Προς το περιεχόμενο

Wirelss mouse-keyboard

dralex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κανείς? Αγόρασα ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και mouse. Το mouse μου χάλασε επειδή χύθηκε μπαταρία. Τώρα μπορω να το αντικαταστήσω μόνο του, ή πρέπει να αγοράσω και πληκτρολόγιο μαζί? Εννοώ αν θα "βλέπει" το νέο mouse στην προηγούμενη βάση που "βλέπει" και το πληκτρολόγιο. Διότι δε θέλω να τοποθετήσω και δεύτερη USB συσκευή...

Ευχαριστώ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:16 ----------

Κανείς δεν ξέρει να μου πει βρε παιδιά?

Δημοσ.

απο οτι βλεπω το σετ παιζει στα 27Mhz. Αν ειναι καποιο ποντικι συμβατο τοτε πρεπει να παιζει και αυτο στα 27Mhz (να μην ειναι bluetooth ή στα 2.4Ghz) και μαλλον να ειναι της microsoft.

Αν εχεις κανενα φιλο που να εχει τετοιο ποντικι δοκιμασε το. Αλλιως στειλε ενα μαιλ στην microsoft να εισαι σιγουρος.

Δημοσ.

φιλε και σε εμενα εχει χυθει η μπαταρια πανω απο 3 φορες αλλα δουλευει κανονικοτατα απλως επρεπε να καθαρισω τα υγρα πανω απο το ποντικι

Δημοσ.
απο οτι βλεπω το σετ παιζει στα 27Mhz. Αν ειναι καποιο ποντικι συμβατο τοτε πρεπει να παιζει και αυτο στα 27Mhz (να μην ειναι bluetooth ή στα 2.4Ghz) και μαλλον να ειναι της microsoft.

Αν εχεις κανενα φιλο που να εχει τετοιο ποντικι δοκιμασε το. Αλλιως στειλε ενα μαιλ στην microsoft να εισαι σιγουρος.

Το εχω δοκιμασει με πληκτρολογιο και ποντικι microsoft και δουλεψε μια χαρα.Ειχε χαλασει το mouse ενος φιλου και πηγαμε και πηραμε ενα αλλο(παντα microsoft) με τον ιδιο τροπο λειτουργιας(οπως ειπες κι εσυ οχι bluetooth κτλ) και δουλεψε αψογα απο την αρχη.Μαλιστα η βαση που δινει το σημα στο πληκτρολογιο-mouse το βρηκε αμεσως και δεν χρειαστηκε να συνδεσουμε το usb του mouse στο pc.

---------- Post added at 21:11 ----------

Συγκεκριμενα ειχαμε αυτο το set http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575631 και μετα προσθεσα αυτο το mouse http://www.multirama.gr/products/product?pid=0178162&catid=030300

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...