Προς το περιεχόμενο

Τα πιο βαρετά παιχνίδια που δοκιμάσατε;

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
OK...θα πω κι εγώ και είμαι έτοιμος για να με κάψετε ζωντανό...

World Of Warcrap...εεεε Warcraft ήθελα να πω...

Καθολου. Ισα ισα κιολας. Ειναι οντως το ποιο βαρετο παιχνιδι που υπαρχει με χαοδης διαφορα και απο οτιδηποτε αλλο ΑΛΛΑ ειναι ετσι η φυση του παιχνιδιου (ο Θεος να το κανει). Απλα φτιαγμενο να τρως ωρες και ωρες χωρις να κανεις κατι το ουσιαστικο ουτε και να κερδισεις και τιποτα.

Δημοσ.
OK...θα πω κι εγώ και είμαι έτοιμος για να με κάψετε ζωντανό...

World Of Warcrap...εεεε Warcraft ήθελα να πω...

Πεστα ρε συ!!!!Ποτε δεν καταλαβα τι το ωραιο εχει αυτο το παιχνιδι και λιωνουν ατελειωτες ωρες πανω σ αυτο.

Δημοσ.
Πεστα ρε συ!!!!Ποτε δεν καταλαβα τι το ωραιο εχει αυτο το παιχνιδι και λιωνουν ατελειωτες ωρες πανω σ αυτο.

Σαν "παιχνιδι" (ο Θεος να το κανει) δεν προσφερει απολυτως τιποτα. Το θεμα εχει να κανει με την παρεα περισσοτερο απο ολα. Αν δεν εχεις παρεα τοτε το παιχνιδι κατανταει τοσο βαρετο που πραγματικα ειναι ποιο διασκεδαστικο να κατσεις και να δεις μπογια στον τοιχο να στεγνωνει :lol:

Δημοσ.
Σαν "παιχνιδι" (ο Θεος να το κανει) δεν προσφερει απολυτως τιποτα. Το θεμα εχει να κανει με την παρεα περισσοτερο απο ολα. Αν δεν εχεις παρεα τοτε το παιχνιδι κατανταει τοσο βαρετο που πραγματικα ειναι ποιο διασκεδαστικο να κατσεις και να δεις μπογια στον τοιχο να στεγνωνει :lol:

wow killed mmo gaming.

το πιστεύω ακράδαντα.

βαρετά είναι επίσης κάτι παιγνίδια που τα εγκαθιστά κάποιος μονο και μονο για να χαζεύει φωτόρεαλιστικούς πλαστικούς φοίνικες και μπανανιές.

Δημοσ.

Εμένα μου είχαν φτιάξει έναν λογαριασμό για lineage κατι φίλοι, σε ένα netcafe.....

Εκεί στον 7ο σκύλο που σκότωσα (μετά απο κανα μισαωρο ξυλο) κατάλαβα ότι τα mmorpg δεν είναι για μένα...

Δημοσ.
To STALKER.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες.. :o

.......:shock:..anyway γούστα είναι αυτά..όλα τα gta εκτός απο το πρώτο που το έβλεπες απο πάνω...:lol:επίσης ένα fps εν ονόματι world war zero...μιλάμε για πολύ καμμένο παιχνίδι...τέλος το jericho πρέπει να είναι το ποιο γραμμικό παιχνίδι που έχω παίξει τα τελευταία 2 χρόνια...

Δημοσ.

Δε θυμάμαι παιχνίδια που να εγκατέστησα και να απεγκατέστησα επειδή τα βρήκα βαρετά.

Θυμάμαι όμως ότι έχω απεγκαταστήσει αμέσως παιχνίδια, επειδή βαριόμουν να μάθω να τα παίζω, να κάτσω να διαβάσω τα manual τους or whatever. Κυρίως κάτι βαριά RPG.

Δημοσ.

δεν είμαι gamer, αλλά αυτό το τελευταίο Tomb Raider ήταν WAY TO BORING!!!

ίσως να φταίει που μόλις είχα τελειώσει 2 crysis... δεν νομίζω ότι μπορούν πολλά να σταθούν δίπλα τους

Δημοσ.
Εμένα μου είχαν φτιάξει έναν λογαριασμό για lineage κατι φίλοι, σε ένα netcafe.....

Εκεί στον 7ο σκύλο που σκότωσα (μετά απο κανα μισαωρο ξυλο) κατάλαβα ότι τα mmorpg δεν είναι για μένα...

Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα λενε mmoRPG. Σκετο mmo θα επρεπε να το λενε.

Δημοσ.
Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα λενε mmoRPG. Σκετο mmo θα επρεπε να το λενε.

Αν θέλουν να παίξουν RPG με φίλους τους ας παίξουν D&D...:-) More Fun!!!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Τελικα παιζει να ειμαι ο μονος που εκατσε και το τερματισε το Far Cry 2!!!!

δεν ήταν κι άσχημο απλά σε μερικά σημεία βαρετό

επιπλέον τα παιχνίδια τύποu lineage δεν έχουν καμία σχέση με τα τύπου far cry

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...