darklordvader77 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Φιλος Iron_man21, θα μπορουσες να λεγες απλα τι ακουσες, χωρις να εκφερεις γνωμη για κατι που δεν εχεις δοκιμασει.. ειναι σα να λες ενταξει, η bmw M3 τσουλαει στο δρομο, αλλα δε κανει κ πολλα, χωρις να την εχεις οδηγησει! δεν θα σε ειρωνευτω λοιπον (αρκετα σου καναν οι απο πανω) αλλα θα σου πω facts: 7 πιο ευκολα απο ΧΡ! (την συνηθεια 8 χρονων την κατεριψα σε 2 μερες στα 7) 7 πιο ασφαλη απο XP (οπως κ τα vista, but f*ck uac! ) 7 αρκετα πιο γρηγορα.. στα περισσότερα πραγματα! (σε σχεση με xp, καλα, αστο με τα vista, εκει ειναι εμφανεσταστη διαφορα) γενικα, αν εχεις παλιο μηχανημα, μεινε με τα xp, αν εχεις 1,5gb μνημης κ σχετικα γρηγορο επεξεργαστη, δε βλεπω γτ να μη βαλεις τα 7, να πειστεις κ απο μονος σου! μη νομιζεις, κ γω δε γουσταρα τα vista (για δικους μου λογους), κ επειδη ειχα δοκιμασει ολες τις beta, κ μετα 2 χρονια την κανονικη εκδοση, θα μου μεινουν σαν μια κακη αντιγραφη.. αλλα τα 7 ναι, ειναι κατι καλο,διαφορετικο (για windows παντα, ε?) κ κατι που αξιζει να βαλει κανεις σε hardware 2 χρονων πισω μεχρι σημερινο! edit: βρε tritonas00, ξεκολλα με τα παιχνιδια, μπορει να χει κονσολα (game console εννοω) κ να το φχαριστιεται ετσι! ειπαμε υποκειμενικες αναγκες ειναι αυτες..
sevast99 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Κατα την γνωμη μου, τα παντα εξαρτωνται απο την εξελιξη της τεχνολογιας σε Hardware
Iron_man21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Bλεπω μπαινεις απο το πιο ασφαλες απ'τα 2 λειτουργικα στο internet....Και το αλλο με το linux?Το εχεις για να παιζεις παιχνιδια να υποθεσω...?? άκυρο. το linux το έχω για μεγάλες υποθέσεις. ΑΛΛΑ και απο αυτό μπαίνω στο ιντερνετ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:00 ---------- Φιλος Iron_man21, θα μπορουσες να λεγες απλα τι ακουσες, χωρις να εκφερεις γνωμη για κατι που δεν εχεις δοκιμασει..ειναι σα να λες ενταξει, η bmw M3 τσουλαει στο δρομο, αλλα δε κανει κ πολλα, χωρις να την εχεις οδηγησει! δεν θα σε ειρωνευτω λοιπον (αρκετα σου καναν οι απο πανω) αλλα θα σου πω facts: 7 πιο ευκολα απο ΧΡ! (την συνηθεια 8 χρονων την κατεριψα σε 2 μερες στα 7) 7 πιο ασφαλη απο XP (οπως κ τα vista, but f*ck uac! ) 7 αρκετα πιο γρηγορα.. στα περισσότερα πραγματα! (σε σχεση με xp, καλα, αστο με τα vista, εκει ειναι εμφανεσταστη διαφορα) γενικα, αν εχεις παλιο μηχανημα, μεινε με τα xp, αν εχεις 1,5gb μνημης κ σχετικα γρηγορο επεξεργαστη, δε βλεπω γτ να μη βαλεις τα 7, να πειστεις κ απο μονος σου! μη νομιζεις, κ γω δε γουσταρα τα vista (για δικους μου λογους), κ επειδη ειχα δοκιμασει ολες τις beta, κ μετα 2 χρονια την κανονικη εκδοση, θα μου μεινουν σαν μια κακη αντιγραφη.. αλλα τα 7 ναι, ειναι κατι καλο,διαφορετικο (για windows παντα, ε?) κ κατι που αξιζει να βαλει κανεις σε hardware 2 χρονων πισω μεχρι σημερινο! edit: βρε tritonas00, ξεκολλα με τα παιχνιδια, μπορει να χει κονσολα (game console εννοω) κ να το φχαριστιεται ετσι! ειπαμε υποκειμενικες αναγκες ειναι αυτες.. δεν προκειτε να ασχολειθώ ξανα με αλλαγή των Windows;)[μόνο αμα χρειαστεί στο μέλλον θα βάλω τα 7].Στα Linux βρήκα τον ευτό μου.Όπως ειπα και πριν τα windows σχεδόν τα έχω παρατήσει,μόνο τα χρησιμοποιω για να μπαινω στο ιντερνετ γιατι στον υπολογιστη με TO LINUX κάνω άλλες εγασίες οι οποίες μου παίρνουν πολύ χρόνο.
