tritonas00 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Αυτο που το εμαθες για πες μου :p:p ενα πουλακι μου το πε...Αντε να το διορθωσω
dkoum Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 tritona καλα το εγραψα ta effe sta windows vista τα χειριζετε η καρτα γραφικων aero = avalon = dynamic composition ενα παραδειγμα οταν βαλεις τα tumbnails στο μεγιστο δεν pixeliazoun δοκιμασε να το κανεις αυτο στα xp allo paradeigma ta live previews sta vista λεγετε desktop composition και το χειριζετε η καρτα γραφικων kai oxi o κλασσικος kernel οπως στα χπ παραθετω απο microsoft Desktop Window Manager The new Windows Vista desktop composition feature fundamentally changes the way applications display pixels on the screen. When desktop composition is enabled, individual windows no longer draw directly to the screen or primary display device as they did in previous versions of Microsoft Windows. Instead, their drawing is redirected to off-screen surfaces in video memory, which are then rendered into a desktop image and presented on the display. Desktop composition is performed by the Desktop Window Manager (DWM), a new component of Windows Vista. Through desktop composition, DWM enables visual effects on the desktop as well as various features, such as glass window frames, 3-D window transition animations, Windows Flip and Windows Flip3D , and high resolution support. For more information about the user experience features enabled by the DWM visit the Windows Vista: Features User Experience Page. Many of the DWM features can be controlled or accessed by an application through the DWM APIs . The following documentation describes some of the features and requirements of DWM API. ειναι κατι αντιστοιχο με την μηχανη quartz που εχει η apple http://developer.apple.com/graphicsimaging/quartz/
adi32 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Ωραία άντε.Πανσοφε παρακαλώ μοιράσου τις γνώσεις σου και πες μου: Η διαφορά βρίσκεται στα άχρηστα εφέ; Το στηρίζεις κάπου;Το πετάς στον αέρα;Έχεις κάποια ιδέα για το λειτουργικό που χρησιμοποιείς η ξέρεις μόνο αυτό που βλέπεις; Φιλαρακο κρατα τους χαρακτηρισμους για τους ομοιους σου Πολλοι μαγκες μαζευτηκανε τελευταια στο ινσομνια Οποιος διαφωνει με τις αποψεις μου τον βριζω και τον πλακωνω στο ξυλο Η εξελιξη των ειδων θα φταιει Κοιτα κανε κανα τεστ fps σε κανα καλο game
ArisG88 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Φυσικα να αλλαξεις και να πας σε vista x64, απορω τι ασχολουμαστε ακομη με XP.
million_voices Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 κοιτα αν σε εντυπωσιαζουν οι αλλαγες στον αισθητικο τομεα και διαφορες αλλες ψιλοβελτιωσεις δεξια αριστερα βαλτα αν θες αποκριση και ταχυτητα βαλε XP εχω Vista πανω απο χρονο και το τι λενε οι γκουρου του Google τα ακουω βερεσε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 το θέμα έιναι ότι έχει 4gb ram...τα 64bit XP δεν είναι και ότι καλύτερο, άρα τι μένει? Vista 64bit...
Street-Fighter Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 εννοείτε η xp 32bitα η vista 64bitα ολα τα αλλα ειναι αχριστα για power users βεβαια κατα την γνωμη μου.
elven Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 κοιτα αν σε εντυπωσιαζουν οι αλλαγες στον αισθητικο τομεα και διαφορες αλλες ψιλοβελτιωσεις δεξια αριστερα βαλτα αν θες αποκριση και ταχυτητα βαλε XP εχω Vista πανω απο χρονο και το τι λενε οι γκουρου του Google τα ακουω βερεσε Man,άσχετο το ένα απο το άλλο. Απόκριση και ταχύτητα σε νέο μηχάνημα και όχι σε PentiumIV δεν είναι αξιοπρόσεχτες στην καθημερινή χρήση. Και απο την άλλη γιατί επιμένετε στα XP και όχι στα 2000;Πιο γρήγορα δεν είναι;Εκτός απο το gui ποια άλλη διαφορά έχουν με τα XP; Οι διαφορές XP-Vista στο μάτι του χρήστη είναι μόνο τα εφέ.Απο κάτω όμως που παίζει και τον μεγαλύτερο ρόλο είναι εντελώς διαφορετικά. Το ότι για να κολλήσεις πχ κάποιο malware γίνεται μόνο απο δική σου βλακεία(πρέπει να του δώσεις δικαιώματα,δλδ χωρίς να κάνεις την γκάφα εσύ τότε δύκολα) είναι μια μικρή ψιλοβελτίωση; Το ASLR πιστεύεις ότι είναι ψιλοβελτίωση; Το ότι η RAM δεν πάει άχρηστη οπως τα XP είναι ψιλοβελτίωση; Η δικτύωση είναι ψιλοβελτίωση; Τες πα,όσο για χθες soz απο τα παιδιά,ήμουν κάπως,δικιά μου αναπηρία. Κατα τα άλλα η ερώτηση σε όσους υποστηρίζουν τα XP σαν καλύτερο OS ας μας πουν γιατί XP και όχι Win 2000 που είναι ταχύτερα και η μόνη σχεδόν διαφορά τους είναι τα εφέ.
