kurokokoro Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 OK...θα πω κι εγώ και είμαι έτοιμος για να με κάψετε ζωντανό... World Of Warcrap...εεεε Warcraft ήθελα να πω...
ikaruga24 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 OK...θα πω κι εγώ και είμαι έτοιμος για να με κάψετε ζωντανό...World Of Warcrap...εεεε Warcraft ήθελα να πω... Καθολου. Ισα ισα κιολας. Ειναι οντως το ποιο βαρετο παιχνιδι που υπαρχει με χαοδης διαφορα και απο οτιδηποτε αλλο ΑΛΛΑ ειναι ετσι η φυση του παιχνιδιου (ο Θεος να το κανει). Απλα φτιαγμενο να τρως ωρες και ωρες χωρις να κανεις κατι το ουσιαστικο ουτε και να κερδισεις και τιποτα.
panos2171 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 OK...θα πω κι εγώ και είμαι έτοιμος για να με κάψετε ζωντανό...World Of Warcrap...εεεε Warcraft ήθελα να πω... Πεστα ρε συ!!!!Ποτε δεν καταλαβα τι το ωραιο εχει αυτο το παιχνιδι και λιωνουν ατελειωτες ωρες πανω σ αυτο.
ikaruga24 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Πεστα ρε συ!!!!Ποτε δεν καταλαβα τι το ωραιο εχει αυτο το παιχνιδι και λιωνουν ατελειωτες ωρες πανω σ αυτο. Σαν "παιχνιδι" (ο Θεος να το κανει) δεν προσφερει απολυτως τιποτα. Το θεμα εχει να κανει με την παρεα περισσοτερο απο ολα. Αν δεν εχεις παρεα τοτε το παιχνιδι κατανταει τοσο βαρετο που πραγματικα ειναι ποιο διασκεδαστικο να κατσεις και να δεις μπογια στον τοιχο να στεγνωνει
ksaplostra Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Σαν "παιχνιδι" (ο Θεος να το κανει) δεν προσφερει απολυτως τιποτα. Το θεμα εχει να κανει με την παρεα περισσοτερο απο ολα. Αν δεν εχεις παρεα τοτε το παιχνιδι κατανταει τοσο βαρετο που πραγματικα ειναι ποιο διασκεδαστικο να κατσεις και να δεις μπογια στον τοιχο να στεγνωνει wow killed mmo gaming. το πιστεύω ακράδαντα. βαρετά είναι επίσης κάτι παιγνίδια που τα εγκαθιστά κάποιος μονο και μονο για να χαζεύει φωτόρεαλιστικούς πλαστικούς φοίνικες και μπανανιές.
nikosl Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Εμένα μου είχαν φτιάξει έναν λογαριασμό για lineage κατι φίλοι, σε ένα netcafe..... Εκεί στον 7ο σκύλο που σκότωσα (μετά απο κανα μισαωρο ξυλο) κατάλαβα ότι τα mmorpg δεν είναι για μένα...
johnykim Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 silent hill the room και ενα manager ποδοσφαίρου.
pappous_soulis Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 To STALKER. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες..
outlaw star Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 To STALKER.Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες.. .........anyway γούστα είναι αυτά..όλα τα gta εκτός απο το πρώτο που το έβλεπες απο πάνω...επίσης ένα fps εν ονόματι world war zero...μιλάμε για πολύ καμμένο παιχνίδι...τέλος το jericho πρέπει να είναι το ποιο γραμμικό παιχνίδι που έχω παίξει τα τελευταία 2 χρόνια...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δε θυμάμαι παιχνίδια που να εγκατέστησα και να απεγκατέστησα επειδή τα βρήκα βαρετά. Θυμάμαι όμως ότι έχω απεγκαταστήσει αμέσως παιχνίδια, επειδή βαριόμουν να μάθω να τα παίζω, να κάτσω να διαβάσω τα manual τους or whatever. Κυρίως κάτι βαριά RPG.
mandos Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 δεν είμαι gamer, αλλά αυτό το τελευταίο Tomb Raider ήταν WAY TO BORING!!! ίσως να φταίει που μόλις είχα τελειώσει 2 crysis... δεν νομίζω ότι μπορούν πολλά να σταθούν δίπλα τους
ikaruga24 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Εμένα μου είχαν φτιάξει έναν λογαριασμό για lineage κατι φίλοι, σε ένα netcafe..... Εκεί στον 7ο σκύλο που σκότωσα (μετά απο κανα μισαωρο ξυλο) κατάλαβα ότι τα mmorpg δεν είναι για μένα... Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα λενε mmoRPG. Σκετο mmo θα επρεπε να το λενε.
kurokokoro Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα λενε mmoRPG. Σκετο mmo θα επρεπε να το λενε. Αν θέλουν να παίξουν RPG με φίλους τους ας παίξουν D&D... More Fun!!!
Inler Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Τελικα παιζει να ειμαι ο μονος που εκατσε και το τερματισε το Far Cry 2!!!!
TziniX Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Τελικα παιζει να ειμαι ο μονος που εκατσε και το τερματισε το Far Cry 2!!!! δεν ήταν κι άσχημο απλά σε μερικά σημεία βαρετό επιπλέον τα παιχνίδια τύποu lineage δεν έχουν καμία σχέση με τα τύπου far cry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.