Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαι τωρα μας εντοπιζουν αλλα τι να μας κανουν? Ειμαστε δεκαδες εκατομμυρια και μας φοβουνται:P

Να και η Μidori που λεγαμε

midorifmidoric.jpg

Επεξ/σία από screenshot
Δημοσ.

αναλογος να το δώ και θα πώ ... αλλά απο τα xp και μετα αρχιζει η κάθοδος .... τα vista τρόγωνται (και απο εμφανιση !!!) αλλα τα 7 τι καινουριο έχουν χειρότερα τα κάνανε ...

• Super Moderators
Δημοσ.
τα vista τρόγωνται (και απο εμφανιση !!!) αλλα τα 7 τι καινουριο έχουν χειρότερα τα κάνανε ...

aha μάλιστα, τα τρανταχτά επιχειρήματα με συγκλονίζουν όπως πάντα...

...facepalm.jpg

Δημοσ.
αναλογος να το δώ και θα πώ ... αλλά απο τα xp και μετα αρχιζει η κάθοδος .... τα vista τρόγωνται (και απο εμφανιση !!!) αλλα τα 7 τι καινουριο έχουν χειρότερα τα κάνανε ...

τα 7 θα αποδειχθούν τα διορθωμένα Windows Vista:confused::whistle::whistle:

:-D:-D:-D:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Τα εχεις δοκιμασει καθολου?

Δημοσ.

εγώ πάντος όχι και ούτε προκειται.αυτό που είπα το άκουσα απο κάποιον άλλο.έχω δύο υπολογιστές.στον έναν[τον άχρηστο]έχω windows Xp και στον καλό μου Linux.τον άχρηστο τον χρησιμοποιώ μόνο όταν

θέλω να μπω στο ιντερνετ.

• Super Moderators
Δημοσ.
τα 7 θα αποδειχθούν τα διορθωμένα Windows Vista

εγώ πάντος όχι και ούτε προκειται.αυτό που είπα το άκουσα απο κάποιον άλλο.

ο φίλος του ξαδέρφου του αδερφού του γείτονα το είπε... επιβεβαιωμένη πληροφορία

cool story bro...

Tritona δώσε πάλι τα links από adslgr.com...βασικά δεν τα βάζεις στην υπογραφή σου να ξεμπερδεύουμε επιτέλους? :P

Δημοσ.
εγώ πάντος όχι και ούτε προκειται.αυτό που είπα το άκουσα απο κάποιον άλλο.έχω δύο υπολογιστές.στον έναν[τον άχρηστο]έχω windows Xp και στον καλό μου Linux.τον άχρηστο τον χρησιμοποιώ μόνο όταν

θέλω να μπω στο ιντερνετ.

Bλεπω μπαινεις απο το πιο ασφαλες απ'τα 2 λειτουργικα στο internet....Και το αλλο με το linux?Το εχεις για να παιζεις παιχνιδια να υποθεσω...??:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...