Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω driver για Tv tuner

sarah0971

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας !

Ειμαι καινουρια στο forum και θα ήθελα την βοήθεια σας αν μπορείτε βέβαια.

Η κοπέλα που μας καθαρίζει το σπίτι μου πέταξε καμια 100στη cd kai dvd me λογισμικα και Drivers Windows Office και της παναγιάς τα μάτια,

Οταν το αντιλήφθηκα έτρεξα στους σκουπιδοντενεκέδες και έψαξα αλλά τωρα θα βρήσκονται ήδη στη χωματερή !!:shock::shock::shock:

Τα πιο χρήσιμα τα κατέβασα απο το internet αλλά δυστυχώς δεν μπορω να βρώ Drivers και λογισμικό εγκατάστασης του tv tuner μου γιατι ειναι λιγο παλιό.

Λέγεται PVR-TV 2800 USB 2.O της KWORLD

Το cd εγκατάστασης περιλαμβάνει drivers και το PVR PLUS

Αν κάποιος έχει το ίδιο και μπορεί να μου δώσει αντίγραφο του Cd ή να μου πει από που μπορώ να το κατεβάσω γιατι δεν βρήκα τίποτα με το ψάξιμο που έκανα στο νετ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρθηκε από την ενότητα Video και Audio στην ορθή ενότητα του forum (Drivers). Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Γειά σας !

Ειμαι καινουρια στο forum και θα ήθελα την βοήθεια σας αν μπορείτε βέβαια.

Η κοπέλα που μας καθαρίζει το σπίτι μου πέταξε καμια 100στη cd kai dvd me λογισμικα και Drivers Windows Office και της παναγιάς τα μάτια,

Οταν το αντιλήφθηκα έτρεξα στους σκουπιδοντενεκέδες και έψαξα αλλά τωρα θα βρήσκονται ήδη στη χωματερή !!:shock::shock::shock:

Τα πιο χρήσιμα τα κατέβασα απο το internet αλλά δυστυχώς δεν μπορω να βρώ Drivers και λογισμικό εγκατάστασης του tv tuner μου γιατι ειναι λιγο παλιό.

Λέγεται PVR-TV 2800 USB 2.O της KWORLD

Το cd εγκατάστασης περιλαμβάνει drivers και το PVR PLUS

Αν κάποιος έχει το ίδιο και μπορεί να μου δώσει αντίγραφο του Cd ή να μου πει από που μπορώ να το κατεβάσω γιατι δεν βρήκα τίποτα με το ψάξιμο που έκανα στο νετ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Lol και τι ειναι τα cd για να τα πεταξει κονσερβες :rolleyes: :lol:

Απολυσε την :devil:

Δημοσ.

Χα, όχι μόνο πέταξε cd, αλλά και της KWORLD...Oύτε βαλτή να ήτανε...(μεγάλη πληγή αυτή η KWORLD.....μη σου πω το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις άλλη κάρτα...)

Τέσπα, κατέβασε αυτόν τον driver http://senduit.com/4227ef,

και δοκίμασε με κάποιον multi-player όπως ο KMplayer να ανοίξεις την τηλεόραση. Αν είναι ο σωστός driver, λογικά με τον KMplayer θ' ανοίξει (open - wdm tv). Kαι γενικά, καλύτερα να χρησιμοποιήσεις αυτόν για να βλέπεις. Αν πάλι σώνει και καλά θες το "pvr plus", πες αν αυτό ήταν το interface του προγράμματος όταν άνοιγε :

sshot1vav.jpg

Δημοσ.

Ευχαριστω !

Ωραιος ο kmplayer !

Αλλά δεν βλέπω να γίνετε δουλειά.

Εχω κάνει τα πάντα.

Εχω κατεβάσει και τον Driver που λες αλλά... :cry:

Μάλλον θα κοιτάξω να πάρω άλλη κάρτα.

Απλά ήλπιζα μήπως κάποιος έχει το Cdaki

Να την διώξω λέτε ε?

Μετα ομως πρέπει να φορέσω φακιόλι και να οπλιστώ με σφουγγαρίστρες και ξεσκονόπανα, και θα το έκανα αν δεν δούλευα.

Αλλά ας όψεται η φουκαριάρα η μάνα μου !!

Δημοσ.

...εκτός του αν ήταν τελικά ο σωστός driver (κατεβασμένος από το "γνωστό" driverguide.com),o V-Stream Xpert TV-PVR 2800 USB2.0 , υπάρχουν και τα εξής ζητήματα :

έκανες σωστά την εγκατάστασή του ;

χρησιμοποίησες "σωστά" τον KMPlayer ;

...παίζει και να τα έκανες - παίζει και όχι...

Δυστυχώς από μακρυά, δεν είναι το ίδιο.

