Προς το περιεχόμενο

linux προβλημα στο youtube shokwave???

sonor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για σασ παιδεσ εχω ενα προβληματακι προχθες εβαλα τα linux ubuntu 8.10 επειδη μπαινω σηναιχια στο youtube!!! απο οτι καταλαβα δεν παιζει το shokwave player??? στα linux??? γιαυτο δεν μπορω να δω βιντεο στο youtube? εκανα και το mplayer εγκατασταση αλλα τιποτα... γινετται ασπρομαυροσ ο broswer (firefox)... Αν μπορει να με βοηθισει κανεισ θα του ειμουν υποχρεος:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να δεις Flash στο Linux, πρεπει να το εγκαταστησεις (οπως θα εκανες και στα Windows).

Με ενα συντομο googling βρηκα την σχετικη σελιδα στο Wiki του Ubuntu

https://help.ubuntu.com/community/RestrictedFormats/Flash

εχω κανει ηδη το flashplayer install το (.deb for ubuntu 8.04+) εχω κανει enable απο προσθαφαιρεση τα εξεις macromedia Flash plugin - ανπαραγωγη αρχειων flash swfdec - Gnash swf viewer παλη το ιδιο μου κανει φορτονει και μετα απο λιγο παλη τα ιδια ολο το firefox γινεται εγχρωμο... και για το shokwave player μου λεει οτι Sorry, your platform is not supported. απο οτι παρατηρισα ο flashplayer μου τα εχει παιξει... το παρατιρησα απο τα flash games που επεζα... ο ηχοσ τρεμοπαιζε κτλπ κτλπ...

Αρα εχεις εγκατεστημενα 2 πακετα που παρεχουν το flash plugin για το firefox.

Κανε ενα

>dpkg -l | grep flash

να δεις πως τα λενε και βγαλε αυτο που ΔΕΝ λεει adobe στο ονομα του με

>sudo apt-get autoremove onoma_paketou

Ναι, μπορεις και με το synaptic. Θα βαλεις στην αναζητηση "flash" και "Ονομα" στο απο κατω πεδιο.

Θα σου βγαλει καποια αποτελεσματα, και αυτα που εχουν πρασινο κουτακι αριστερα τους ειναι τα εγκατεστημενα. Δεξι κλικ > Mark for complete removal.

Το τερματικο δεν ειναι ο "geek" τροπος να κανεις κατι, αλλα ο πιο σβελτος και περιγραφεται με λιγοτερες λεξεις!

Λοιπον καταρχην να ευχαρηστισω ολουσ οσουσ με βοηθησαν αλλα και να συγχαρω το υπεροχο φορουμ χωρις να θελω να γλιπσω... και παλι ευχαριστω παιδια λειτουργισε επιτελουσ!!! καλο πασχα καλη ανασταση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...