Προς το περιεχόμενο

Τα πιο βαρετά παιχνίδια που δοκιμάσατε;

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα στο Far Cry εκανες συνεχεια τα ιδια και τα ιδια....Αλλα λογω των καλων γραφικων γενικοτερα ειπα να το τερματισω οπως και το Assassin στο οποιο παλι εκανες τα ιδια σε καθε πολη πηδαγες απο τους πυργους εσωζες τους πολιτες και τελος σκοτωνες τον αρχηγο...Το παιχνιδι που για φετος με αφησε απολυτα ικανοποιημενο ηταν το Call Of Juarez πραγματικα καταπληκτικο απο γραφικα σεναριο καθολου βαρετο αλλα το τερματισα σε καμια εβδομαδα...Επισης τρομερο ηταν το Call Of Duty και παροτι δεν παιζω τετοιου ειδους παιχνιδια(rpg-strategy-racing) μονο και μονο για τους εχθρους που τους εκοβες χερια ποδια και οταν τους πεταγες grenade πεταγωνταν στον αερα αξιζε...Αλλα μεγαλη αδυναμια τα Medieval και Rome Total War....Τα εχω μονιμα στο pc αψογα απο γραφικα πλοκη ιστορικη ακριβεια απο γεγονοτα προσωπα χρονολογιες τα παντα και με τα καταλληλα mods γινεται και μια ανανεωση..

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απλα στο Far Cry εκανες συνεχεια τα ιδια και τα ιδια....Αλλα λογω των καλων γραφικων γενικοτερα ειπα να το τερματισω οπως και το Assassin στο οποιο παλι εκανες τα ιδια σε καθε πολη πηδαγες απο τους πυργους εσωζες τους πολιτες και τελος σκοτωνες τον αρχηγο...Το παιχνιδι που για φετος με αφησε απολυτα ικανοποιημενο ηταν το Call Of Juarez πραγματικα καταπληκτικο απο γραφικα σεναριο καθολου βαρετο αλλα το τερματισα σε καμια εβδομαδα...Επισης τρομερο ηταν το Call Of Duty και παροτι δεν παιζω τετοιου ειδους παιχνιδια(rpg-strategy-racing) μονο και μονο για τους εχθρους που τους εκοβες χερια ποδια και οταν τους πεταγες grenade πεταγωνταν στον αερα αξιζε...Αλλα μεγαλη αδυναμια τα Medieval και Rome Total War....Τα εχω μονιμα στο pc αψογα απο γραφικα πλοκη ιστορικη ακριβεια απο γεγονοτα προσωπα χρονολογιες τα παντα και με τα καταλληλα mods γινεται και μια ανανεωση..

ναι αυτά ήταν πολύ καλά ακόμα και να δε σου αρέσουν τέτοιου τύπου παιχνίδια

το call τα σπαει σε όλες τις εκδόσεις

κ το left 4 dead είναι σχετικά καλό αλλά μονο αν παίζουν πολλοί..αλλιώς βαριέσαι αφάνταστα

Δημοσ.

Ειχα κατεβασει μια εκδοση του Left 4Dead επαιξα 5-6 φορες καποιες πιστες αλλα τελικα το εβγαλα...Βασικα για αν τερματισω κατι πρεπει να μου αρεσει πολυ γιατι με την ταχυτητα που βγαινουν τα παιχνιδια πρεπει να εχεις πολυ χρονο..Παντως απο Σεπτε-Οκτωβ βγαινουν παλι Pro Manager 2k10 Assassin 2 Operation Flashpoint καπου ειδα για Modern Warface 2 Bioshock 2 Two Worlds 2 Grid 2 Need For Speed Splinter Cell Dirt 2 και πολλα ακομα χρονο να εχεις και μηχανημα να καιγεσαι!!

Δημοσ.
Ειχα κατεβασει μια εκδοση του Left 4Dead επαιξα 5-6 φορες καποιες πιστες αλλα τελικα το εβγαλα...Βασικα για αν τερματισω κατι πρεπει να μου αρεσει πολυ γιατι με την ταχυτητα που βγαινουν τα παιχνιδια πρεπει να εχεις πολυ χρονο..Παντως απο Σεπτε-Οκτωβ βγαινουν παλι Pro Manager 2k10 Assassin 2 Operation Flashpoint καπου ειδα για Modern Warface 2 Bioshock 2 Two Worlds 2 Grid 2 Need For Speed Splinter Cell Dirt 2 και πολλα ακομα χρονο να εχεις και μηχανημα να καιγεσαι!!

το καλό με τη δεύτερη έκδοση είναι ότι είναι πολύ καλύτερα από την πρώτη

ακουσα για το modern warfare 2 ότι θα είναι πολύ καλο

αλλά γενικά τα πιο πολλά θα είναι βαρετά για κάποιους εκλεκτικούς

σκοπός είναι αμα δεν έχεισ χρόνο να διαλέγεις μόνο τα 2-3 καλύτερα

τα υπόλοιπα δεν αξίζουν τόσο χρόνο και βαριέσαι στη 3 πίστα

Δημοσ.
Αν θέλουν να παίξουν RPG με φίλους τους ας παίξουν D&D...:-) More Fun!!!

lot more fun..!

