Προς το περιεχόμενο

θελω να κανω φορματ !!!!

Cernic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον εχω VISTA και θελω να βαλω windows 7 πως θα το κανω αυτο και επισης θελω να χωρισω τον δισκο μου και να τον κανω σε 4 κοματια...ενα να εχει λειτουργικο vista και το αλλο windows 7...και πως μπορω να κρατισω τα ονοματα των προγραμματων που εχω στο pc μου!!!

ευχαριστω προκαταβολικα παλικαρια:)

Δημοσ.

format ειναι να ξεκινισεις το λογισμικο απο την αρχη οχι να βαλεις κι αλλο λογισμικο και να κρατησεις τα αρχεια σου..εσυ απλως θελεις δυο λογισμικα μαζι να διαλεγεις δηλ. ποιο απο τα δυο θες να ανοιξεις και να εχουν και ολα τα αρχεια προγραμματα μεσα..

Δημοσ.

πρωτα πρωτα θα κανω φορματ και μετα θα βαλω και τα 2 λογισμικα...αμα μπορει καποιος ας μου γραψει αναλυτικες οδιγιες....και θελω να δω τι προγραμματα ειχα παλια και να επιλεξω πια θελω να ξανα βαλω στο pc μου!!!

Δημοσ.

Κανεις format επιλεγεις ποσο χωρο θα σου πιανουν τα vista τα περνας και μετα στον υπολοιπο χωρο βαζεις τα 7 οπως τα vista σε αλλο κομματι του δισκου.

Οτι προγραμματα θελεις απο αυτα που εχεις πρεπει να τα ξαναεγκαταστησεις για καθε λειτουργικο ξανα.

Μετα με το paragon partition manager χωριζεις τον δισκο σε οσα κομματια θελεις. Αυτο μπορει να γινει εναλακτικα και αφου εχεις βαλει τα vista πριν βαλεις τα 7.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...