axlgol Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Γεια χαρά παιδιά, έχω δυο Sony ericsson(κ850,Ζ710) και προσπαθώ να μεταφέρω τον κατάλογο που εχω στο PC. Πάω στην επιλογή που έχει αποστολή όλων άλλα μου στέλνει μόνο την πρώτη επαφή και με κινέζικα γράμματα στον outlook που τα στέλνω. Υπάρχει κάτι που δε κάνω σωστά; Η έστω κάποιο πρόγραμμα να προσπαθήσω; Ευχαριστώ.
ApSiMan Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Χωρίς να έχω ιδιαίτερη εμπειρία με τα SE, όταν είχα δοκιμάσει να το κάνω αυτό σε ένα Κ770 ενός φίλου έφαγα ήτα από το πρόγραμμα της SE! Για κάποιο (περίεργο) λόγο δεν με άφηνε να μεταφέρω τον κατάλογο! Τελικά δοκίμασα με το MobilEdit και έβγαλα άκρη. Μέχρι να απαντήσει κ κάποιος που έχει καλύτερη πείρα με τα SE κάνε μια δοκιμή με αυτό, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
firewalker Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Νομίζω ότι με την αποστολή όλων σου στέλνει όλες τις επαφές σε μορφή vcf. Απλώς έχω την εντύπωση ότι το Outlook μπορεί να διαβάσει μόνο την πρώτη επαφή του αρχείου. Στο Linux μια χαρά διαβάζετε το αρχείο που στέlνουν τα SE.
vdanasto Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Με το myphoneexplorer θα κάνεις δουλειά +1 από εμένα. Πάρα πολύ καλό προγραμματάκι και είναι και freeware. http://www.fjsoft.at/en/downloads.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.