klinika nekros Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 ρε παιδια ξερει μηπως κανεις να μου πει με ποιο τροπο μπορω να ενωσω δυο αρχεια βιντεο της ιδιας ταινιας που κατεβασα απο το ιντερνετ, σε ενα ετσι ωστε να τα γραψω σε dvd και να τα παιζει το dvd player στο σαλονι μου?και κατι αλλο:εχει σημασια που το πρωτο αρχειο εχει εξωτερικους(srt) υποτιτλους ενω το αλλο ενσωματωμενους?θα πρεπει να κανω καμια μετατροπη για να τους διαβαζει μετα το dvd player?ευχαριστω!
micos000 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 ConvertXtoDVD, DVDFlick, WinAVI. Όλα κάνουν μετατροπές από avi σε dvd. Το 2ο είναι free.
klinika nekros Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Φιλε ευχαριστω για την απαντηση, αλλα εγω δε θελω να μετατρεψω αρχεια avi σε dvd αλλα να συνενωσω 2 αρχεια avi σε ενα , αφου το dvd-player υποστηριζει και avi(οποτε δε χρειαζεται η μετατροπη τους σε dvd).ξερεια κανα προγραμματακι που να κανει αυτη τη δουλεια?ευχαριστω!
parsifal Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μπορείς να ενώσεις AVI με το VirtualDubMod. Συνοπτικά η διαδικασία είναι: 1. Τρέχεις το VirtualDubMod 2. Ανοίγεις το 1ο AVI (αν τυχόν σε προειδοποιήσει ότι εντόπισε ήχο τύπου VBR MP3 κλπ κλπ, απαντάς No στο παράθυρο διαλόγου) 3. Επιλέγεις από το μενού Video > Direct stream copy 4. File > Append segment... και επιλέγεις το 2ο AVI 5. File > Save As... και επιλέγεις κατάλογο και όνομα αρχείου για το νέο αρχείο AVI που θα παραχθεί
KWSN_Men Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 ConvertXtoDVD, DVDFlick, WinAVI.Όλα κάνουν μετατροπές από avi σε dvd. Το 2ο είναι free. Με ποια επιλογή το κάνω αυτό;
micos000 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Φιλε ευχαριστω για την απαντηση, αλλα εγω δε θελω να μετατρεψω αρχεια avi σε dvd αλλα να συνενωσω 2 αρχεια avi σε ενα , αφου το dvd-player υποστηριζει και avi(οποτε δε χρειαζεται η μετατροπη τους σε dvd).ξερεια κανα προγραμματακι που να κανει αυτη τη δουλεια?ευχαριστω! Τότε γιατί να τα ενώσεις; Τι σε πειράζει αν είναι ξεχωριστά σε 2 αρχεία. Αν δεν τα θέλεις σε 2 αρχεία κάνε ότι σου λέει ο parsifal. Ελπίζω μόνο να μην έχεις μετά πρόβλημα με τους υπότιτλους. Αυτό που είπες ότι το 2ο έχει ενσωματωμένους υπότιτλους ενώ το 1ο ξεχωριστούς με προβληματίζει. Με ποια επιλογή το κάνω αυτό; Τι εννοείς επιλογή; Δεν υπάρχει κάποια επιλογή. Βάζεις το avi με τους υπότιτλους και πατάς convert (μετατροπή). Αν βάλεις και άδειο δισκάκι θα στο γράψει.
KWSN_Men Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Εννοώ πώς μπορώ να πείσω το ConvertXtoDVD να φερθεί στο CD1 και CD2 που μου έστειλε ο θείος μου ο Κώστας από το Σικάγο ως μία ταινία που παίζει συνεχόμενα και να μην επιλέξει να τα αντιμετωπίσει ως ξεχωριστά αρχεία με ξεχωριστά υπομενού κτλ κτλ.
micos000 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Α, αυτό εννοείς. Κάνε αυτό που λέει ο parsifal για την ένωση των avi, αλλά πρέπει να ενώσεις και συγχρονίσεις και τους υπότιτλους. Επίσης, στις ρυθμίσεις του convertx στην καρτέλα Μενού, αν τσεκάρεις το Διαδοχική αναπαραγωγή των βίντεο, δεν θα επιστρέφει στο μενού και θα παίζει το ένα μετά το άλλο χωρίς διακοπή.
drk2276 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 καλο θα ηταν να ενσωματωσεις τους υποτιτλους στο πρωτο βιντεακι αν θελεις να τα ενωσεις .εγω για αυτη τη δουλεια μετατρεπω το srt αρχειο σε ssa (media subtitler) kai me to vdub-mp3 και το φιλτρο subtitler.vdf ενσωματωνω το αρχειο ssa.μετα μπορεις να χρησιμοποιησεις καποιο απο τα προγραμματα που σου προτεινανε τα παιδια για να ενωσεισ τα δυο βιντεο (αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι συμπιεσμενα με τον ιδιο codec)
SPARTIAN Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Αν έχεις 2 βίντεο ότι μορφή και να είναι τα ενώνεις με το avs video convert και το μετατρέπεις σε ότι μορφή θες, ενσωματώνεις και τους υπότιτλους με αυτό...
SPARTIAN Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Lol καλιο αργά παρά ποτέ.... είδα μόνο 16 απρίλη... Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.