Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω driver για Tv tuner

sarah0971

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

washcloud to cd κατάντησε σπανιοτατο είδος προς εξαφάνιση, γι αυτό φροντισε να το βρείς για να το αναπαράγουμε! :-)

Δημοσ.

Φιλε harilaos αν πετυχει,το βραδυ θα το εγκαταστησω τι να σου πω,εισαι θεος ηλιος καλοκαιρινος.

περιμενε να σου πω εντυπωσεις....

Εχω κατεβασει και απο τις δυο διευθυνσεις,ελπιζω να μην τα μπερδεψω...

Δημοσ.
Αγαπητέ φιλε ,μου ζητάει κωδικο κατατη διαρκειατης εγκαταστασης.

Τι κανω;

Ευχαριστω πολυ

Εγω κατεβασα και εγκατεστησα το PrestoPVR, δεν μου ζητησε τπτ κωδικο, δουλευει μια χαρα εκτος απο το τηλεχειριστηριο, γι αυτο περιμενω απο τον washcloud να ανεβασει το iso απο το cd.

Δημοσ.

επειδη πολλα δεν κατεχω,θα υπαρχει καποια διευθυνση να κατεβασουμε απ οεκει ολο το περιεχομενο ; και μετα πρέπει να το γραψουμε σε CD και το το περασουμε στον υπολογιστη;

Θα ήταν πολυ χρήσιμο να μας δωσεις τα φωτα σου.Σε ευχαριστουμε...

Δημοσ.

http://rapidshare.com/files/240684675/PVR_PLUS.rar.html

1) χρειάζεσαι το Winrar για να το αποσυμπιέσεις ("free" είναι...)

2) είναι ένας φάκελος συμπιεσμένος, όχι iso για autoplay cd, οπότε το κρατάς στο pc αν θες (και κάνεις εγκατάσταση από εκεί, εννοείται)

3) απλά τρέχεις τα isntallers που έχει μέσα (ο αρχικός φάκελος με τα αρχεία για εγκατάσταση του driver, εμπεριέχει και άλλον με το πρόγραμμα για να δεις tv)

4) 10 downs (θα είναι εκεί για 3 μήνες, αν δεν τον κατεβάσουν 10 άτομα)

Όποιος κατεβάσει, παίρνει και σειρά για να το ξανακάνει up, άμα το θελήσουν πάνω από τους 10...να ξέρετε :P

Δημοσ.

...το "ολοκληρωμένο αρχικό" περιέχει εκτός του driver και του tv app, DirectΧ9 και Acrobat...

Δε νομίζω ότι χρειάζονται σε κανέναν αυτά :P

(και δε θα κάτσω ν' ανεβάσω 300-φεύγα-MB σκουπιδιών...)

ISO μπορεί να το κάνει ο καθ' ένας μόνος του, και δε νομίζω ότι το να έχει auto-play cd του είναι σημαντικά χρήσιμο...

Δημοσ.

τέλεια.φιλε σε ευχαριστουμε εγκαρδίως.

Εκανα εγκατασταση και των δυο setup,ετσι δεν ειναι;

και λειτουργει κανονικα.

Grazie tante

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...