Προς το περιεχόμενο

Τα πιο βαρετά παιχνίδια που δοκιμάσατε;

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε εγώ με θεωρώ gamer... αλλά το να λες αναμασημένη τροφή τα gta και τα half life μου δείχνει ότι ή έχεις δει μόνο τα εξώφυλλα αυτών ή ότι απλά τα έπαιξες για να πεις ότι το έκανες και αυτό.

Να μου έλεγες ότι δεν μπορείς να παίξεις fts (όπως και εγώ πλέον) να έλεγα πάσο... αλλά μιλάς για σενάριο.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσωπική απογοήτευση από το Prince of Persia 3D, το περίμενα πως και πως σε τρισδιάστατο περιβάλλον, αλλά μας την έκατσε..!

Όχι το Half Life 2 ρε παιδιά..! Ειδικά με την Raven City αποκτά γερό ενδιαφέρον!

Δημοσ.
Ούτε εγώ με θεωρώ gamer... αλλά το να λες αναμασημένη τροφή τα gta και τα half life μου δείχνει ότι ή έχεις δει μόνο τα εξώφυλλα αυτών ή ότι απλά τα έπαιξες για να πεις ότι το έκανες και αυτό.

Να μου έλεγες ότι δεν μπορείς να παίξεις fts (όπως και εγώ πλέον) να έλεγα πάσο... αλλά μιλάς για σενάριο.

Εντάξει ίσως έγινα λίγο υπερβολικός, αλλά εμένα αυτά τα παιχνίδια έχουν τυπωθεί στη μνήμη μου ως βαρετά... Το πρώτο Half Life Μου άρεσε πάρα πολύ, και τερμάτισα και αυτό και το Blue Shift, περίμενα το 2 με τόση ανυπομονησία και είχε γίνει τοσο hype από τα περιοδικά και στο τέλος δεν μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο... ίσως φταίει το ότι περίμενα κάτι διαφορετικό...

Μίλησα για καλό σενάριο, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι... Καλό σενάριο μπορεί να έχει μια ταινία επιστημονικής φαντασίας και μια ρομαντική ταινία... Δεν σημαίνει ότι θα μου αρέσουν και οι 2... Μ αρέσουν π.χ. σενάρια του τύπου Final Fantasy, αλλά όχι αυτά του GTA γιατί η θεματολογία αυτή δεν μου τραβά το ενδιαφέρον...

Δημοσ.
συμφωνώ αν και υπάρχουν άτομα που τρελένονται

γούστα....

το 3 είναι κάααπως καλύτερο

Ναι όντως, κάθε παιχνίδι εξάλου έχει και τους θαυμαστές τους, Γούστα ειναι αυτά :)

Δημοσ.

Μήπως τελικά επειδή μεγαλώνουμε δε μας συγκινούν πλέον τα VG κ ψάχνουμε για άλλα πράγματα;

Έτσι μας φαίνονται ακόμα κ παιχνίδια που λατρεύαμε βαρετά.

Ειδικά αυτό το Camper Strike με τις άθλιες moded πίστες όπως αυτή με τον πάγο που σφάζονται με τα μαχαίρια και τελειώνει ο γύρος σε μισό λεπτό κ ξανά από την αρχή για ώρες ολόκληρες.Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τι το διασκεδαστικό βρίσκουν οι καμένοι με αυτό το πράγμα.

Δημοσ.

Μήπως τελικά επειδή μεγαλώνουμε δε μας συγκινούν πλέον τα VG κ ψάχνουμε για άλλα πράγματα;

Ειδικά αυτό το Camper Strike με τις άθλιες moded πίστες όπως αυτή με τον πάγο που σφάζονται με τα μαχαίρια και τελειώνει ο γύρος σε μισό λεπτό κ ξανά από την αρχή για ώρες ολόκληρες.Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τι το διασκεδαστικό βρίσκουν οι καμένοι με αυτό το πράγμα.

hack 'n slash για όσους είναι ανίκανοι να παίξουν diablo :P

Δημοσ.

Αυτο σιγουρα παιζει αλλα πιστευω πως τα παιχνιδια που αγαπησες τρελα μια ζωη θα τα εχεις στο μυαλο σου. Οπως το Baldurs Gate 2, Deus EX, Super Metroid και αλλα τα οποια ακομα και σημερα τα παιζεις ανετα.

Βεβαια το οτι πλεον δυσκολα μας συγκινουν τα παιχνιδια εχει να κανει και με το γεγονος οτι τα περισσοτερα ειναι αντιγραφη το ενα του αλλου και συνεπως ολα δειχνουν και παιζουν το ιδιο. Λιγα παιχνιδια κανουν αυτο "μπαμ" γι αυτο και σου φενεται και εσενα αυτο. Τα ματια του "βετερανου" εχουν δει πολλα και δυσκολα εντυπωσιαζεται :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...