Προς το περιεχόμενο

Boot σε Fujitsu Siemens με Vista χωρις DVD

Gary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδά καλημέρα

έχω ενα fujitsu siemens - amilo xi 2528 αγορασμένο απο τα multirama - που όμως δεν μου έδωσαν dvd των Vista home premium μαζί παρα μόνο υπάρχει το setup στον σκληρό σε ένα φάκελο x86

το θέμα είναι όμως οτι εγώ θέλω να κανω format .. μπορώ απο αυτό το setup να φτιαξω ένα BOOT DVD η πρέπει να κατεβάσω κανενα iso ??

ευχαριστώ !!!

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις format με οποιοδήποτε dvd των vista home premium ή vista ultimate και να βάλεις τον κωδικό που έχει από κάτω στο αυτοκόλλητο.

Αν επιλέξεις την ultimate έκδοση, όταν σε ρωτήσει ποια έκδοση θέλεις να εγκαταστήσεις να επιλέξεις home premium.

Έχω κι εγώ έναν fujitsu και στις οδηγίες που έχει σου λέει πως να κάνεις τρία dvd επαναφοράς.

Ποτέ δεν κατάφερα να τα κάνω. Πάντα μου σταματούσε στο τέλος του 1ου dvd και αφού το έγραφε, μου έβγαζε σφάλμα επιβεβαίωσης και σταματούσε.

Δημοσ.
Μπορείς να κάνεις format με οποιοδήποτε dvd των vista home premium ή vista ultimate και να βάλεις τον κωδικό που έχει από κάτω στο αυτοκόλλητο.

Αν επιλέξεις την ultimate έκδοση, όταν σε ρωτήσει ποια έκδοση θέλεις να εγκαταστήσεις να επιλέξεις home premium.

Μου φαίνεται πως είναι η καλύτερη λύση .. θα το προσπαθήσω αύριο

Σας ευχαριστώ πολύ !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...