Cernic Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 λοιπον εχω VISTA και θελω να βαλω windows 7 πως θα το κανω αυτο και επισης θελω να χωρισω τον δισκο μου και να τον κανω σε 4 κοματια...ενα να εχει λειτουργικο vista και το αλλο windows 7...και πως μπορω να κρατισω τα ονοματα των προγραμματων που εχω στο pc μου!!! ευχαριστω προκαταβολικα παλικαρια
Jason13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 format ειναι να ξεκινισεις το λογισμικο απο την αρχη οχι να βαλεις κι αλλο λογισμικο και να κρατησεις τα αρχεια σου..εσυ απλως θελεις δυο λογισμικα μαζι να διαλεγεις δηλ. ποιο απο τα δυο θες να ανοιξεις και να εχουν και ολα τα αρχεια προγραμματα μεσα..
Cernic Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 πρωτα πρωτα θα κανω φορματ και μετα θα βαλω και τα 2 λογισμικα...αμα μπορει καποιος ας μου γραψει αναλυτικες οδιγιες....και θελω να δω τι προγραμματα ειχα παλια και να επιλεξω πια θελω να ξανα βαλω στο pc μου!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Κανεις format επιλεγεις ποσο χωρο θα σου πιανουν τα vista τα περνας και μετα στον υπολοιπο χωρο βαζεις τα 7 οπως τα vista σε αλλο κομματι του δισκου. Οτι προγραμματα θελεις απο αυτα που εχεις πρεπει να τα ξαναεγκαταστησεις για καθε λειτουργικο ξανα. Μετα με το paragon partition manager χωριζεις τον δισκο σε οσα κομματια θελεις. Αυτο μπορει να γινει εναλακτικα και αφου εχεις βαλει τα vista πριν βαλεις τα 7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.