Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Είναι δυνατόν αν δεν άλλαξε 1000άδα(πχ από 8342 να πήγε 7879)να πήρατε χαμπάρι ότι σας μειώθηκαν πόστς; Δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω τέτοιο πράγμα χαμπάρι άμα δεν έβλεπα ξαφνικά το post counter κάτω από 1000 που ξέρω ότι τα έχω περάσει.Τώρα που έδωσα προσοχή μου έμεινε και το 1400.Αν το δω πιο κάτω θα το πάρω χαμπάρι.
nikos21aek Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Εντάξει χαμπάρι δεν πήρα όμως πότε έγινε αλλά σίγουρα είμαι με κανα 1000+ παραπάνω posts τώρα.Τι έγινε πάλι; Είχαμε στα 2+1 δώρο;
parsifal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Η μετακίνηση threads στο νέο sub-forum των Αθλητικών το προκάλεσε κατά πάσα πιθανότητα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 και εγώ πήρα 66, καθόλου άσχημα μιας και έχω postάρει σε 4-5 topics το πολύ
insomniaK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό είναι λίγο χμμμ... γελοίο. Τα μηνύματα μου στα αθλητικά είναι κυρίως οπαδικά/ειρωνικά, ωστόσο προσμετρώνται σε αντίθεση με τα μηνύματα μου στο κυρίως μπλα μπλα. Στα οποία αρκετές φορές, θεωρώ πως έχω δώσει ουσιαστικές απαντήσεις. Εθελοτυφλούμε, ή να προσμετρώνται όλα τα μηνύματα ή μόνο αυτά που έχουν να κάνουν με υπολογιστές.
parsifal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ίσως να μην έγινε by design: Τα Αθλητικά είναι νεοδημιουργηθέν sub-forum, πιθανόν να μην κληρονομεί από το parent forum του (Μπλα Μπλα) το περί posts exclusion και να πρέπει να προστεθεί ρητά στη λίστα των υπολοίπων fora/subfora όπου τα posts δε μετράνε. Θα επικοινωνήσω με τον Hal να δω ακριβώς τί...επαίχθη!
darklordvader77 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 ααα εγω γιατι δεν πηρα τιποτα?? στον παλιο ρε?? απολυωμαι στραβαδια,το κορμι μου θελει..χάδια!!
nikos21aek Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Εννοείται ότι πρέπει να αφαιρεθούν τα posts από τα αθλητικά.Να πω και από τον κινηματογράφο/μουσική ή θα είμαι υπερβολικός;Εντάξει για το χαβαλέ μας γράφουμε εκεί και για την αρρώστια μας.Τα αθλητικά είναι μπλα μπλα και πρέπει να παραμείνουν μπλα μπλα. Και btw επιτέλους έγινε subforum τα αθλητικά.
parsifal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ίσως να μην έγινε by design: Τα Αθλητικά είναι νεοδημιουργηθέν sub-forum, πιθανόν να μην κληρονομεί από το parent forum του (Μπλα Μπλα) το περί posts exclusion και να πρέπει να προστεθεί ρητά στη λίστα των υπολοίπων fora/subfora όπου τα posts δε μετράνε. Θα επικοινωνήσω με τον Hal να δω ακριβώς τί...επαίχθη! Ο υπέρλαμπρος Hal9000 (ο Δίας να μου κόβει χρόνια και να του δίνει TeraFLOPS!) απάντησε πως το αυτόματο maintenance script που ευθύνεται για την ενημέρωση των post counters είναι scheduled για το Σαβ/κο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 κάθε πότε γίνεται αυτό?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ τσίμπησα 2000+ posts... και θα τα ξετσιμπήσεις
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Υπομονή μέχρι το σαββατοκύριακο, όλα θα διορθωθούν, θα σας κοπούν τα πόδ... τα posts. Και από τους βάζελους, έξτρα μείωση 1.200 posts και υποβιβασμός στη β' εθν... μπαρδόν, παρασύρθηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.