Street-Fighter Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Man,άσχετο το ένα απο το άλλο.Απόκριση και ταχύτητα σε νέο μηχάνημα και όχι σε PentiumIV δεν είναι αξιοπρόσεχτες στην καθημερινή χρήση. Και απο την άλλη γιατί επιμένετε στα XP και όχι στα 2000;Πιο γρήγορα δεν είναι;Εκτός απο το gui ποια άλλη διαφορά έχουν με τα XP; Οι διαφορές XP-Vista στο μάτι του χρήστη είναι μόνο τα εφέ.Απο κάτω όμως που παίζει και τον μεγαλύτερο ρόλο είναι εντελώς διαφορετικά. Το ότι για να κολλήσεις πχ κάποιο malware γίνεται μόνο απο δική σου βλακεία(πρέπει να του δώσεις δικαιώματα,δλδ χωρίς να κάνεις την γκάφα εσύ τότε δύκολα) είναι μια μικρή ψιλοβελτίωση; Το ASLR πιστεύεις ότι είναι ψιλοβελτίωση; Το ότι η RAM δεν πάει άχρηστη οπως τα XP είναι ψιλοβελτίωση; Η δικτύωση είναι ψιλοβελτίωση; Τες πα,όσο για χθες soz απο τα παιδιά,ήμουν κάπως,δικιά μου αναπηρία. Κατα τα άλλα η ερώτηση σε όσους υποστηρίζουν τα XP σαν καλύτερο OS ας μας πουν γιατί XP και όχι Win 2000 που είναι ταχύτερα και η μόνη σχεδόν διαφορά τους είναι τα εφέ. Εγω ειπα πάντως το τι ειναι καλύτερο... Για 32bit χp και για 64 vista συμφωνεις? Τα θετικα στα vista Παιδια ειναι οτι δεν θα δειτε ποτε να κολλαει το γραφικο περιβαλλον αυτο το πραγμα που γινετε στα xp που κολλαει κατι και σερνεις το παραθυρο και γινετε και αλλο παραθυρο και αλλο και αλλο κλπ κλπ. Το αλλο θετικο στα vista ειναι οτι εκμεταλευονται καλυτερα τους πορους του συστηματος σου.. Το αρνιτικο ειναι οτι δεν το κανει με μεγαλη επιτυχια οταν τρεχεις εφαρμογες βαριες οπως κανενα crysis γιαυτο βλεπεις στα xp να εχεις 10frames παρα πανω. Και τα 2 σε dx9 παντα δοκιμαζμενο απο μενα ετσι Γενικα δεν αξιζουν τα vista να τα παρει καποιος τωρα καθως ειμαστε σε αναμονη για τα 7 Aν εχει ομως καινουργιο συστημα και εχει ειδη vista ας τα κρατισει. Σε γενικες γραμμες και τα 2 εχουν καλα και κακα πανω τους. Τα xp θεωρουντε καλυτερα γιατι ειναι 9 χρονια σχεδον λειτουργικο και δεν υπαρχει καποια ουσιαστικη διαφορα ωστε να παει καποιος σε vista. Και ιδικα για την τιμη τους διοτι περα απο τα ultimate ολα τα αλλα ειναι να μην πω και εγω τι. Aρε ms με τις εκδοσης σου! οχαχχαχαχα κακιες
disqualified Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Τα θετικα στα vista Παιδια ειναι οτι δεν θα δειτε ποτε να κολλαει το γραφικο περιβαλλον αυτο το πραγμα που γινετε στα xp που κολλαει κατι και σερνεις το παραθυρο και γινετε και αλλο παραθυρο και αλλο και αλλο κλπ κλπ. Το αλλο θετικο στα vista ειναι οτι εκμεταλευονται καλυτερα τους πορους του συστηματος σου.. ............................... Τα xp θεωρουντε καλυτερα γιατι ειναι 9 χρονια σχεδον λειτουργικο και δεν υπαρχει καποια ουσιαστικη διαφορα ωστε να παει καποιος