ibiza_fr Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 παιδια καλησπερα...εδω και καποιες μερες η συνδεση σε μερικα site σερνεται κυριολεκτικα....δλδ κατεβαζω πχ το nero που ειναι μεγαλο αρχειο απο εδω και κατεβαζει με 10 το πολυ....μετα δοκιμαζω να κατεβασω το itunes και κατεβαζει με 800 τι παιζει????περιοχη Αγια Παρασκευη....
million_voices Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 και εμενα (Μυτιληνη) κανει κατι @@ριτσες τωρα τελευταια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 έχεις σκεφτεί την περίπτωση του να σέρνονται τα sites και όχι εσύ? βάλε download manager με segmented downloading παρεπιπτόντως, θα βοηθήσει κάπως...
rogu4ever Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Οχι δεν σερνονται τα site η hol πρεπει να εχει καποιο προβλημα.Και εμενα ειναι χαλι μαυρο απο χτες κατεβαζει με 10kb και κοβεται και συχνα απο χτες.Αθηνα κιολας
panos2171 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Eπισης δοκιμασε να κατεβασεις απο nvdia,ati,apple.Αν οι εκει ταχυτητες ειναι φυσιολογικες τοτε σερνονται τα συγκεκιμενα sites και οχι η συνδεση σου.Πχ εγω κατεβαζα αρχεια απο ενα site με 30 το πολυ Kbps και απο nvidia με 1070!!!!!!
manosmod Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 τις τελευταιες μερες ποτε ποτε η ταχυτητα ειναι αργοτατη. σημερα απο το μεσημερι η ταχυτητα δεν υπερβενει το 0,5 mbit μετρημενο στο speedtest,net και συγκεκριμενα οσον αφορα συνδεση με εξωτερικο ενω εντος ελλαδας ειναι κανονικη ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:06 ---------- και φυσικα η χολ δεν απανταει στο τηλεφωνο για πανω απο μιση ωρα,μεχρι που βαρεθηκα να περιμενω
Vole Maulder Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Κάτι παίζει γενικά με τη HOL τις τελευταίες μέρες. Και σε μένα σέρνεται σχεδόν όλη μέρα, με μικρά "διαλείμματα" κανονικής λειτουργίας. Στο adslgr φαίνονται να είναι πολλοί με προβλήματα. Ας ελπίσουμε να διορθώσουν σύντομα ό,τι έχει γίνει, γιατί μερικοί δουλεύουμε και μέσω διαδικτύου και είναι πολύ σπαστικό αυτό το πράγμα.
juohmaru22 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Βασικα θελω να πω πως εκανα την εγγραφη μου σαυτη τη σελιδα με μοναδικο σκοπο να γραψω τη αγανακτηση μου γιαυτη τη k***εταιρια ,ελπιζοντας πως καποιος που θα αποφασισει να αλλαξει εταιρεια τηλεφωνιας και ιντερνετ να μη επιλεξει ποτε και για κανεναν λογο τη HOl.Απο τη στιγμη σαυτη τη Κ***εταιρεια που θα κανεις το λαθος και θα δωσεις τα χρηματα για τη εγγραφη , θα ειναι και η μοναδικη φορα που θα ξαναασχοληθει καποιος μαζι σου.Αν αντιμετωπισεις προβλημα,που σιγουρα θα βρεις, θα παρεις τηλ στο τμημα τεχνικης υποστηριξης.Εκει θα περιμενεις 40- 50 λεπτα περιπου(γιατι καποιος εγραψε 20 που ειναι το αισιοδοξο σεναριο οχι το ρεαλιστικο).