Προς το περιεχόμενο

τι ειναι η εισοδος HDMI?

klinika nekros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια μπορει να μου εξηγησει καποιος που ξερει τι ειναι τελος παντων αυτη η εισοδος HDMI και γιατι ειναι τοσο σημαντικη να την εχει για παραδειγμα το dvd player που ενδιαφερομαι ν'αγορασω?ευχαριστω και sorry αν ρωταω βλακειες και αυτονοητα πραγματα!

Δημοσ.
και γιατι ειναι τοσο σημαντικη να την εχει για παραδειγμα το dvd player που ενδιαφερομαι ν'αγορασω?

Μεταφερει εικονα και ηχο σε πιο καλη ποιοτητα για αυτο και ειναι πολυ πιο ακριβο το καλωδιο απο αλλα. Ενα διμετρο καλωδιο HDMI εχει 20+ ευρω .

Δημοσ.
Μεταφερει εικονα και ηχο σε πιο καλη ποιοτητα για αυτο και ειναι πολυ πιο ακριβο το καλωδιο απο αλλα. Ενα διμετρο καλωδιο HDMI εχει 20+ ευρω .

Οχι δεν μεταφέρει εικόνα και ήχο σε καλύτερη ποιότητα. Δλδ αν σου δώσω εγώ 2 σήματα στην ίδια native ανάλυση, το ένα αναλογικό (component) και το άλλο ψηφιακό (hdmi) εσύ δε θα ξέρεις ποιο είναι πιο.

Ενα διμετρο καλωδιο HDMI εχει 20+ ευρω

Και 200. Και 5. Και κάνουν την ίδια δουλειά. Θαύμα?Οχι. Ψηφιακή εκπομπή. Απλά.

Του φίλου δεν του χρειάζεται. Εκτός και αν η τηλεόραση του έχει έξοδο hdmi και δεν έχει scart.

Δημοσ.
Ρε παιδια μπορει να μου εξηγησει καποιος που ξερει τι ειναι τελος παντων αυτη η εισοδος HDMI και γιατι ειναι τοσο σημαντικη να την εχει για παραδειγμα το dvd player που ενδιαφερομαι ν'αγορασω?ευχαριστω και sorry αν ρωταω βλακειες και αυτονοητα πραγματα!

Στα γρήγορα το hdmi εξυπηρετεί μεταφορά εικόνας και ήχου σε υψηλές αναλύσεις και είναι ιδανικό για high definition υλικό.

Όσον αφορά το πόσο σημαντική είναι για τα dvd players εξαρτάται από το τι τηλεόραση έχεις. Αν είναι μεγάλη τότε το upscaling που θα μπορείς να κάνεις από το dvd player θα βελτιώσεις την εικόνα. Αν μιλάμε για 32άρα τότε τζάμπα ο κόπος. Μια χαρά είναι και η component που έχουν ακόμη και τα πιο φθηνά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...