Georgis21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Για σας παιδια επιτελους αγορασα εναν AMD Phenom 2 X3 μια μητρικη Gigabite ultra durable 3 kai 4 giga RAM...κρατισα τη παλια καρτα γραφικων μια EVGA 7600GT KO οταν βαζω ενα game μετα απο περιπου 10 λεπτα ανεβαζει θερμοκρασία 92 βαθμους κελσιου και αλιωνετε η εικονα στα παιχνιδια η με πεταει εξω οταν δε βαζω παιχνιδια δουλευει στους 62 βαθμους με το παλιο συστημα δε το εκανε αυτο αντε να πηγενε μεχρι τους 70 ΕΛΕΟΣ τι αλλο να κανω
vdanasto Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Να υποθέσω ότι μιλάς για θερμοκρασία επεξεργαστή, έτσι; Δεν ξέρω τι θερμοκρασίες είναι φυσιολογικές για τον επεξεργαστή σου, αλλά σαν πρώτη κίνηση πρέπει να ελέγξεις αν πατάει καλά η ψύκτρα. Βέβαια η αλλοίωση της εικόνας που λες δείχνει προς την μεριά της κάρτας γραφικών. Κοίτα και την κυκλοφορία του αέρα στο κουτί. Για να δεις αν πρόκειται για πρόβλημα ψύξης, βάλε έναν ανεμιστήρα (η το κλιματιστικό) να φυσάει μέσα στο κουτί και δες αν σου κάνει τα ίδια.
Georgis21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Η καρτα γραφικων ανεβαζει θερμοκρασια 92 βαθμων ο επεξεργαστης αντε να ανεβασει μεχρι 40
vdanasto Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Μήπως αλλάζοντας την από το ένα PC στο άλλον κουνήθηκε η ψύχτρα της και δεν κάνει καλή επαφή με τον πυρήνα; Κι έτσι ανεβάζει θερμοκρασία.
ahristos Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Πρόσεξες αν έχει μαζευτεί σκόνη περιμετρικά του ανεμιστήρα και φράζει το ροή του αέρα; Εμένα τέτοιου τύπου ψύκτρες ούτε 3 μήνες δεν άντεχαν, ήθελαν καθάρισμα. Τώρα βέβαια με τέτοιο επεξεργαστή, όταν βάζεις παιχνίδι, η κάρτα γραφικών δουλεύει συνέχεια στο 100%. Παλιά μπορεί να είχες ασθενή επεξεργαστή και η κάρτα ξεκουραζόταν και λιγάκι, αφού ο επεξεργαστής θα προσπαθούσε να την προλάβει.
Georgis21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Θα συμφονισω με τον ahristo ειχα παλια εναν AMD 3200+ και εβλεπα οτι μου εκοβε τη καρτα στα παιχνιδια... λεω να παρω κανα κουτι αλουμινιου με κανα 100 ευρω εαν εχετε να προτινετε κατι καλο και πιο μετα και καρτα γραφικων ενοιτε!!!παντως παρολω που ειναι παλια καρτουλα παιζω το NFS undercover full γραφικα Bioshok full assasin creed crysis και αυτα στο μαχ
swiftech Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 σε τι οθονη και αναλυση τα παιζεις τερμα ολα? αντι για κουτι παρε τιποτα αλλο χρησιμοτερο θα ειναι.. καλυτερα καρτα γραφικων
Georgis21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Παιζω σε αναλυση 1024χ768 ακομα και το antilizing να βαλω παιζουν μια χαρα απλα ανεβαζει θερμοκρασια ειναι φυσιολογικο να ανεβαζει 90 βαθμους κελσιου??? φοβαμε μια μου καψει το μηχανιμα ολο...!!!!
vdanasto Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Όλο το μηχάνημα δεν θα στο κάψει, και για κάποιες κάρτες ήταν normal αυτή η θερμοκρασία. Βέβαια αφού λες ότι έχεις προβλήματα τότε προφανώς κάτι δεν πάει καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.