sonor Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Για σασ παιδεσ εχω ενα προβληματακι προχθες εβαλα τα linux ubuntu 8.10 επειδη μπαινω σηναιχια στο youtube!!! απο οτι καταλαβα δεν παιζει το shokwave player??? στα linux??? γιαυτο δεν μπορω να δω βιντεο στο youtube? εκανα και το mplayer εγκατασταση αλλα τιποτα... γινετται ασπρομαυροσ ο broswer (firefox)... Αν μπορει να με βοηθισει κανεισ θα του ειμουν υποχρεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Για να δεις Flash στο Linux, πρεπει να το εγκαταστησεις (οπως θα εκανες και στα Windows). Με ενα συντομο googling βρηκα την σχετικη σελιδα στο Wiki του Ubuntu https://help.ubuntu.com/community/RestrictedFormats/Flash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Applications > Accessories > Terminal > >sudo apt-get install flashplugin-nonfree και googling > "How to install flash player in linux" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonor Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 εχω κανει ηδη το flashplayer install το (.deb for ubuntu 8.04+) εχω κανει enable απο προσθαφαιρεση τα εξεις macromedia Flash plugin - ανπαραγωγη αρχειων flash swfdec - Gnash swf viewer παλη το ιδιο μου κανει φορτονει και μετα απο λιγο παλη τα ιδια ολο το firefox γινεται εγχρωμο... και για το shokwave player μου λεει οτι Sorry, your platform is not supported. απο οτι παρατηρισα ο flashplayer μου τα εχει παιξει... το παρατιρησα απο τα flash games που επεζα... ο ηχοσ τρεμοπαιζε κτλπ κτλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Αρα εχεις εγκατεστημενα 2 πακετα που παρεχουν το flash plugin για το firefox. Κανε ενα >dpkg -l | grep flash να δεις πως τα λενε και βγαλε αυτο που ΔΕΝ λεει adobe στο ονομα του με >sudo apt-get autoremove onoma_paketou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonor Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 το φαντάστικα... δεν γινεται να το κανω χωρισ τα dos? στησ προσθαφαιρεσεις? με το synaptic package manager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Ναι, μπορεις και με το synaptic. Θα βαλεις στην αναζητηση "flash" και "Ονομα" στο απο κατω πεδιο. Θα σου βγαλει καποια αποτελεσματα, και αυτα που εχουν πρασινο κουτακι αριστερα τους ειναι τα εγκατεστημενα. Δεξι κλικ > Mark for complete removal. Το τερματικο δεν ειναι ο "geek" τροπος να κανεις κατι, αλλα ο πιο σβελτος και περιγραφεται με λιγοτερες λεξεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonor Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Λοιπον καταρχην να ευχαρηστισω ολουσ οσουσ με βοηθησαν αλλα και να συγχαρω το υπεροχο φορουμ χωρις να θελω να γλιπσω... και παλι ευχαριστω παιδια λειτουργισε επιτελουσ!!! καλο πασχα καλη ανασταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.