giorgos147 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Με αφορμή αυτό το θέμα, σκέφτηκα να λέμε εδώ κάποια παλιά και νέα παιχνίδια που δοκιμάσαμε και τα βγάλαμε αμέσως από τη κονσόλα/υπολογιστή μας. Για αρχίστε Εγώ αρχίζω με ένα νέο που το βρήκα προχτές και το νοίκιασα, και έχει για όνομα the tomorrow war.
j11h Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Απιστευτα βαρετο μου φανηκε το far cry 2,το οποιο δεν ειχε καμια σχεση με το πρωτο που ηταν πραγματικα τελειο.
VAssassin Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Βαρετο και υπερτιμημενο : Mafia Και το assassin's creed θα ελεγα.
giorgos147 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Ένα άλλο που μου ήρθε τώρα είναι το Tom Clancy's EndWar
alexzzz Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Βαρετο και υπερτιμημενο : Mafia το διαβάζω... το ξαναδιαβάζω... λέω δεν μπορεί... λάθος διαβάζω... μπα... αποκλείεται... με τίποτα...
nikosl Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 rainbow six vegas, hawx, endwar,need for speed undercover, burnout (το τελευταίο)
VAssassin Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Κι εγω διαβαζω και ξαναδιαβαζω τις κριτικες που ειχε παρει και λεω δε μπορει... Το gameplay του ειναι για τα πανηγυρια.Δοκιμασε να το παιξεις τωρα. Ενταξει, ξερω οτι ειναι παλιο αλλα υπαρχουν και πιο παλια παιχνιδια που παιζονται πολυ ανετα. Σε ολες τις αποστολες εκανες το ιδιο πραγμα. Ατελειωτο περα δωθε με το αμαξι και πιστολιδι. Ο χειρισμος του ειναι χαλια. Ριχνεις με το shotgun απο το μισο μετρο και δεν τους πετυχαινεις, αν σε βαλουν στο ματι οι μπατσοι δεν ξεφευγεις με τιποτα και αλλα πολλα... Ειχαν δωσει πολυ βαρος στα γραφικα και ξεχασαν τα υπολοιπα...
S2Katana Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Aν και αναφέρθηκε, απίστευτα πληκτικό το Far Cry 2!
alexzzz Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Κι εγω διαβαζω και ξαναδιαβαζω τις κριτικες που ειχε παρει και λεω δε μπορει... Το gameplay του ειναι για τα πανηγυρια.Δοκιμασε να το παιξεις τωρα. Ενταξει, ξερω οτι ειναι παλιο αλλα υπαρχουν και πιο παλια παιχνιδια που παιζονται πολυ ανετα. Σε ολες τις αποστολες εκανες το ιδιο πραγμα. Ατελειωτο περα δωθε με το αμαξι και πιστολιδι. Ο χειρισμος του ειναι χαλια. Ριχνεις με το shotgun απο το μισο μετρο και δεν τους πετυχαινεις, αν σε βαλουν στο ματι οι μπατσοι δεν ξεφευγεις με τιποτα και αλλα πολλα... Ειχαν δωσει πολυ βαρος στα γραφικα και ξεχασαν τα υπολοιπα... Το παιχνίδι είχε απίστευτο ρεαλισμό... και στην οδήγηση και στην πόλη μέσα, ακόμα και στους πυροβολισμούς που αναφέρεις. Δεν ήταν όπως το "τουτ- τουτ" gta που μπαίνεις σε ένα αμάξι και αν τον έχεις τον δρόμο έχεις ξεφύγει. Όπως επίσης δεν μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις μέσα στην πόλη. Μόνη σου δικαιολογία είναι να το έπαιξες πολύ αργά... φέτος πχ
giorgos147 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Θα διαφωνήσω και εγώ εδώ.Το mafia ήταν πολύ καλό παιχνίδι, σε αντίθεση που το είχα παίξει πολύ μικρός.... Ήταν και παραμένει απο τα αγαπημένα μου μαζί με vice city(εννοώ σε είδος παιχνίδιου...Να είσαι σε virtual world ας το πούμε έτσι ) Θυμάμαι ακόμα ένα απο τα αγαπημένα μου κομμάτια σε αυτό το παιχνίδι που ακόμα εν έτος 2009 ΔΕΝ έχει "ενσωματωθεί" στα GTAs.Μιλάω φυσικά για τη βενζίνη.Επιτέλους σε ένα παιχνίδι τελείωνε κάποτε και έπρεπε να βρεις ανοιχτό βενζινάδικο
VAssassin Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Κοιτα, βασικα δεν μπορουσες να κανεις τιποτα μεσα στην πολη εκτος απ' το να οδηγεις και να πυροβολεις. Τωρα για τον ρεαλισμο στην οδηγηση οκ, αλλα στα πιστολιδια καθολου ρεαλιστικο δε μου φαινεται.Και η αληθεια ειναι οτι δεν το επαιξα οταν βγηκε, το επαιξα αργα αλλα δεν κραζω παιχνιδια καθολου ευκολα και το συγκεκριμενο μου αφησε πολυ ασχημες εντυπωσεις. Και το gta μπορει να ειναι ετσι οπως λες αλλα ειναι διασκεδαστικο, κατι που πανω απο ολα πρεπει να ειναι ενα παιχνιδι.
panos2171 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Το mafia για την εποχη του ηταν πολυ καλο παιχνιδι.Εμενα απιστευτα βαρετο μου φανηκε το nfs pro street και undercover και απο ποιο παλια θυμαμαι rainbow six.
alexzzz Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Όπως λέει και ο Γιώργος αυτά τα sandbox games μου αρέσουν και μένα πάρα πολύ. Αλλά το χάλι του san andreas που ευτυχώς άλλαξε στο IV και φυσικά δεν είχε το Μάφια είναι που χαλάνε ένα τέτοιο παιχνίδι... δεν το φτιάχνουν. Δεν μπορεί με μια καραμπίνα από το σπίτι μου να σκοτώνω τον κακό που είναι στο ελικόπτερο... εξου και ο ρεαλισμός του μάφια... τέσπα.. για μένα από αυτά που έπαιξα πρόσφατα, το τελευταίο call of Duty... όχι τόσο λόγο του παιχνιδιού απλά λόγο των προηγούμενων και που το κάνανε σαν τα fifa... κάθε χρόνο από ένα.
giorgos147 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 κάθε χρόνο από ένα. Εμένα δε με χαλάει καθόλου, μιας που είναι και από τα αγαπημένα μου fps.
totti Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Βαρετο και υπερτιμημενο : Mafia Σοβαρά το λες ή το έχεις γράψει για να σχολιάσουμε το post? εγώ ψηφίζω creatures 3, το αγόρασα, install, αμέσως unistall και ακόμη το έχω στο κουτί του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.