Εγώ ψηφίζω το command and conquer 3 tiberium wars..!

Δημοσ.

Οκ ας πω κ εγώ τα δικά μου, που είναι αρκετά...

- GTA series: Εντελώς βαρετό για μένα... Στο παιχνίδι πάντα ήθελα να έχω μια ιστορία, ένα καλό σενάριο... Το "σ αφήνω μέσα σε μια πόλη ελεύθερο να κάνεις ότι γουστάρεις" δεν μου άρεσε ποτέ...

- The Sims: έχει πλάκα για τις πρώτες 2 ώρες, αλλά μετά καταντάει επαναλαμβανόμενο, ψεύτικο και βαρετό

- Flight Simulator series: Από τα πιο βαρετά παιχνίδια όλων των εποχών... Δεν απορώ που η Microsoft δε θα βγάλει sequel... Θυμάμαι το έπαιζε ένας φίλος μου που είναι κολλημένος με τα αεροπλάνα, και το μόνο που έκανε ήταν να πετά ένα αεροπλάνο για ώρες, χωρίς καμία απολύτως ουσία... Μάλιστα μερικές φορές το έβαζε στον αυτόματο πιλότο και το άφηνε να πετά μόνο του για 3-4 ώρες μέχρι την ώρα της προσγείωσης που όπως έλεγε "ήταν η μεγάλη στιγμή"... λολ...

- Tropico 2: Το πρώτο τρόπικο μου άρεσε πάρα πολύ , μάλιστα το έχω ακόμη στον υπολογιστή μου, έτσι πήρα με ενθουσιασμό αυτό το παιχνίδι και κατέληξα να το απεγκαθιστώ 1,5 ώρα αργότερα

- Command & Conquer Generals: ίδια κατάσταση με το tropico 2... Μου φάνηκε πολύ χειρότερο από το Red Alert 2, και το απεγκατέστησα μισή ώρα μετά...

- Half Life 2: ναι το ξέρω, θα με κράξετε γ αυτό, αλλά δεν ξέρω, έχοντας παίξει το Half Life 1, το 2 το παράτησα απλά στη μέση... Δεν μου κίνησε καθόλου το ενδιαφέρον...

- Pro Evolution Soccer/FIFA: Δεν μ αρέσει το ποδόσφαιρο, και ούτε τα παιχνίδια που το αφορούν... Συνέχεια μιλάμε για το ίδιο πράγμα (22 παίκτες στο ίδιο χώρο με διαφορετικά χρώματα) που από μερικούς αγώνες και μετά καταντάει αηδία... Μόνο το multiplayer τα σώζει, που κ αυτό δεν είναι για πάνω από 5-6 αγώνες...

Και πολλά ακόμη τα οποία δυστηχώς δεν μπορώ να θυμηθώ, επειδή ακριβώς δεν ασχολήθηκα και ιδιαίτερα μαζί τους...

Δημοσ.
Οκ ας πω κ εγώ τα δικά μου, που είναι αρκετά...

- GTA series: Εντελώς βαρετό για μένα... Στο παιχνίδι πάντα ήθελα να έχω μια ιστορία, ένα καλό σενάριο... Το "σ αφήνω μέσα σε μια πόλη ελεύθερο να κάνεις ότι γουστάρεις" δεν μου άρεσε ποτέ...

- The Sims: έχει πλάκα για τις πρώτες 2 ώρες, αλλά μετά καταντάει επαναλαμβανόμενο, ψεύτικο και βαρετό

- Flight Simulator series: Από τα πιο βαρετά παιχνίδια όλων των εποχών... Δεν απορώ που η Microsoft δε θα βγάλει sequel... Θυμάμαι το έπαιζε ένας φίλος μου που είναι κολλημένος με τα αεροπλάνα, και το μόνο που έκανε ήταν να πετά ένα αεροπλάνο για ώρες, χωρίς καμία απολύτως ουσία... Μάλιστα μερικές φορές το έβαζε στον αυτόματο πιλότο και το άφηνε να πετά μόνο του για 3-4 ώρες μέχρι την ώρα της προσγείωσης που όπως έλεγε "ήταν η μεγάλη στιγμή"... λολ...

- Tropico 2: Το πρώτο τρόπικο μου άρεσε πάρα πολύ , μάλιστα το έχω ακόμη στον υπολογιστή μου, έτσι πήρα με ενθουσιασμό αυτό το παιχνίδι και κατέληξα να το απεγκαθιστώ 1,5 ώρα αργότερα

- Half Life 2: ναι το ξέρω, θα με κράξετε γ αυτό, αλλά δεν ξέρω, έχοντας παίξει το Half Life 1, το 2 το παράτησα απλά στη μέση... Δεν μου κίνησε καθόλου το ενδιαφέρον...

