inray Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2763952&postcount=330 Aπτον ελληνα προγραμματιστη μας στην MS. Πολύ ενδιαφέροντα αυτά tritona. Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Διαβάζοντας και τα παλαιότερα posts αυτού του φίλου έχω πάθει πλάκα. Μήπως γνωρίζει κανένας σας εκεί στο αδελφό forum σε ποιον τομέα της MS εργάζεται;
tritonas00 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Πολύ ενδιαφέροντα αυτά tritona. Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Διαβάζοντας και τα παλαιότερα posts αυτού του φίλου έχω πάθει πλάκα. Μήπως γνωρίζει κανένας σας εκεί στο αδελφό forum σε ποιον τομέα της MS εργάζεται; νομιζω στον kernel.
inray Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Καλά υπέθεσα λοιπόν. Αν είναι και θεσσαλονικιός τότε νομίζω είναι αυτός για τον οποίο έχω ακούσει πολλά στο Α.Π.Θ. Μπράβο στον άνθρωπο αλλά και σε εμάς που σαν Έλληνες έχουμε παρουσία παντού. Thanks tritona.
tritonas00 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Καλά υπέθεσα λοιπόν. Αν είναι και θεσσαλονικιός τότε νομίζω είναι αυτός για τον οποίο έχω ακούσει πολλά στο Α.Π.Θ.Μπράβο στον άνθρωπο αλλά και σε εμάς που σαν Έλληνες έχουμε παρουσία παντού. Thanks tritona. το thanks παει στον ssb ...εγω απλα μετεφερα τo post του. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2009 από tritonas00
el97639 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Τα windows δεν παιζει να αντικατασταθουν απο καμια τετοια τεχνολογια Αυτοι που το εχουν ψαξει ξερουν οτι προκειται απλως για ενα απελπισμενο διαφημιστικο τρικ για να κρατησει ψηλο brand name η microsoft που το χανει μερα με την μερα για να κρατησει ψηλα τις μετοχες της. Και να πω κ κατι αλλο εγω χτες ήμουν την μιση μερα χωρις ιντερνετ δεν θα είχα κ κομπιουτερ δηλαδη? ή πχ αν κατεβαζει καποιος τορρεντ κ τσακιζει το bandwidth δε θα μπορω να δουλεψω στο pc μου Οπως καταλαβαινετε ειναι πολυ αφελής αυτός που πιστεύει οτι το cloud computing θα αντικαταστήσει το κλασσικο software. Τωρα περα απο αυτο τον περισσοτερο χρονο που ειμαι στο computer τον χαλαω σε υπηρεσιες cloud computing πχ google και facebook
activex Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 και όμως el97639 το μέλλον είναι στο Online για διάφορους λόγους. σκέψου μόνο ότι τότε δεν θα μπορεί κανείς να "κλέψει" μια και ολα θα χρειάζονται online επικύρωση και τίποτα δεν θα τρέχει τοπικά για να το σπάσεις. και μονο αυτο φαντάζεσαι πόσο δελεαστικό είναι για όλες τις εταιρίες έτσι ; πάρε παράδειγμα τα Online παιχνίδια και σκέψου κάτι (εμπορικά) αντίστοιχο. αν προσθέσουμε και τον έλεγχο της πληροφορίας... (ε ναι να μην το πω ; ) είναι λογικό λοιπόν να στρέφονται σε αυτή τη λύση σιγά σιγά... βέβαια μιλάμε για το μέλλον (κοντινό ; ) όπου εκεί θα θεωρείτε πως αν δεν έχεις internet (όχι με το τωρινό bandwith φυσικά) θα είναι σαν να μην έχεις και ρεύμα! και μην νομίζεις ότι όλα αυτά θα γίνουν ξαφνικά. η μετάβαση έχει είδη ξεκινήσει! έχουμε online παιχνίδια που δεν χρειάζονται κανένα αρχείο στο σκληρό. πρόσφατα μάλιστα είδαμε και μεταφορά του quake (φυσικά 3d) σε online browser κάτι που πριν καιρό ήταν αδιανόητο...
disqualified Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Τα windows δεν παιζει να αντικατασταθουν απο καμια τετοια τεχνολογιαΑυτοι που το εχουν ψαξει ξερουν οτι προκειται απλως για ενα απελπισμενο διαφημιστικο τρικ για να κρατησει ψηλο brand name η microsoft που το χανει μερα με την μερα για να κρατησει ψηλα τις μετοχες της. Και να πω κ κατι αλλο εγω χτες ήμουν την μιση μερα χωρις ιντερνετ δεν θα είχα κ κομπιουτερ δηλαδη? ή πχ αν κατεβαζει καποιος τορρεντ κ τσακιζει το bandwidth δε θα μπορω να δουλεψω στο pc μου Οπως καταλαβαινετε ειναι πολυ αφελής αυτός που πιστεύει οτι το cloud computing θα αντικαταστήσει το κλασσικο software. Τωρα περα απο αυτο τον περισσοτερο χρονο που ειμαι στο computer τον χαλαω σε υπηρεσιες cloud computing πχ google και facebook μην εισαι κοντοφθαλμος, να κοιτας μακρυα, δε μιλαμε για αυριο μεθαυριο, μιλαμε για βαθος χρονου, κοιτα 10 χρονια πισω και μετα προσπαθησε να κοιταξεις 10 χρονια μπροστα. Αν ειναι καποιος αφελης αυτος εισαι εσυ γιατι μιλας για το μελλον ενω σκεφτεσαι με τα σημερινα δεδομενα. Μπορει και να μη γινει ποτε πραγματικοτητα το cloud computing, αλλα ο δρομος φαινεται οτι στρωνεται πανω στο ΔΙΚΤΥΟ. Σε 10-20 χρονια το torrent και οι σημερινες ταχυτητες μπορει απλα να ειναι μια κακη αναμνηση, οπως τωρα σκεφτομαστε το dial-up και γελαμε. Ετσι πρεπει να σκεφτεται καποιος μη αφελης...
