tritonas00 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Ρε παιδια, Μidori λεγεται μια μαυρη πορνοσταρ... Λετε να ειναι και το logo του λειτουργικου....?
engstrongg Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 δηλαδη αφου το λειτουργικο θα ειναι online θα μπορουν να μας εντοπιζουω αμεσως σε οτι και να κανουμε???
screenshot Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Kαι τωρα μας εντοπιζουν αλλα τι να μας κανουν? Ειμαστε δεκαδες εκατομμυρια και μας φοβουνται Να και η Μidori που λεγαμε Επεξ/σία 19 Απριλίου 2009 από screenshot
alexander703806 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 αναλογος να το δώ και θα πώ ... αλλά απο τα xp και μετα αρχιζει η κάθοδος .... τα vista τρόγωνται (και απο εμφανιση !!!) αλλα τα 7 τι καινουριο έχουν χειρότερα τα κάνανε ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 τα vista τρόγωνται (και απο εμφανιση !!!) αλλα τα 7 τι καινουριο έχουν χειρότερα τα κάνανε ... aha μάλιστα, τα τρανταχτά επιχειρήματα με συγκλονίζουν όπως πάντα... ...facepalm.jpg
Iron_man21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 αναλογος να το δώ και θα πώ ... αλλά απο τα xp και μετα αρχιζει η κάθοδος .... τα vista τρόγωνται (και απο εμφανιση !!!) αλλα τα 7 τι καινουριο έχουν χειρότερα τα κάνανε ... τα 7 θα αποδειχθούν τα διορθωμένα Windows Vista:confused::whistle: :-D:-D:lol::lol::lol:
tritonas00 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 αναλογος να το δώ και θα πώ ... αλλά απο τα xp και μετα αρχιζει η κάθοδος .... τα vista τρόγωνται (και απο εμφανιση !!!) αλλα τα 7 τι καινουριο έχουν χειρότερα τα κάνανε ... Τα εχεις δοκιμασει καθολου?
Iron_man21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 εγώ πάντος όχι και ούτε προκειται.αυτό που είπα το άκουσα απο κάποιον άλλο.έχω δύο υπολογιστές.στον έναν[τον άχρηστο]έχω windows Xp και στον καλό μου Linux.τον άχρηστο τον χρησιμοποιώ μόνο όταν θέλω να μπω στο ιντερνετ.
alexzzz Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 ο φίλος του ξαδέρφου του αδερφού του γείτονα το είπε... επιβεβαιωμένη πληροφορία
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 τα 7 θα αποδειχθούν τα διορθωμένα Windows Vista εγώ πάντος όχι και ούτε προκειται.αυτό που είπα το άκουσα απο κάποιον άλλο. ο φίλος του ξαδέρφου του αδερφού του γείτονα το είπε... επιβεβαιωμένη πληροφορία cool story bro... Tritona δώσε πάλι τα links από adslgr.com...βασικά δεν τα βάζεις στην υπογραφή σου να ξεμπερδεύουμε επιτέλους?
Iron_man21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 ο φίλος του ξαδέρφου του αδερφού του γείτονα το είπε... επιβεβαιωμένη πληροφορία :lol::lol::lol: άπαιχτος
eski Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Κατι παρομοιο ειχε σκεφτει πολλα χρονια πριν η sun αλλα ειδατε που κατεληξε
tritonas00 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 εγώ πάντος όχι και ούτε προκειται.αυτό που είπα το άκουσα απο κάποιον άλλο.έχω δύο υπολογιστές.στον έναν[τον άχρηστο]έχω windows Xp και στον καλό μου Linux.τον άχρηστο τον χρησιμοποιώ μόνο όταν θέλω να μπω στο ιντερνετ. Bλεπω μπαινεις απο το πιο ασφαλες απ'τα 2 λειτουργικα στο internet....Και το αλλο με το linux?Το εχεις για να παιζεις παιχνιδια να υποθεσω...??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα