paschalia Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Ποιές σελίδες θα προτείνατε σαν καλές,για να ανοίξει ένα λογαριασμό email κάποιος ? Το παθφαϊντερ και το ιν.τζιαρ είναι δυο καλές σελίδες,όπως και το freemail . Άλλες ? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας εκ των προτέρων και καλή Ανάσταση/καλό Πάσχα
giorgos147 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Εγώ έχω σε hotmail. Πολλά άτομα λένε οτι έχουν πρόβλημα με ανεπιθύμητη αλ/φία και λοιπά...Εγώ πάντως δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα.
alexzzz Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 το freemail είναι για τα λιοντάρια... τα μεγάλα της Αφρικής...
chrispen Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 αν δεν σε ενδιαφέρει η κατάληξη .gr το gmail.com είναι ότι καλύτερο, αν σε ενδιαφέρει η κατάληξη gr τότε δοκίμασε το yahoo.gr
paschalia Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Αλεξζζ : Τι εννοείς ''είναι για τα λιοντάρια'' ? Τι τρέχει με το φριμεηλ ? Κρίσπεν : ευχαριστώ για τις δυο προτάσεις . Όταν κολλάει το μυαλό,δύσκολα σκέφτεται δημοφιλείς σελίδες όπως αυτές που πρότεινες ..
alexzzz Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Αλεξζζ : Τι εννοείς ''είναι για τα λιοντάρια'' ? Τι τρέχει με το φριμεηλ ? είχα 3 λογαριασμούς εκεί και εγώ για την κατάληξη .gr τον έναν μου τον έκλεισαν ένα βράδυ που έβρεχε μονότονα, άνευ λόγου και άνευ προειδοποίησης (τα email ήταν συλλόγων και ναι μεν εγώ τα έλεγχα κάθε 2-3 μέρες αλλά κίνηση δεν είχαν) επίσης είχα (και έχω) φοβερά προβλήματα με την κωδικοποίηση των email... είναι κάποιες φορές που ότι και να κάνεις απλά δεν διαβάζονται. επίσης μου είναι συχνό το φαινόμενο να μην μπορώ να κάνω login (το οποίο μετά από καμιά ώρα λύνεται).... αυτάαααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.