Προς το περιεχόμενο

Διακοπή πακέτου προσφοράς Connex με 6μηνη δεσμευση


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διακοπή πακέτου προσφοράς Connex με 6μηνη δεσμευση στους 3 μηνες και αιτηση στην τελλας εκανα αλλα η τελλας δεν μπορει να το ακυρωσει για μενα .

ετσι πηρα το 134 και την ακυρωσα μονος μου.

εδω και μια βδομαδα δεν εχω ιντερνετ και η αιτηση που στελνει η τελλας στον οτε γυρναει πισω ακυρωμενη γιατι ο Τ-ΟΤΕ συστημικα δεν εχει ελευθερωσει ακομα την γραμμη εδω και μια βδομαδα.

πηρα την ΕΕΤΤ και μου ειπαν να διαβασω τους ορους συμβολαιου του conxx.

παρενθεση οτι εχω συφωνισει να πληρωσω το υπολιπο των 3 μηνων για το conxx στον ote.

ελεος!!!

ξερει κανεις ποσο καιρο δικαιουται να κανει ο οτε για να κοψει το conxx?

thnxs

Δημοσ.

Ψηλέ, όσες φορές χρειάστηκε να διακόψω conn-x μετά το πέρας του 6μήνου δεν πήρε ποτέ πάνω από 1 εργάσιμη. Όταν όμως λες πως έχεις πληρώσει και το πέναλτυ/ρήτρα του συμβολαίου, τότε αυτό σημαίνει πως θα έπρεπε να είσαι έτοιμος εκείνη τη στιγμή!

 

Όλη τη διαδικασία την έχεις κάνει τηλεφωνικά; Δοκίμασε να περάσεις από το κατάστημα του ΟΤΕ που ανήκεις. Πάντως σε όσο απομακρυσμένο κι αν βρίσκεσαι, πάνω από 3 μέρες δεν τους δικαιολογώ (έχω τύχει και σε περιοχές δυσπρόσιτες με 'χάρτινο' καλώδιο να με απελευθερώνουν μετά 2 εργάσιμες, αλλά αυτό ήταν περίπτωση)

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σημερα πηρα το 134 του οτε και μου ειπαν οτι ο οτε θελει 1-10 μερες για να κοψουν το conxx και στα συστηματα τους!!!

και να τους ξαναπαρω τηλεφωνο την πεμπτη εαν δεν εχει κοπει.

ΕΛΛΑΔΑ 2009!!!

 

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:22 ----------

 

ειναι πεμπτη και μου ειπαν αυριο θα εχει κοπει το conxx το οποιο εχει γινει η αιτηση να κοπει απο 3-4-2009 και σημερα εχουμε 16-4-2009 δηλαδη 13 μερες χωρις ιντερνετ χαρις του οτε !!!

να τον χαιρομαστε τωρα που ειναι μαζι με την γερμανικη telecom!!!

 

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:41 ----------

 

21-04-09 ακομα να κοψουν το conxx στα συστηματα τους!αυριο.

 

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:29 ----------

 

22-04-09 ακομα να κοψουν το conxx στα συστηματα τους! αυριο....

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι, πήγες στην τελλας με φορητότητα του αριθμού? ή θα έπερνες καινούριο αριθμό από Τελλάς.

αν ισχύει το πρώτο (φορητότηα) τότε δεν θα έπρεπε να κόψεις τίποτα. απλά θα ενεργοποιήσουν στην Τελλάς και θα θα είχες μηδαμινό downtime.

είχα στον ΟΤΕ connx και μετά από 20 μέρες πήγα στην HOL με πλήρη φορητότητα και δεν κατάλαβα διαφορά, αλλά ούτε και ΚΑΘΟΛΟΥ downtime.

Δημοσ.

με φορητοτητα πηγα στην τελλας αλλα επειδη ειχα δεσμευση απο το conxx 3 μηνες ακομα μου ειπαν απο την τελλας να το ακυρωσω εγω.

ακουστε και το αλλο καλο ρωτησα στο 134 εαν εχουν email α τους κοινοποιησω μια καταγγελια που εχω κανει στην εκποιζω και τι μου ειπαν ?ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ EMAIL ΤΟ CONXX !!! OYTE TO SITE TΟΥ http://www.conn-x.gr EXEI ONTOΣ !!!

τελος το site της οτενετ ειχε ενα και το εστειλα οπως μου ειπαν απο την εκποιζω.

ΟΤΕ 2009 ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...