feodor Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Για να γινει αυτο μαζικα, δεν πρεπει να εχουμε ολοι γρηγορο, αξιοπιστο ιντερνετ παντου, και στο τελευταιο χωριο (που λεει ο λογος)? Ή καταλαβα λαθος?? Επεξ/σία 14 Απριλίου 2009 από dimitris2006
jimakos00 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Εδώ δεν έχουν καταφέρει να ξεκολλήσουν από το DOS, θα βγάλουν και άλλο λειτουργικό σύστημα; Κάποιος κλόνος των windowz θα είναι και αυτή η παπαριά.
afentiko7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Αρκεί να μου χει καμιά σελίδα που να λέει "φίλε χρήστη, επειδή εξ' ορισμού είσαι ηλίθιος, θα αποφασίζω εγώ πότε θα κάνω update, ποια services θα τρέχω και πότε θα κάνω indexing" ή κάνε το λειτουργικό σου όπως ακριβώς το θες.
tritonas00 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Οταν θα παντρευτω εγω θα βγουν.....(θα αργησουν πολλυυυυυ δηλαδη..!!!) Οριστε και το αρχικο αρθρο...http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/7540282.stm Καλα τιτλος ειναι αυτος..??Η χαρα του linuxa..
tolis_01 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Και δηλαδή θα πρέπει να "κουβαλάω" το ιντερνετ μου μαζί μου; Κι αν πάρω το λαπτοπ έξω να δω καμιά ταινία; Κι αν θέλω απλά να παίξω games και καμιά ταινία; Βλακεία μου ακούγεται σαν ιδέα....
j11h Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Και δηλαδή θα πρέπει να "κουβαλάω" το ιντερνετ μου μαζί μου; Κι αν πάρω το λαπτοπ έξω να δω καμιά ταινία; Κι αν θέλω απλά να παίξω games και καμιά ταινία; Βλακεία μου ακούγεται σαν ιδέα.... Ε μεχρι τοτε θα εχει φτιαξει τις γραμμες του ο οτε και θα εχεις και τεραστια ασυρματη καλυψη!
tolis_01 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Ε μεχρι τοτε θα εχει φτιαξει τις γραμμες του ο οτε και θα εχεις και τεραστια ασυρματη καλυψη! Μπορεί απλά να ΜΗΝ θελω να είμαι δικτυομένος κάπου
j11h Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Μπορεί απλά να ΜΗΝ θελω να είμαι δικτυομένος κάπου Ετσι οπως παμε,μεχρι τοτε και βισμα στο κεφαλι θα μας βαλουν και δεν θα μπορεις ποτε να βγεις offline.Ερχεται το matrix
sakis79 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Άρχισε η μικρομαλακή να κλέβει ονόματα; http://en.wikipedia.org/wiki/Midori_(browser)
alexzzz Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Άρχισε η μικρομαλακή να κλέβει ονόματα; http://en.wikipedia.org/wiki/Midori_(browser) δηλαδή η linux distro σου έκανε λιγότερη εντύπωση από τον browser;
elven Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 code name δεν ειναι το midori; Απο την άλλη και αυτοί του browser έκλεψαν Νταξ,τρελή μούφα μου φαίνεται το όλο εγχείρημα αλλά τπ
tritonas00 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Εντελώς ενημερωτικά, εντός της Microsoft Research υπάρχουν ανοιχτά subprojects που στο σύνολό τους ενδέχεται να αποτελέσουν το core ενός μελλοντικού λειτουργικού. Και προς αποφυγή παρερμηνιών, δεν αναφέρομαι σε Singularity, Phoenix κλπ τα οποία στοχεύουν αλλού. Στο σύνολό τους αυτά τα projects είναι γνωστά ως FKTR (Future Kernel Technology Research) και αποσκοπούν σε πρώτη φάση στην ολοκλήρωση ενός mAVM nanokernel ο οποίος αναπτύσεται εδώ και σχεδόν μία δεκαετία και θα αποτελέσει τη βάση ενιαίας εξέλιξης των μελλοντικών λειτουργικών της Microsoft. Για να έρθω στην ερώτησή σου, αν και δεν μπορώ να είμαι ιδιαίτερα αναλυτικός, η ενδεχόμενη ανάπτυξη αυτών των μελλοντικών λειτουργικών δεν είναι κάτι που πρόκειται να ολοκληρωθεί σύντομα ούτε και αφορά τις γνωστές πλατφόρμες hardware, τουλάχιστον στην μορφή που τις γνωρίζουμε και τις χρησιμοποιούμε. Αυτό που προέχει για την MSR είναι η δημιουργία ενός common architecture runtime layer, με τη μορφή device dependent core OS επάνω από το οποίο θα "κάθεται" το device independent application layer και το users experience (GUI) όταν φυσικά αυτά θα έχουν κατασκευαστεί. Όλο αυτό το project, αν φυσικά ευδοκιμήσει με τη μορφή ολοκληρωμένου συστήματος, δεν θα έχει καμμιά σχέση με τα NT και τα Windows όπως τα γνωρίζουμε, αν και αυτά θα μπορούν μέχρι κάποιο επίπεδο να αποτελέσουν nkernel block (κάτι σαν VM addon) κυρίως για λόγους backward compatibility. Εν ολίγοις, στόχος είναι ένας nanokernel που θα τρέχει σε διαφορετικές hardware architectures και ένα common layer που θα εκτελείται επάνω από αυτόν τον kernel, επιτρέποντας την εγκατάσταση και χρήση OS blocks κατάλληλα για την εκάστοτε περίσταση. Θα μου επιτρέψεις όμως να επαναλάβω, πως όλα αυτά δεν έχουν καμμιά σχέση με το γνωστό ως Midori ενώ ταυτόχρονα είναι χρονικά αρκετά μακρυά, ώστε να θεωρηθούν ως αντικαταστάτες των NT. Πάντως δεν νομίζω να αποτελεί και καμμιά αποκάλυψη η ενδεχόμενη αντικατάσταση των NT όποτε και αν αυτή συμβεί. Το λειτουργικό σιγά - σιγά κλείνει τον κύκλο του και αργά ή γρήγορα θα πρέπει να παραχωρήσει τη θέση του σε νεώτερες και κατά πολύ ανώτερες τεχνοτροπίες οι οποίες με τη σειρά τους θα πρέπει να οδηγήσουν τις μελλοντικές αρχιτεκτονικές hardware που επίσης δεν προβλέπονται συμβατές με ότι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2763952&postcount=330 Aπτον ελληνα προγραμματιστη μας στην MS.
orck Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 μεχρι τοτε θα εχει φτιαξει και η google λειτουργικο συστημα αραγε θα προλαβει το τελος του κοσμου;
21century Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Ενδεχομενως σε 5 χρονια απο τωρα να μην αναφερομαστε καν σε λογισμικο η λειτουργικο της Εταιρειας αλλα σε αλλλα λειτουργικα και ιδεες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα