Προς το περιεχόμενο

Κλασσικό κουτάκι, φθηνό...

eXtreme520

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά! Ψάχνω ένα κουτάκι που να κρατάει κλασσικές γραμμές και να είναι φθηνό (>60Ε). Έχω δει το ASUS TA-D331, το Turbo-X Middle Tower, Coolermaster Elite 332-3. Άμα υπάρχει κάτι κλασσικό σε κλασσικές γραμμές και όχι περίεργο, αλλά να είναι φθηνό προτίνετε το μου. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι θέλω να ανοίγει και το αριστερό καπάκι, γιατί θα το επενδύσω με ηχομωνοτικό υλικό. Επίσης όποιος έχει κάποιο από αυτά τα κουτιά, ή ακόμα και από τα προτεινόμενα, ας το δηλώσει γιατί θέλω να δω Real photos (πως φαίνετε στο μάτι με το Drive, το χρώμα και ότι δήποτε άλλο...).

Δημοσ.

Δούλευα στην Infoquest και πέρασαν πάρα πολλά κουτιά από τα χέρια μου. Τα ASUS ήταν στα 2 χειρότερα (τα άλλα ήταν τα Supercase όνομα και πράμα). Είναι λαμαρίνες, με πολύ ψεύτικα πλαστικά, κακής ποιότητας χρώμα (να φανταστείς ξεβιδώναμε τις βίδες από το καπάκι στο πίσω μέρος και έφευγε και μπογιά μαζί), και η tool-free κατασκευή τους είναι για γέλια. Έχουν ένα ηλίθιο σύρμα που κουμπώνει στα drives, αλλά μόλις κουνήσεις το κουτί τα drives κάνουν βόλτες. Πραγματικά χείριστη ποιότητα κατασκευής, είχα πέσει από τα σύννεφα μόλις το είχα δει γιατί περίμενα πολύ περισσότερα λόγω ονόματος. Σε κάλυψα; :P

Δημοσ.

Το Heroichi που σου προτειναν είναι αξιόλογο απο θέμα κατασκευής και πλαστικών, από τις πιο τίμιες προτάσεις. Το μόνο αρνητικό τα θορυβώδη ανεμιστήρια του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...