Προς το περιεχόμενο

Μετρητής Δημοσιεύσεων

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το μεγαλύτερο bug του post counter είναι ότι υπάρχει. Και είμαι αρκετά επιεικής νομίζω...

τι λε ρε; και πως θα δείξω ότι είμαι περπατημένος και ότι τα ξύνω στην δουλειά;

(αν πίσω από το παρσιφαλίδη κρύβεται το αφεντικό μου: αφεντικό για να γελάσουμε το είπα...χα χα ... γελάσαμε)

• Super Moderators
Δημοσ.
Το μεγαλύτερο bug του post counter είναι ότι υπάρχει. Και είμαι αρκετά επιεικής νομίζω...

Blasphemy!

Δημοσ.
Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τώρα, τα μηνύματα που διαγράφονταν για οποιοδήποτε λόγο, δεν αφαιρούνταν από το post counter των μελών.

:mad: γι'αυτο χαθηκαν 1200 post μου?

τσαμπα το γραψιμο. δε θα ξαναποσταρω ροζ τοπικ....:cry:

Δημοσ.
σιγά, εγώ έχασα 1000 posts, τι να πει και ο paredwse ή το Γιαννης Platano που έχασαν σχεδον 4000 each? :P

anyway

Από ότι έμαθα αυτά είναι τα πραγματικά posts και πως οι παλιότερες εκδόσεις του vbulletin όταν έπεφτε delete σε topics/posts δεν μείωναν τον counter και για αυτό ήταν μεγαλύτερος μέχρι που έγινε ένα update or something τις προάλες και πήγαν στα ίσια τους :P

Αποκλειεται να ειχα 4000 delete topics. Κατι αλλο μου μυριζει...Μηπωε θελουν να μας μειωσουν τον μισθο ????:-D:-D:-D:-D:-D

Εντάξει, κέρδισες.

Προσπαθήσαμε να μειώσουμε τα posts των γνωστών βάζελων του forum για να τους σπάσουμε το ηθικό.

Ποτε θα καταλαβετε οτι οσα πρωταθληματα και να παρετε και οσα κυπελα παντα θα εισαστε ο φτωχος συγγενης του ελληνικου ποδοσφαιρου ???:cry::cry::cry::cry::cry:

• Super Moderators
Δημοσ.
Αποκλειεται να ειχα 4000 delete topics. Κατι αλλο μου μυριζει...Μηπωε θελουν να μας μειωσουν τον μισθο ????:-D:-D:-D:-D:-D

dude, είχες 15000+ posts και τώρα είσαι με 11000+... major defeat :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...