Προς το περιεχόμενο

Μετρητής Δημοσιεύσεων

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

σιγά, εγώ έχασα 1000 posts, τι να πει και ο paredwse ή το Γιαννης Platano που έχασαν σχεδον 4000 each? :P

anyway

Από ότι έμαθα αυτά είναι τα πραγματικά posts και πως οι παλιότερες εκδόσεις του vbulletin όταν έπεφτε delete σε topics/posts δεν μείωναν τον counter και για αυτό ήταν μεγαλύτερος μέχρι που έγινε ένα update or something τις προάλες και πήγαν στα ίσια τους :P

Δημοσ.

Εγώ έχασα λίγα... και δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι... δεν βγάζω άκρη...

(σημαντικά προβλήματα έχω την Δευτέρα στην δουλειά)

• Super Moderators
Δημοσ.

Όσα μέλη παρατηρείτε μείωση του αριθμού των μηνυμάτων σας στο post counter, μην ανησυχείτε, η εξήγηση είναι απλή:

Προχθές πραγματοποιήθηκε επικαιροποίηση του post counter των μελών με την database των μηνυμάτων. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τώρα, τα μηνύματα που διαγράφονταν για οποιοδήποτε λόγο, δεν αφαιρούνταν από το post counter των μελών. Κι αυτό γιατί δεν υπήρχε συγχρονισμός της βάσης δεδομένων και του post counter.

Αυτό και τίποτα παραπάνω. :-)

Εν ολίγοις, είναι αυτό που έγραψε ο Thresh - απλώς εγώ το έγραψα πιο επιστημονικά: "επικαιροποίηση", "συγχρονισμός" και πράσσειν άλογα. :P

• Super Moderators
Δημοσ.
τι; αυτό ήταν; ούτε μυστήριο ούτε τίποτα; ούτε λίγο παρασκήνιο... ;;;

Εντάξει, κέρδισες.

Προσπαθήσαμε να μειώσουμε τα posts των γνωστών βάζελων του forum για να τους σπάσουμε το ηθικό.

Δημοσ.

Αυτά είναι... !!!

και νταμπλ και σας τρώμε στα ποστ!!!

(σιριους ναου... θενκς φορ δε ξακαθάρισμα)

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτά είναι... !!!

και νταμπλ και σας τρώμε στα ποστ!!!

Έτσι. :-)

(σιριους ναου... θενκς φορ δε ξακαθάρισμα)

Για να μην μένουν λάθος εντυπώσεις. ;)

Δημοσ.

Προσπαθήσαμε να μειώσουμε τα posts των γνωστών βάζελων του forum για να τους σπάσουμε το ηθικό.

Έτσι, έτσι με τους πουλημένους! Αλλά τώρα με την πολυμετοχικότητα κανένα πέτσινο ποστ δε θα ξαναδωθεί. Θα φέρουμε έτοιμους και φτασμένους post counters από εξωτερικό και όλα τα ποστ θα τελειώνουν πλέον με το σφύριγμα του διαιτητή και όχι στο ημίχρονο.

Δημοσ.

η πλάκα είναι ότι πριν κάνα χρόνο (ίσως και παραπάνω, δεν θυμάμαι) μάζεψα καμιά 300 posts που δεν ήθελα, έστειλε pm σε έναν mod και με την καλύτερη των διαθέσεων τα έσβησε. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν μειώθηκε και το post counter μου, μου απάντησε τότε ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται και μόνο αν απευθυνόμουν σε κάποιον smod μπορεί να γινόταν κάτι.

Τελικά, ήταν θέμα αναβάθμισης του vbulletin - εξηγήθηκε πιο πάνω! Χαίρομαι που το forum αναβαθμίζεται! Άντε και εις ανώτερα!

Δημοσ.
Άντε και εις ανώτερα!

Και εις κατώτερα θες να πεις :lol:

(εννοώ που μειώσατε τα ποστ... :P Μη το πάρει στραβά κανένας μοντερεϊτορας B))

Υ.Γ.Εγώ πως και δεν έφαγα καμιά μείωση; :o

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι ποτε δεν θα ειχες κανει ποστ του τυπου

"U failed son of the b¥tch!" :P

Εχμ ουτε ενα report δεν εχεις κανει, ε γιωργη...? :o

Εμενα μου φυγανε μια 250ρια ποστ..

Σωστος :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...