Στο ενδιαμεσο βεβαια εξυοακουεται οτι χρεωνεσαι γιατι, αν και εχεις απεριοριστες αστικες και υπεραστικες , τα τηλεφωνα του στυλ π.χ12222 ειναι ειδικη κατηγορια και χρεωνεσαι κανονικα γιαυτες τις καταπληκτικες υπηρεσιες. Στη συνεχεια ,και αφου τελικα απαντηαει καποιος, θα σε ρωτησει ποιο ειναι το προβλημα και θα ρωτησει και το τηλ σου για να σε παρει ο τεχνικος σπιτι.Οπως ακριβως κανει και η ΟΝ τελεcom με τη μονη διαφορα οτι περιμενα 2 με 3 μερες για να με παρει καποιος να μου δωσει μια εξηγηση για ποιο λογο σερνεται το ιντερνετ.Χωρις καμια ανακοινωση ουτε στη επισημη ιστοσελιδα.Μετα απο αλλεπαλληλα τηλεφωνηματα και αφου περασαν 4 μερες τελικα καποιος με πηρε τηλ για ν μου πει οτι δε ειναι φυσικα απο αυτους και καποιο προβλημα εχω εγω.Αλλαξα ολα τα φιλτρα στα τηλεφωνα πηρα και καινουριο σταθερο και ξαναπροσπαθησα με το ιδιο αποτελεσμα,δηλαδη τιποτα.Ξαναπηρα τηλεφωνο και με τη ιδια διαδικασια και μετα απο αλλεσ 2 μερες με πηρε τηλ για ν μου πει τελικα πως κανουν εργασιες και θα εχω ιντερνετ στις 5 - 12 το πρωι και απο εκει και περα τιποτα.Φυσικα εννοειται δε μου εδωσε κανενα χρονοδιαγραμμα για το ποτε τελειωνουν περιπου οι εργασιες μιας και αν το ηξερα θα τον εστελνα εκει που επρεπε.Μετα λοιπον απο 3,5 περιπου μηνες τελειωσαν και επανηλθσε στα κανονικα της η συνδεση και τι εννοω με τη λεξη κανονικα.Εννοω ποτε κοβεται χωρις λογο ποτε εχεις, το βραδυ τη παλευει δε τη παλευει σε σημειο να μη μπορει να κανει Buffer ενα βιντεο στο youtube. Η να κατεβαζει με 80 kbps oταν πιανω απο τα 24 mbps τα 10 τουλαχιστον και θα επρεπε να κατεβαζω με 1mb to δευτερ.Καποιος μπορει να πει οτι φταει ο server που κατεβαζω αλλα δε γινετια γιατι εχω premium account στο rapidshare που κατεβαζω με τις γρηγοροτερες δυνατες ταχυτητες και απο διαφορετικους server οποτε ειναι λιγο απιθανο να φταινε παντα οι server για να βολευονται οι τεχνικοι της hol.Εννοειται φυσικα πως για δικτυακο παιχνδι οπως πχ(call of duty ,battlefield )ουτε συζητηση,στους ελληνικους server και αν και εκει.Επισης μπορει καποιος να πει πως ισως φταιει το που μενω .Ενημερωνω πως μενω ΗΛιουπολη διπλα απο τη Δαφνη που υποτιθεται ειναι ο κομβος παροχης ιντερνετ στη γυρω περιοχη(ειμαι δε ειμαι 3 χιλιομετρα μακρυα).Εν τελει, θελω να καταληξω πως ειναι καλυτερο καποιος ν παρει On telecoms με 10 ευρω παραπανω το μηνα και να εχει το κεφαλι του ησυχο παρα ννα γγλυτωσει 10 ευρω και να μη εχει ιντερνετ η τηλεφωνο η να ξοδευει 40 και 50 λεπτα περιμενοντας ποτε οι τεχνικοι της hol θα θελησουν να σε παρουν.Ξερω οτι μποει να κουρασα αλλα ειναι προτιμοτερο καποιος να διαβασει αυτα που εχω δει εγω που την εχω τοσο καιρο και περιμενω τη πρωτη ευκαιρια (οικονομικα) να τη σουταρω.Παρα να δωσει 80 ευρω για εξοπλισμο και να κανει συμβολαιο για ενα χρονο για να παρει αυτο το εκτρωμα.Ευχαριστω για τη υπομονη σας.