Γι' αυτό και μια ιδέα ήταν, το να πάρεις άλλη κάρτα...:-)

Aν παρ' όλ' αυτά σε χαλάει η προοπτική, θα μπορούσα να σου στείλω το pvr plus που έχω, για να δοκιμάσεις μήπως απλά κάτι δεν πήγε καλά με τον KMplayer.

Eίναι όμως το ίδιο πρόγραμμα ; Γι' αυτό ανέβασα το screenshot και σε ρώτησα - αλλά δεν σχολίασες...:P

Tεσπα υπάρχουν και κα'να-δύο άλλα πραγματάκια που μπορούν να γίνουν, αν δεν είσαι αποφασισμένη να ξεχάσεις την εν λόγω κάρτα. Γι' αυτό αν θες, κλίκαρε στο msn "κουμπάκι" στο avatar μου και με προσθέτεις στις επαφές, να το παλαίψουμε.

Δημοσ.

Να την διώξω λέτε ε?

Μετα ομως πρέπει να φορέσω φακιόλι και να οπλιστώ με σφουγγαρίστρες και ξεσκονόπανα, και θα το έκανα αν δεν δούλευα.

Αλλά ας όψεται η φουκαριάρα η μάνα μου !!

offtopic (στο offtopic)

να πιάσεις την κοπέλα που καθαρίζει το σπίτι... αυτής της κοπέλας που καθαρίζει το σπίτι σου!

και να της πεις να πετάξει και τα δικά της cd, για να μάθει άλλη φορά ότι το καλύτερο είναι να καθαρίζει το σπίτι της η ίδια :P

Δημοσ.

http://downloads.zdnet.com/abstract.aspx?kw=Device+Drivers&docid=573061

O μόνος BDA driver που έχει η Kworld απ' ότι βλέπω.

Απεγκατάσταση όλων των drivers που έχεις δοκιμάσει, βγάζεις το usb tuner, restart, βάζεις το usb tuner, στο control panel έχει ένα capture device κι ένα tuner device, δεξί κλικ στο tuner, του δείχνεις το φάκελο που είναι extracted o driver του λινκ, το ίδιο και για το capture device, restart και δοκιμή.

Αν δεν παίξει πρέπει να βρεις ένα bda driver για οποιαδήποτε κάρτα usb με em28xx tuner

Washcloud εσύ κι αλέτζος μόνο καλείτε στο msn για technical support.:P

Δημοσ.

τι του εχω εγω;:P:p:p

scan0001tio.jpg

θα προσπαθησω να κανω ενα iso και θα το βαλω rapid...

wash καλα που δε στο στειλα ακομα τους θελει πολυ κοσμος τους οδηγους:P:p

Δημοσ.
Washcloud εσύ κι αλέτζος μόνο καλείτε στο msn για technical support.:P

...εγώ πάντως καλώ ό,τι φύλο προκύψει, αν δω ότι υπάρχει λόγος, παλιοκατίνα :P

...έτσι ρε παντρεμένε...να πήξειςrazzea1.jpg

e-SATA, υπόσχομαι να συνεχίσω το θεάρεστο έργο σου...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
τι του εχω εγω;:P:p:p

θα προσπαθησω να κανω ενα iso και θα το βαλω rapid...

wash καλα που δε στο στειλα ακομα τους θελει πολυ κοσμος τους οδηγους:P:p

Φιλε eSATA το χρειαζομαι κι εγω το cd και σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Αγαπητοι φιλοι γεια σας.

Θερμοτατη παρακληση αν μπορω να εχω και εγω η το CD η καποια διευθυνση να κατεβασω το συγκεκριμμενο οδηγο γιατι εχω τη συσκευη αλλα εχασα το CD...

θα ειναι μεγλαη εξυπηρετηση για μενα αν με βοηθησετε

σας ειμαι υποχρεωμενος

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:33 ----------

Φιλε please εχω τη συσκευη για το laptop και το χρειαζομαι οποσδηποτε,θα με βοηθησεις;

Περιμενω εναγωνιως απαντηση σου.

HELP ME

Δημοσ.
Αγαπητοι φιλοι γεια σας.

Θερμοτατη παρακληση αν μπορω να εχω και εγω η το CD η καποια διευθυνση να κατεβασω το συγκεκριμμενο οδηγο γιατι εχω τη συσκευη αλλα εχασα το CD...

θα ειναι μεγλαη εξυπηρετηση για μενα αν με βοηθησετε

σας ειμαι υποχρεωμενος

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:33 ----------

Φιλε please εχω τη συσκευη για το laptop και το χρειαζομαι οποσδηποτε,θα με βοηθησεις;

Περιμενω εναγωνιως απαντηση σου.

HELP ME

γεια, ο washcloud υποσχεθηκε οτι θα το ανεβάσει το cd απλα θελει λιγο χρόνο. εναλλακτικα μπορεις να δώσεις λύση από εδώ :

ftp://ftp.kworld.com.tw/kworld/driver/pvr_tv_2800/

και απο εδώ

ftp://ftp.kworld.com.tw/kworld/ap/PrestoPVR/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...