vdanasto Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δες και εδωhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650726 Ζήτησε κάτι κλασσικό με απλές γραμμές. Δεν το λες κλασσικο αυτό .
shadowmann Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 δες και αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1023470&page=3&category=69977695&catalog=20 βεβαια είναι 17euro πάνω από το budget που έθεσες αλλα είναι πολύ άξιο κουτάκι.
GeorgT. Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 τη να λεμε τωρα για το rc690, ενα από τα καλύτερα midrange κουτιά (αυτο εχω κ εγω βέβαια) αλλα το παλικάρι μάλλον για κατι πιο φθηνό κ ήσυχο πάει!
eSATA Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 τη να λεμε τωρα για το rc690, ενα από τα καλύτερα midrange κουτιά (αυτο εχω κ εγω βέβαια) αλλα το παλικάρι μάλλον για κατι πιο φθηνό κ ήσυχο πάει! γιατι σου κανει θορυβο;:p
shadowmann Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 τη να λεμε τωρα για το rc690, ενα από τα καλύτερα midrange κουτιά (αυτο εχω κ εγω βέβαια) αλλα το παλικάρι μάλλον για κατι πιο φθηνό κ ήσυχο πάει! μια χαρά ήσυχο το βρίσκω εγώ και πάλι όμως αν τον ενοχλεί αφού θα βάλει και ηχομόνωση θα είναι κομπλέ. ξεπερνάει για λίγο το budget που έθεσε αλλα άμα ήμουν στη θέση του θα το ξανασκεφτόμουν...
nick#18 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 το Heroichi εχει πολυ καλη ποιοτητα...στα inspot της περιοχης μου τα pcia εχουν τετοια και εχει τυχει να εχω παει και να δουλευει γνωστος μου και ειχαν ανοικτο ενα για αλαγη καρτας γραφικων γιατι τα επεξε...μια χαρα ηταν...
GeorgT. Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 μια χαρά ήσυχο το βρίσκω εγώ και πάλι όμως αν τον ενοχλεί αφού θα βάλει και ηχομόνωση θα είναι κομπλέ. ξεπερνάει για λίγο το budget που έθεσε αλλα άμα ήμουν στη θέση του θα το ξανασκεφτόμουν... ετσι, κ εγω μια χαρά το βρίσκω + μελλοντικά αν θες αλλάζεις τους ανεμιστήρες κ ρίχνεις κ αλλο τον θόρυβο! Αλλα rc690 + ηχομονώσεις κλπ ξεφεύγει λίγο απο το φθηνό, γιαυτό το είπα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.