victz Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Eμενα παντως τα 7 με εξεπληξαν ευχαριστα. Δεν ειχα βαλει την πιο τελευταια εκδοση που κυκλοφορει, αλλα βρηκε τα παντα απο hardware, και απο ταχυτητα ηταν σχεδον σαν XP. Στο εν λογω λαπτοπ δοκιμασα και τα Vista, αλλα μπορει και λογω κολληματος (δε μπορεις να μαθεις ενα γερο σκυλο νεα κολπα ) τα εβγαλα μετα απο λιγο καιρο. Παντως αν καταφερω να κανω αναβαθμιση τα ΧP σε 7, χωρις να πειραχτει ο GRUB και το LInuxακι τοτε ναι, θα τα προτιμησω. Επειδη και κανενα παιχνιδακι παιζουμε ποτε ποτε, αλλα και ενα Windows partition μου χρειαζεται στη δουλεια ακομα.
ksaplostra Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Τα δικαιώματα του directX ποτε τελειώνουν; Όταν λήξει το copyright τα windows θα πεθάνουν.
darklordvader77 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 άκυρο.το linux το έχω για μεγάλες υποθέσεις. ΑΛΛΑ και απο αυτό μπαίνω στο ιντερνετ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:00 ---------- δεν προκειτε να ασχολειθώ ξανα με αλλαγή των Windows;)[μόνο αμα χρειαστεί στο μέλλον θα βάλω τα 7].Στα Linux βρήκα τον ευτό μου.Όπως ειπα και πριν τα windows σχεδόν τα έχω παρατήσει,μόνο τα χρησιμοποιω για να μπαινω στο ιντερνετ γιατι στον υπολογιστη με TO LINUX κάνω άλλες εγασίες οι οποίες μου παίρνουν πολύ χρόνο. good for you then χαιρομαι!
inray Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Όταν λήξει το copyright τα windows θα πεθάνουν. Πάλι θα πεθάνουν τα Windows; Τόσα χρόνια βαρέθηκα να ακούω για το θάνατο των Windows και της Microsoft και στο τέλος να κυριαρχούν ενώ οι υπόλοιποι εξαφανίζονται ή αρκούνται στα δεκαδικά τους ποσοστά.
inray Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δεν ξέρω τη μορφή πάρουν αν ποτέ αλλάξουν, αλλά πάντως μέχρι σήμερα όλο ακούω από τους διάφορους MS bashers για το θάνατο των Windows και της Microsoft, και τελικά είναι τα μόνα που όχι μόνο μένουν ζωντανά αλλά μονοπωλούν σε κάθε επίπεδο και τελικά οδηγούν τις εξελίξεις και των υπολοίπων. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:35 ---------- Αχά! Μόλις πήρα χαμπάρι και άλλο ένα σημερινό post από το πατριωτάκι μας στην Microsoft. Φοβερός γνώστης ο φιλαράκος και δίνει και ειδήσεις σε αποκλειστικότητα. Πως θα γίνει να τον κάνουμε καμμιά μεταγραφή εδώ στο insomnia;
djSahis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Πλακα μας κανει η microsoft???2 δουλειες εχω δηλαδη και θα της χασω?Πρωτον.αν σταματησουν τα windows,δεν θα χαλανε για να φτιαχνω τους υπολογιστες και να περνω τα ωραια μου λεφτουδακια.Και δευτερον,πως θα παιζω μουσικη με το laptop εγω?θα πρεπει να ειμαι συνδεμενος στο ιντερνετ??σιγα μην εχει στα bar και στα club και σιγα μην πιασει καλη ταχυτητα για να μην κολλαει το virtual dj.Εγω δεν ξανα γυρναω στα cd . . .Απλα θα ειναι μια ακομη αποτυχια της microsoft.Αν το κανει και αποσυρει τα windows σιγουρα θα παρω εναν mac.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 1.5 χρόνο μετά, HELL YEAH
orotoi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Πλακα μας κανει η microsoft???2 δουλειες εχω δηλαδη και θα της χασω?Πρωτον.αν σταματησουν τα windows,δεν θα χαλανε για να φτιαχνω τους υπολογιστες και να περνω τα ωραια μου λεφτουδακια.Και δευτερον,πως θα παιζω μουσικη με το laptop εγω?θα πρεπει να ειμαι συνδεμενος στο ιντερνετ??σιγα μην εχει στα bar και στα club και σιγα μην πιασει καλη ταχυτητα για να μην κολλαει το virtual dj.Εγω δεν ξανα γυρναω στα cd . . .Απλα θα ειναι μια ακομη αποτυχια της microsoft.Αν το κανει και αποσυρει τα windows σιγουρα θα παρω εναν mac. θα υπάρχει internet στα bars. Αλλιώς δε θα λειτουργεί ο ηλεκτρονικός πορτιέρης.. Αν το κάνει ποτέ πάντως θα το (έχει ήδη προφανώς) κάνει και η apple. +1 @thresh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα