Προς το περιεχόμενο

Site για γυαλιά ηλίου

mitsos24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω να αγορασω γυαλια ηλιου αλλα ως τωρα δεν εχω δει κανενα site που να με ικανοποιει, Αν ξερετε κατι παρακαλω προτεινετε!

Thank you!

Δημοσ.

Καλημέρα!

Κατ'αρχήν θες να αγοράσεις από ελληνικό ή ξένο site?

Αν θες από ξένο,θα βρεις μεγάλη ποικιλία στο ebay και εδώ.

Ελληνικό site έχω βρει αυτό,αν και στα ξένα sites μάλλον θα βρεις καλύτερες τιμές.

Δημοσ.

Συνήθως έρχονται με όλα τους τα χαρτιά(π.χ χαρτί αυθεντικότητας) και η τιμής τους δεν είναι γελοιωδώς φθηνή(ανάλογα με το μοντέλο).Αν το'χεις ψάξει καιρό,καταλαβαίνεις ποιά είναι αυθεντικά και ποιά όχι.

Δημοσ.

Κοίτα,γενικά νομίζω σε sites του εξωτερικού θα βρεις καλύτερες τιμές(δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται με το τελωνείο,μπορεί όσα γλιτώσεις από εδώ να τα δώσεις εκεί),σίγουρα ξέρω για ebay ότι έχει καλύτερες τιμές αν τα πάρεις από Αμερική με USPS.Εκεί αν ψάξεις θα βρεις πολλά επώνυμα αυθεντικά γυαλιά ηλίου.Τι μάρκα ψάχνεις συγκεκριμένα?

Δημοσ.

γυαλια ηλιου απο το ιντερνετ???μην την κανεις την .....κια

πρεπει πρωτα να τα δοκιμασεις να δεις αν σου πηγαινουν και μετα

το οτι μπορει να βρεις ενα ωραιο σχεδιο στο νετ αυτο δεν σημαινει οτι θα ταιριαζει και στο προσωπο σου.....

Δημοσ.

Μπορεί κάλλιστα να δοκιμάσει εδώ γυαλιά και μετά να βρει το σχέδιο που του αρέσει και να το αγοράσει μέσω internet.Κι εγώ το θεωρούσα παρακινδυνευμένη αγορά αλλά θεωρώ πιο "χαζό" να δίνω εδώ παραπάνω χρήματα για το ίδιο προιόν..

Δημοσ.

ψωνισα πριν κανα διμηνο απο εδω και παρα την ανησυχια μου μεσα σε τρεις μερες ειχαν ερθει .συγκεκριμενα πηρα τα Roberto Cavalli Talisia με 205 ευρω ενω εδω ζηταγανε 280 και πανω.

Δημοσ.
H μαρκα που ζηταω ειναι η Cesare Paciotti. Σας ευχαριστω παντως ολους για τις απαντησεις σας

Aυτή η μάρκα βγάζει και γυαλιά ηλίου??Νόμιζα ότι μόνο παπούτσια είχε!

Τελικά τα βρήκες πουθενά?

Δημοσ.
Aυτή η μάρκα βγάζει και γυαλιά ηλίου??Νόμιζα ότι μόνο παπούτσια είχε!

Τελικά τα βρήκες πουθενά?

Βγαζει και παπουτσια και ζωνες και γυαλια. Δυστυχως οχι δεν βρηκα αυτα που ηθελα. Βρηκα άλλα παλιότερα μοντελα στο ebay. Ευχαριστω παντως ολους!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...