σε vista. λες παραπανω δυο ουσιαστικοτατους λογους, για κατι τετοια βριζαμε και κοπαναγαμε τα towers. Και μετα επρεπε να κανουμε restart. Τα vista ειναι αυτο που λεει η ferrari. Οτι εμεις φτιαχνουμε αμαξια που μπορεις να "οδηγησεις" τρεχοντας με 200χλμ. Στην ευθεια παει και το φιατακι καθως ειναι πιο "ελαφρυ"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Γενικα δεν αξιζουν τα vista να τα αγοράσει καποιος τωρα καθως ειμαστε σε αναμονη για τα 7 fixed, thank you
million_voices Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Man,άσχετο το ένα απο το άλλο.Απόκριση και ταχύτητα σε νέο μηχάνημα και όχι σε PentiumIV δεν είναι αξιοπρόσεχτες στην καθημερινή χρήση. Και απο την άλλη γιατί επιμένετε στα XP και όχι στα 2000;Πιο γρήγορα δεν είναι;Εκτός απο το gui ποια άλλη διαφορά έχουν με τα XP; Οι διαφορές XP-Vista στο μάτι του χρήστη είναι μόνο τα εφέ.Απο κάτω όμως που παίζει και τον μεγαλύτερο ρόλο είναι εντελώς διαφορετικά. Το ότι για να κολλήσεις πχ κάποιο malware γίνεται μόνο απο δική σου βλακεία(πρέπει να του δώσεις δικαιώματα,δλδ χωρίς να κάνεις την γκάφα εσύ τότε δύκολα) είναι μια μικρή ψιλοβελτίωση; Το ASLR πιστεύεις ότι είναι ψιλοβελτίωση; Το ότι η RAM δεν πάει άχρηστη οπως τα XP είναι ψιλοβελτίωση; Η δικτύωση είναι ψιλοβελτίωση; Τες πα,όσο για χθες soz απο τα παιδιά,ήμουν κάπως,δικιά μου αναπηρία. Κατα τα άλλα η ερώτηση σε όσους υποστηρίζουν τα XP σαν καλύτερο OS ας μας πουν γιατί XP και όχι Win 2000 που είναι ταχύτερα και η μόνη σχεδόν διαφορά τους είναι τα εφέ. 2πυρηνο AMD 2600mhz εχω και 4gb ram,τι να σου πω,αν δεν βαριομουν το format και τις ρυθμισεις κλπ θα εβαζα παλι XP και δεν παιζω παιχνιδια η διαφορα ατην αποκριση ειναι παραπανω απο αισθητη malware και @@ριες δεν πιανω λογω Opera και Nod αλλα και γιατι δεν κανω βρωμοδουλειες οποτε το windows defender το εχω απενεργοποιησει και ξεφορτωθει οπως και το automatic defrag, το UAC καθως και διαφορες αλλες μκλιουλες το ASLR καλο στην θεωρια αλλα δεν νομιζω οτι τα Vista ειναι στην πραξη ποιο ασφαλη απο τα XP η δυνατοτητα DLNS βεβαια με βολεψε πολυ για να μεταφερω και στριμαρω ταινιες στο PS3 κατα την ταπεινη μου γνωμη τα νεα features των Vista ζητανε ανταποδoτικα δυσαναλογα resources και πολλα απο αυτα ειναι πολυ καλα αλλα για noobs εχω πει πολλες φορες οτι τα 2000 ειναι μακραν το καλυτερο os απο την ms αλλα πολυ old βρε αδερφε,μια γενια πισω οσο υπαρχουν drivers για τα παντα και συμβατοτητα με τις νεες εφαρμογες και ειμαστε οκ ελπιζω τα 7 να μας αποζημιωσουν αν και θα ηθελα νεα αρχιτεκτονικη και συμβατοτητα με τις παλιες εφαρμογες μεσω virtualization αλλιως ημιμετρα δεν τρεχει τπτ μαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.