Προς το περιεχόμενο

Λειτουργούν 4 πυρήνες αντί για 8

fotis12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
στα 7077 μηπως δουλευει το asus smartdoctor?

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θα το δοκιμάσω κε θα σου πω ανάμενε

τι μνημες εχεις και τι βολτ δινεις γιατι αν λεει καλα εχεις 2 χ 2 γιγα ddr3??

Έχω αυτά κάτι έχω ακούσει για 1' date='65v και άνω ότι προκαλούν πρόβλημα αλλά δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο
η sb x-fi mb δουλευει στα 7077?

Δεν έχω ιδέα χρησιμοποιώ την ενσωματωμένη κάρτα ήχου ακόμα.
Δημοσ.

τρεχεις στα 1.90 βολτ?

κοιτα κι εγω ετσι πιστευω οτι μαιμουδιες ειναι και οτι δεν θα χαλασει τιποτα αλλα δεν μου παει να τις αφησω να τρεχουν στα 1.95 που θελουν και τις κανω underclock 1595 αντι για 1866 και τουρμπο επιδοσεις, και ψαχνω να βρω καλυτερες μνημες

αμα τρεχει μπορει και να τα βαλω αν και στα προηγουμενα δεν δουλευε η καρτα ηχου σωστα που δινει με την rampage ii η asus οποτε τα εβγαλα

τι σκορ βγαζεις στο 3dmark06? και τι θερμοκρασιες εχεις?

Δημοσ.

Τελικά έλεξα το smartdoctor και δείχνει να δουλεύει μια χαρά, ελπίζω να βοήθησα

τρεχεις στα 1.90 βολτ?
Ναι δεν τα έχω πειράξει καθόλου

τι σκορ βγαζεις στο 3dmark06? και τι θερμοκρασιες εχεις?

Δεν έχω βάλει 3D Mark06 αλλά έχω τρέξει 3D MarkVantage και έχω βγάλει στο Performance 9887(GPU:8620 και CPU:17686). Θερμοκρασίες στο CPU έχω περίπου 40 και GPU περίπου 60 με 0%-5% fan speed
  • Moderators
Δημοσ.

κοιτα κι εγω ετσι πιστευω οτι μαιμουδιες ειναι και οτι δεν θα χαλασει τιποτα

Εχμ, αν σε κανα χρονακι δουμε κανα thread "32η αλλαγη i7 λογω προβληματος - να δουμε θα πετυχα τον σωστο τωρα?" θα ξερουμε απο τι θα ειναι :lol:

Δημοσ.

Οι I7 ειναι τετραπυρινοι επεξεργαστες οι οποοι εχουν 3 εικονικους πυρινες που χρησιμοποιουντε μονο οταν τρεχει ενα πολυ βαρη προγραμμα πχ games...εχουν φτιαχτη για server ποιο πολυ.Ειναι λογικο να στον βλεπει σαν τετραπυρινο αφου ειναι τερταπυρινος

Δημοσ.

και τα παιχνιδια δεν εκμεταλευονται το HT....

μονο GTA IV το εκμεταλευεται γιατι εχει φτιαχτει για πολυπυρηνα μηχαματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...