- Pro Evolution Soccer/FIFA: Δεν μ αρέσει το ποδόσφαιρο, και ούτε τα παιχνίδια που το αφορούν... Συνέχεια μιλάμε για το ίδιο πράγμα (22 παίκτες στο ίδιο χώρο με διαφορετικά πράγματα) που από μερικούς αγώνες και μετά καταντάει αηδία... Μόνο το multiplayer τα σώζει, που κ αυτό δεν είναι για πάνω από 5-6 αγώνες...

Και πολλά ακόμη τα οποία δυστηχώς δεν μπορώ να θυμηθώ, επειδή ακριβώς δεν ασχολήθηκα και ιδιαίτερα μαζί τους...

Προφανώς κάνεις πλάκα έτσι? Ειδικά για το GTA series είσαι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.

Δημοσ.
Προφανώς κάνεις πλάκα έτσι? Ειδικά για το GTA series είσαι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.

Καθόλου...Γούστα είναι αυτά ρε σύ... Μόνο FPS, RPG και strategy με συγκινούν... Το GTA απλα το βαριέμαι... είχα σπαταλήσει πολλές ώρες στο GTA 3... Απο εκεί και πέρα όταν μου έφεραν τα Vice City/San Andreas δεν κάθησα να τα παίξω ούτε 10 λεπτά... μου φάνηκαν μια απο τα ίδια...

Δημοσ.

GTA series, Half Life και Fifa... άντε το τελευταίο δεν βαριέσαι... τα 2 πρώτα όμως;

Απλά να πηγαίνουμε κόντρα στο ρεύμα

Δημοσ.
Καθόλου...Γούστα είναι αυτά ρε σύ... Μόνο FPS, RPG και strategy με συγκινούν... Το GTA απλα το βαριέμαι... είχα σπαταλήσει πολλές ώρες στο GTA 3... Απο εκεί και πέρα όταν μου έφεραν τα Vice City/San Andreas δεν κάθησα να τα παίξω ούτε 10 λεπτά... μου φάνηκαν μια απο τα ίδια...

Ε τότε αφου δεν τα έπαιξες τι κάθεσαι και ποστάρεις οτί είναι βαρετή σειρά? Κάθισε και τερμάτισε τα με τη σειρά, και μετά τα ξαναλέμε.

Δημοσ.

Τα ποδοσφαιράκια για single αγώνες είναι βαρετά αλλά αν οργανώσεις κάνα πρωταθληματάκι σπίτι σου δε συγκρίνεται. Αίμα έχει χυθεί, φίλοι έχουν γίνει εχθροί λόγω του pro.

Δημοσ.
Τα ποδοσφαιράκια για single αγώνες είναι βαρετά αλλά αν οργανώσεις κάνα πρωταθληματάκι σπίτι σου δε συγκρίνεται. Αίμα έχει χυθεί, φίλοι έχουν γίνει εχθροί λόγω του pro.

Τώρα θα πέσει κάνα FIFA fanboy να σου πώ εγώ.

Δημοσ.
Ε τότε αφου δεν τα έπαιξες τι κάθεσαι και ποστάρεις οτί είναι βαρετή σειρά? Κάθισε και τερμάτισε τα με τη σειρά, και μετά τα ξαναλέμε.

παλιά και νέα παιχνίδια που δοκιμάσαμε και τα βγάλαμε αμέσως από τη κονσόλα/υπολογιστή μας.

Αυτό έκανα... τα δοκίμασα και τα έβγαλα αμέσως...

GTA series' date=' Half Life και Fifa... άντε το τελευταίο δεν βαριέσαι... τα 2 πρώτα όμως;

Απλά να πηγαίνουμε κόντρα στο ρεύμα [/quote']

Δεν θεωρώ πλέον τον εαυτό μου Gamer... Το έχω παρατήσει το gaming εδώ και 2-3 χρόνια... Οπότε δεν είμαι ούτε κόντρα ουτε υπέρ του ρεύματος... Κακώς λοιπόν συμμετείχα στο θέμα...

Απλα πιστεύω έχοντας παίξει τόσα χρόνια διάφορα παιχνίδια, τώρα πλέον μου φαίνονται πολλά απο αυτά αναμασημένη τροφή --> βαρετά... Το ίδιο συμβαίνει και σε πολλούς άλλους φαντάζομαι... Γ αυτό και αν δεις τα περισσότερα που ανέφερα ήταν sequel παιχνιδιών...

Απο εκεί και πέρα όσων αφορά το GTA, απλά δεν μ αρέσει... θα μιλήσω για το 3 που ασχολήθηκα και περισσότερο... Μετά από λίγες ώρες παιχνιδιού έφτασα στο σημείο να βαρεθώ το σενάριο/αποστολές... Οπότε λοιπόν για λίγες ώρες ακόμη τριγυρνούσα στην Liberty city, κάνοντας ότι λαλακία φανταστείς, και μετά από αυτό τέλος... δεν είχα τι να κάνω... Όταν έπεσαν στα χέρια μου τα 2 επόμενα, με το που τα άνοιξα και είδα ότι κινούνται στα ίδια επίπεδα, απλά τα έβγαλα αμέσως... Τόσο περίεργο είναι δηλαδή???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...