michael92 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Τι καθονται και ασχολουνται με αυτα αφου μεχρι τοτε θα εχει περασει ολος ο κοσμος σε linux ! Μην φας έχουμε βραστό πιγκουίνο μην εισαι κοντοφθαλμος, να κοιτας μακρυα, δε μιλαμε για αυριο μεθαυριο, μιλαμε για βαθος χρονου, κοιτα 10 χρονια πισω και μετα προσπαθησε να κοιταξεις 10 χρονια μπροστα. Αν ειναι καποιος αφελης αυτος εισαι εσυ γιατι μιλας για το μελλον ενω σκεφτεσαι με τα σημερινα δεδομενα. Μπορει και να μη γινει ποτε πραγματικοτητα το cloud computing, αλλα ο δρομος φαινεται οτι στρωνεται πανω στο ΔΙΚΤΥΟ. Σε 10-20 χρονια το torrent και οι σημερινες ταχυτητες μπορει απλα να ειναι μια κακη αναμνηση, οπως τωρα σκεφτομαστε το dial-up και γελαμε. Ετσι πρεπει να σκεφτεται καποιος μη αφελης... Με κάλυψες πλήρως! +1 Η μετάβαση θα συμβεί σίγουρα στα επόμενα 10-20 χρόνια, είναι αρκετά ανησυχιτική όμως, ήδη μέσα από site όπως το facebook το hi5 και το myspace ανεβάζουμε την προσωπική μας ζωή, ποιος ξέρει σε τι extent θα έχουν φτάσει αυτά τα site τότε. Είχα δει ένα ντοκυμαντέρ (2050 νομίζω λέγεται) που ήταν πολύ μέσα στα πράγματα και όχι εξωπραγματικά του στυλ ιπτάμενοι δίσκοι και βλακιούλες και έλεγε ότι το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν θα υπάρχει ιδιωτικότητα και θα δηλώνουμε την κάθε μας κίνηση. Αν σκεφτεί κανείς πως ήδη δηλώνουμε την διάθεση μας και τις προτιμήσεις μας, σίγουρα αυτό δεν είναι επιστημονική φαντασία. Ευτυχώς τότε θα είμαι γέρος, 60άρης και κάποιοι από εδώ :devil: θα μας έχουν αφήσει χρόνους :lol::p
DungeonaS Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δεν μας είπανε κάτι βασικό θα ειναι μπλε η οθοόνη που θα πετάνε η μήπως θα αλλάξει κι αυτη ;
lef50 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μονο και μονο που σκεπτομαι οτι μια χουφτα ανθρωποι μαγειρευουν πως θα διαχειριστουν εκατομμυρια χρηστων-πελατων και σε ποια μελοντικη λογισμικη φορμα θα τους υποδουλωσουν καλυτερα εμενα μου σηκωνεται η τριχα!
inray Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Μονο και μονο που σκεπτομαι οτι μια χουφτα ανθρωποι μαγειρευουν πως θα διαχειριστουν εκατομμυρια χρηστων-πελατων και σε ποια μελοντικη λογισμικη φορμα θα τους υποδουλωσουν καλυτερα εμενα μου σηκωνεται η τριχα! Αν δεν αρέσει σε κάποιον έχει την ελευθερία ούτε την νέα πλατφόρμα να επιλέξει ούτε κανένα άλλο προϊόν. Φαντάζομαι πως δεν είρθε κανείς να μας έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό απαιτώντας να αγοράσουμε κάτι. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2009 από inray
G_Zisis Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Φίλε,το μαχαίρι μας το βάζουν στο λαιμό,αλλά με πολύ έμμεσους τρόπους.Πρέπει να είναι αρκετά κοιμισμένος κάποιος για να μην το καταλαβαίνει.
inray Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Φίλε,το μαχαίρι μας το βάζουν στο λαιμό,αλλά με πολύ έμμεσους τρόπους.Πρέπει να είναι αρκετά κοιμισμένος κάποιος για να μην το καταλαβαίνει. Και ακόμα ποιο κοιμισμένος για να μην πω ηλίθιος αν βλέπει παντού συνομωσίες και ίντριγκες και παρόλα αυτά συμμετέχει αν και γκρινιάζοντας. Απλή λογική.
G_Zisis Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Χαχα.Έστω ότι βλέπει κάποιος συνέχεια συνομοσίες και ίντριγκες.Ποιος λέει ότι όντως δεν υπάρχουν?
inray Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Χαχα.Έστω ότι βλέπει κάποιος συνέχεια συνομοσίες και ίντριγκες.Ποιος λέει ότι όντως δεν υπάρχουν? Ε και τι έγινε; Σώπα ρε φίλε που θα κάτσω να σκάσω για το αν υπάρχουν συνομωσίες και άλλα τέτοια. Μια και μιλούμε για αγορά, αν μου αρέσει το προϊόν μιας εταιρείας θα το πάρω και θα το ευχαριστηθώ και δεν πάει να υπάρχουν όσες συνομωσίες θέλει. Αν πάλι δεν μου αρέσει, καμμιά συνομωσία ή ίντριγκα δεν πρόκειται να μου αλλάξει την άποψη. Οπότε τι να λέμε τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα