manosraul Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 ποσες φορες μπορω να ενεργοποιησω τα windows XP απο το cd τους?
vdanasto Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Απ'ότι γνωρίζω δεν έχουν περιορισμό, αρκεί να πρόκειται για τον ίδιο υπολογιστή. Απλά νομίζω ότι από κάποιο αριθμό ενεργοποιήσεων και μετά, δεν μπορείς πλέον να το κάνεις μέσω internet παρά μόνο τηλεφωνικά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Και για αλλο υπολογιστη αν προκειται , αν δεν δεχεταο το serial στον on line ελεγχο παιρνεις τηλ την MS λες οτι σου καηκε η μητρικη και σου δινουν αλλο serial. Το εχω κανει εγω με τα vista.
vdanasto Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Και για αλλο υπολογιστη αν προκειται , αν δεν δεχεταο το serial στον on line ελεγχο παιρνεις τηλ την MS λες οτι σου καηκε η μητρικη και σου δινουν αλλο serial. Το εχω κανει εγω με τα vista. Ωραίος
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Και για αλλο υπολογιστη αν προκειται , αν δεν δεχεταο το serial στον on line ελεγχο παιρνεις τηλ την MS λες οτι σου καηκε η μητρικη και σου δινουν αλλο serial. Το εχω κανει εγω με τα vista. Εννοειται ομως οτι δεν θα μπαινουν και οι δυο υπολογιστες στο intrenet γιατι τοτε μπορουν να σε ανακαλυψουν.Εγω το ειχα κανει οταν αλλαξα υπολογιστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.