Προς το περιεχόμενο

Τα πιο βαρετά παιχνίδια που δοκιμάσατε;

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγώ ψηφίζω creatures 3, το αγόρασα, install, αμέσως unistall και ακόμη το έχω στο κουτί του.

αυτό δεν ήταν βαρετό παιχνίδι... ηλίθιο ήταν...

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το Mafia ακόμα και σήμερα το παίζω άνετα. Δεν έχω ξεκοκκαλίσει άλλο παιχνίδι όπως έχω ξεκοκκαλίσει το συγκεκριμένο. Όταν βγει το 2 (άντε με το καλό) ίσως αλλάξω και το καβουρδιστήρι μου για να είμαι σίγουρος ότι θα το απολαύσω στο έπακρο!

Δημοσ.
Βαρετο και υπερτιμημενο : Mafia

Νομιζω πως εχεις κανει ενα τυπογραφικο που κανει ΜΕΓΑΛΟ μπαμ :P

πιστευω πως τα GTA μετα απο καπιο σημειο καταντουσαν βαρετα....

• Moderators
Δημοσ.

Χμ...

Global Domination. :P

Με την διαφήμιση που έκαναν μερικά περιοδικά...ε, καμία σχέση. :P

Έλεγες ότι θα είναι κανένα φοβερό strategy που θα κατακτάς κόσμο με nukes και ήταν ένα glorified missile command που έπρεπε να προστατέψεις τον κόσμο από global domination. :P

Υπήρχε και free mode για να παίξεις με μια χώρα και να τρως τις άλλες, αλλά το gameplay δεν άλλαζε...

Νομιζω πως εχεις κανει ενα τυπογραφικο που κανει ΜΕΓΑΛΟ μπαμ :P

πιστευω πως τα GTA μετα απο καπιο σειμιο καταντουσαν βαρετα....

Χι χι χι... :P

Δημοσ.

Μιας και είχα υποψιν να τσιμπήσω το Far Cry 2 και βλέπω αυτά τα σχόλια εδώ για πείτε…. Με 12 Ε Far Cry 2 + Expansion (apo to Play)είναι λιγότερο βαρετό? ;P

Δημοσ.
Μιας και είχα υποψιν να τσιμπήσω το Far Cry 2 και βλέπω αυτά τα σχόλια εδώ για πείτε…. Με 12 Ε Far Cry 2 + Expansion (apo to Play)είναι λιγότερο βαρετό? ;P

Τι να σου πω.Εμένα ο ''θείος'' μου το φέρε και πάλι βαρετό μου φάνηκε:-D

Δημοσ.

Δεν παλευεται με τιποτα....απιστευτη βαρεμαρα..

Δημοσ.

Το cryostasis από τα τελευταία. Και το FarCry2 ήταν ψιλο-βαρετό αλλά έχει μια κάποια ομορφιά λόγο το ότι είναι sandbox game.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...