Street-Fighter Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Καλα το ποστ σου ολο εχει να κανει προτιμήστε on telecoms παρά hol. Και εγω αναρωτιέμαι υπάρχει ακομα αυτή η καταραμένη άχρηστη ανύπαρκτη εταιριούλα on teleton;
lagman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Καλα το ποστ σου ολο εχει να κανει προτιμήστε on telecoms παρά hol.Και εγω αναρωτιέμαι υπάρχει ακομα αυτή η καταραμένη άχρηστη ανύπαρκτη εταιριούλα on teleton; Πρώτα απ, όλα αναμένετε αναβάθμιση στην hol σύντομα.Υπομονή. Προσωπικά πιστεύω ότι η on telecoms δεν έχει καμία σχέση με όταν ξεκίνησε, έχει βελτιώσει τις υπηρεσίες της κατά πολύ. Κάνε μια σύγκριση όσον αφορά τις υπηρεσίες internet που παρακολουθώ και θα δεις ότι τα πάει καλύτερα από κάθε εναλλακτικό, μετά τον ΟΤΕ εγώ προτείνω on telecoms
metalliord Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Καλα το ποστ σου ολο εχει να κανει προτιμήστε on telecoms παρά hol.Και εγω αναρωτιέμαι υπάρχει ακομα αυτή η καταραμένη άχρηστη ανύπαρκτη εταιριούλα on teleton; Αλλαξα πολλές εταιρίες η ον πιστεύω για μένα είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί που λέει και το τραγούδι , στα 2 χρόνια είναι θέμα αν είχε τεχνική βλάβη 2 φορές από υπερφόρτωση καλή σας μέρα
Street-Fighter Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 εμενα παλι ειναι οτι το χειροτερο μου εχει συμβει ανικανη εταιριουλα εχω δουλεψει και 2 μηνες στην on και ξερω πως δουλευει. Η εταιρα just sucks απο ολες τις αποψεις. btw το ποστ μου οφειλετε στη διαφημιση που μπηκε να κανει ο juohmaru22 μπας και παρει καμια αυξηση.
arxaggelos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δεν είσαι μόνος. Το έχω επισημάνει κι εγώ εδώ και μέρες. Κι εμένα μου είπαν για αναβάθμιση προσεχώς.
lagman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 εμενα παλι ειναι οτι το χειροτερο μου εχει συμβει ανικανη εταιριουλα εχω δουλεψει και 2 μηνες στην on και ξερω πως δουλευει.Η εταιρα just sucks απο ολες τις αποψεις. btw το ποστ μου οφειλετε στη διαφημιση που μπηκε να κανει ο juohmaru22 μπας και παρει καμια αυξηση. Από εργασιακό περιβάλλον κλπ το καλύτερο το έχει η netone(έχω ακούσει) εξού και το άψογο support. Ποιες εταιρίες είναι καλές κατά την γνώμη σου ; Δεν μας είπες όμως σχετικά με τις υπηρεσίες internet τι κακό έχει η on ;Αιτιολόγησε λίγο αυτά που λες.
mixanobious Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Βασικα θελω να πω πως εκανα την εγγραφη μου σαυτη τη σελιδα με μοναδικο σκοπο να γραψω τη αγανακτηση μου γιαυτη τη k***εταιρια ,ελπιζοντας πως καποιος που θα αποφασισει να αλλαξει εταιρεια τηλεφωνιας και ιντερνετ να μη επιλεξει ποτε και για κανεναν λογο τη HOl.Απο τη στιγμη σαυτη τη Κ***εταιρεια που θα κανεις το λαθος και θα δωσεις τα χρηματα για τη εγγραφη , θα ειναι και η μοναδικη φορα που θα ξαναασχοληθει καποιος μαζι σου.Αν αντιμετωπισεις προβλημα,που σιγουρα θα βρεις, θα παρεις τηλ στο τμημα τεχνικης υποστηριξης.Εκει θα περιμενεις 40- 50 λεπτα περιπου(γιατι καποιος εγραψε 20 που ειναι το αισιοδοξο σεναριο οχι το ρεαλιστικο).Στο ενδιαμεσο βεβαια εξυοακουεται οτι χρεωνεσαι γιατι, αν και εχεις απεριοριστες αστικες και υπεραστικες , τα τηλεφωνα του στυλ π.χ12222 ειναι ειδικη κατηγορια και χρεωνεσαι κανονικα γιαυτες τις καταπληκτικες υπηρεσιες. Στη συνεχεια ,και αφου τελικα απαντηαει καποιος, θα σε ρωτησει ποιο ειναι το προβλημα και θα ρωτησει και το τηλ σου για να σε παρει ο τεχνικος σπιτι.