Street-Fighter Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Από εργασιακό περιβάλλον κλπ το καλύτερο το έχει η netone(έχω ακούσει) εξού και το άψογο support.Ποιες εταιρίες είναι καλές κατά την γνώμη σου ; Δεν μας είπες όμως σχετικά με τις υπηρεσίες internet τι κακό έχει η on ;Αιτιολόγησε λίγο αυτά που λες. το οτι για να βαλεις on telecoms περιμένεις 6 μήνες χωρις τηλ να σου βάλουν και δε προσωπικά σε μενα τόσο μου πηρε στο τηλ κέντρο που δούλευα δεν φαντάζεσαι ποσα καντήλια ειχα ακούσει απο ανθρώπους αγανακτισμένους. Να μη μιλησω για την εξυπηρέτηση οτι και να συμβει φταίει ο οτε ο οτε κ ο οτε ε αμα δεν μπορεις να προσφέρεις αυτα που υποσχεσαι στον πελάτη σου που σου έσκασε και 85 ευρα προκαταβολή παψε να τα υπόσχεσαι. Καμια εταιρία δεν ειναι καλή και σωστή ο οτε θεωρείτε ακόμα ποιο σταθερός και ποιο αξιόπιστος αλλα ταυτόχρονα και ο ποιο ακριβως γιαυτό τον λογο τη κάνω και εγω σιγα σιγα γιατι για 4 mbps δεν λεει να πληρωνω 100 το 2μηνο. netone εχω ακούσει μονο καλα λόγια κριμα που στη περιοχή μου δεν υποστηρίζονται η υπηρεσίες τους. ---------- Προσθήκη στις 19:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:33 ---------- [/color]Η on που λετε σε ενα φιλο μου, εκανε ενα 6μηνο να ενεργοποιθει και τους ειπε δεν την θελω πλεον αργησατε παρα πολυ και του κανανε φασαρια. Και λεει λετε σε 20 εργασιμες μερες περασανε δεν ανταποκριθηκατε και δεν φταιω εγω και εκει αυτοι. τεσπα lol μολις το διάβασα εντάξει συμπίπτουν τα δεδομένα..
lagman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 το οτι για να βαλεις on telecoms περιμένεις 6 μήνες χωρις τηλ να σου βάλουν και δε προσωπικά σε μενα τόσο μου πηρε στο τηλ κέντρο που δούλευα δεν φαντάζεσαι ποσα καντήλια ειχα ακούσει απο ανθρώπους αγανακτισμένους.Να μη μιλησω για την εξυπηρέτηση οτι και να συμβει φταίει ο οτε ο οτε κ ο οτε ε αμα δεν μπορεις να προσφέρεις αυτα που υποσχεσαι στον πελάτη σου που σου έσκασε και 85 ευρα προκαταβολή παψε να τα υπόσχεσαι. Καμια εταιρία δεν ειναι καλή και σωστή ο οτε θεωρείτε ακόμα ποιο σταθερός και ποιο αξιόπιστος αλλα ταυτόχρονα και ο ποιο ακριβως γιαυτό τον λογο τη κάνω και εγω σιγα σιγα γιατι για 4 mbps δεν λεει να πληρωνω 100 το 2μηνο. netone εχω ακούσει μονο καλα λόγια κριμα που στη περιοχή μου δεν υποστηρίζονται η υπηρεσίες τους. ---------- Προσθήκη στις 19:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:33 ---------- lol μολις το διάβασα εντάξει συμπίπτουν τα δεδομένα.. Καθυστέρηση στην ενεργοποίηση είναι κλασσικό πρόβλημα αλλά όχι μόνο στην on, ποιο έτος σε είχαν καθυστερήσει τόσο πολύ ; Πάντως η on telecoms δίνει τις καλύτερες υπηρεσίες internet.
kostasgr25 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Όντως η hol τις τελευταίες μέρες έχει κάποιο πρόβλημα.....οι ταχύτητες έχουν μειωθεί αισθητά και δεν ξέρω γτ.....
lagman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Όντως η hol τις τελευταίες μέρες έχει κάποιο πρόβλημα.....οι ταχύτητες έχουν μειωθεί αισθητά και δεν ξέρω γτ..... Η επόμενη αναβάθμιση των κυκλωμάτων εξωτερικού κατά 5Gbps, αναμένεται να ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα, μέχρι την Παρασκευή 12/03/2010.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.