Οπως ακριβως κανει και η ΟΝ τελεcom με τη μονη διαφορα οτι περιμενα 2 με 3 μερες για να με παρει καποιος να μου δωσει μια εξηγηση για ποιο λογο σερνεται το ιντερνετ.Χωρις καμια ανακοινωση ουτε στη επισημη ιστοσελιδα.Μετα απο αλλεπαλληλα τηλεφωνηματα και αφου περασαν 4 μερες τελικα καποιος με πηρε τηλ για ν μου πει οτι δε ειναι φυσικα απο αυτους και καποιο προβλημα εχω εγω.Αλλαξα ολα τα φιλτρα στα τηλεφωνα πηρα και καινουριο σταθερο και ξαναπροσπαθησα με το ιδιο αποτελεσμα,δηλαδη τιποτα.Ξαναπηρα τηλεφωνο και με τη ιδια διαδικασια και μετα απο αλλεσ 2 μερες με πηρε τηλ για ν μου πει τελικα πως κανουν εργασιες και θα εχω ιντερνετ στις 5 - 12 το πρωι και απο εκει και περα τιποτα.Φυσικα εννοειται δε μου εδωσε κανενα χρονοδιαγραμμα για το ποτε τελειωνουν περιπου οι εργασιες μιας και αν το ηξερα θα τον εστελνα εκει που επρεπε.Μετα λοιπον απο 3,5 περιπου μηνες τελειωσαν και επανηλθσε στα κανονικα της η συνδεση και τι εννοω με τη λεξη κανονικα.Εννοω ποτε κοβεται χωρις λογο ποτε εχεις, το βραδυ τη παλευει δε τη παλευει σε σημειο να μη μπορει να κανει Buffer ενα βιντεο στο youtube. Η να κατεβαζει με 80 kbps oταν πιανω απο τα 24 mbps τα 10 τουλαχιστον και θα επρεπε να κατεβαζω με 1mb to δευτερ.Καποιος μπορει να πει οτι φταει ο server που κατεβαζω αλλα δε γινετια γιατι εχω premium account στο rapidshare που κατεβαζω με τις γρηγοροτερες δυνατες ταχυτητες και απο διαφορετικους server οποτε ειναι λιγο απιθανο να φταινε παντα οι server για να βολευονται οι τεχνικοι της hol.Εννοειται φυσικα πως για δικτυακο παιχνδι οπως πχ(call of duty ,battlefield )ουτε συζητηση,στους ελληνικους server και αν και εκει.Επισης μπορει καποιος να πει πως ισως φταιει το που μενω .Ενημερωνω πως μενω ΗΛιουπολη διπλα απο τη Δαφνη που υποτιθεται ειναι ο κομβος παροχης ιντερνετ στη γυρω περιοχη(ειμαι δε ειμαι 3 χιλιομετρα μακρυα).Εν τελει, θελω να καταληξω πως ειναι καλυτερο καποιος ν παρει On telecoms με 10 ευρω παραπανω το μηνα και να εχει το κεφαλι του ησυχο παρα ννα γγλυτωσει 10 ευρω και να μη εχει ιντερνετ η τηλεφωνο η να ξοδευει 40 και 50 λεπτα περιμενοντας ποτε οι τεχνικοι της hol θα θελησουν να σε παρουν.Ξερω οτι μποει να κουρασα αλλα ειναι προτιμοτερο καποιος να διαβασει αυτα που εχω δει εγω που την εχω τοσο καιρο και περιμενω τη πρωτη ευκαιρια (οικονομικα) να τη σουταρω.Παρα να δωσει 80 ευρω για εξοπλισμο και να κανει συμβολαιο για ενα χρονο για να παρει αυτο το εκτρωμα.Ευχαριστω για τη υπομονη σας. Εγω αντιθετα εχω εξυπηρετιθει μια χαρα και τους υποστηριζω και την προτεινω, γιατι και σε προβληματα εχουν ανταποκριθει αμεσα και γενικοτερα και στις χρεωσεις κυριοι και ταχυτητες σουπερ. Λες οτι περιμενεις μια ωρα σε αναμονη, μα σου λεει πληκτρολογιστε το τηλεφωνο για να σε παρουν, εγω ετσι κανω και με περνουν μετα απο κανα 20λεπτο!! ---------- Προσθήκη στις 17:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:56 ---------- Η on που λετε σε ενα φιλο μου, εκανε ενα 6μηνο να ενεργοποιθει και τους ειπε δεν την θελω πλεον αργησατε παρα πολυ και του κανανε φασαρια. Και λεει λετε σε 20 εργασιμες μερες περασανε δεν ανταποκριθηκατε και δεν φταιω εγω και εκει αυτοι. τεσπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.