Προς το περιεχόμενο

Αξίζει να αλλάξω windows?

Lioner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα που έχει περάσει αρκετός καιρός και έχουν βγει πολλά updates για τα vista (έχω χάσει και την μπάλα) έχω να κάνω το εξής ερώτημα, αξίζουν να τα βάλω? Έχω τα XP αυτήν την στιγμή αλλά έχω και αρκετά δυνατό μηχάνημα (Intel core duo 3.2 4gb ram κ.τ.λ)

Ευχαριστώ

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

όπως λέει και ο φίλος παραπάνω το πρώτο που σε νοιάζει είναι το hardware (εάν τα σηκώνει)μετά θα σου πρότεινα σε vista ultimate κάνεις που κάνεις την αλλαγή !!

όμως το θέμα είναι εάν αξίζει να δώσεις αυτά τα χρήματα για την αγορά του τώρα ενώ κοντά σε 1 χρόνο θα κυκλοφορήσουν τα w 7 και το σίγουρο είναι ότι η τιμή των vista θα πέσει

Δημοσ.

Αν είσαι gamer και δεν είναι παλιός ο υπολογιστής ναι. Δεν αξίζει να τα πληρώσεις πάντως, αν τα XP δεν σε εμποδίζουν σε κάτι καλύτερα να μην ασχοληθείς και να περιμένεις τα 7.

Δημοσ.

αν μιλαμε για αγορα τοτε ουτε για αστειο,περιμενε λιγο τα 7 αλλιως δοκιμασε τα και ξαναγυρνα στα XP

πριν λιγο καταφερα να ξεκολλησω την sidebar η οποια πηδ^%^%$% το συστημα χωρις κανεναν προφανη λογο και απο επιδοσεις ξερεις σφαιρα

αν η προηγουμενη εμπειρια σου ηταν με αβακια:-D

Δημοσ.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα XP όλα δουλεύουν ρολόι. Απλά ήθελα να μάθω αν τα vista δουλεύουν καλύτερα τότε γιατί να μην τα βάλω. Έχω τέτοιο pcαρα και έχω τα XP ακόμα μέσα, μου φαίνεται κάπως....... προσβλητικό:P

Και επίσης θέλω να τα κατεβάσω και όχι να τα αγοράσω.. Αν είναι να τα αγόραζα... δεν θα τα αγόραζα

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που έχεις 4gb ram πήγαινε σε 64bit Vista...

όπως έχω πει και σε άλλα topics θα εξοικιωθείς και πιο γρήγορα με τις αλλαγές ώστε να περάσεις πιο εύκολα στα Windows 7

Δημοσ.
Βασικα τι να τα κανεις???

Εχεις pcαρα καλυτερα να εχεις και την xpαρα καλυτερα σε ολα απο τα vista ειναι εκτος αν δεν εισαι τοσο power user

Έχεις δοκιμάσει ποτέ vista για να το λες αυτό;

Νομίζω πως όχι.

Εγώ έχω vista x64 εδώ και τρεις μήνες, και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα εκτός απο κάποιες ασυμβατότητες με κάποια προγράμματα που είναι ξεχασμένα και απο τον δημιουργό τους...

Δημοσ.
Έχεις δοκιμάσει ποτέ vista για να το λες αυτό;

Νομίζω πως όχι.

Εγώ έχω vista x64 εδώ και τρεις μήνες, και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα εκτός απο κάποιες ασυμβατότητες με κάποια προγράμματα που είναι ξεχασμένα και απο τον δημιουργό τους...

Vista 32 και 64 και τα ultimate! xp home και pro και leopard Γιώργο ;)

Ασε κατι ξερω που το λεω δεν το λεω ετσι ουτε ο κοσμακης περιμενει τα 7 ετσι ;)

Σε καποια πραγματα ειναι καλυτερα οπως στην μεταφορα αρχειων η σε laptops διαρκεια μπαταριας κλπ.

Aν ειναι για 64 μπιτα τοτε αξιζει γιατι καλα 64 στα πριν vista εποχες ποτε δεν υπηρχαν :o

edit

Εδω και 1μιση χρονο τα εχω οχι αγοραμσενα βεβαια χεχε

Δημοσ.
Vista 32 και 64 και τα ultimate! xp home και pro και leopard Γιώργο ;)

Ασε κατι ξερω που το λεω δεν το λεω ετσι ουτε ο κοσμακης περιμενει τα 7 ετσι ;)

Σε καποια πραγματα ειναι καλυτερα οπως στην μεταφωρα αρχειων η σε laptops.

Aν ειναι για 64 μπιτα τοτε αξιζει γιατι καλα 64 στα πριν vista εποχες ποτε δεν υπηρχαν :o

Ωραίο τότε.Δώσε μου για παράδειγμα κάποια προβλήματα που είχες με τα vista και πήγες ξανά σε xp. :o

Δε ξέρω...Δε μου έτυχε;Πρόβλημα εγώ πάντως ποτέ δεν είχα.

Δημοσ.
Ωραίο τότε.Δώσε μου για παράδειγμα κάποια προβλήματα που είχες με τα vista και πήγες ξανά σε xp. :o

Δε ξέρω...Δε μου έτυχε;Πρόβλημα εγώ πάντως ποτέ δεν είχα.

Εννοειτε οτι δεν θα εχεις προβλημα τετοιο για να αλλαξεις λειτουργικο..

Δωσε μου ομως εσυ παραδειγμα γιατι ειναι καλυτερα τα vista :rolleyes:

Γιατι τρωνε σαν καρκινος την μνημη του συστηματος σου ή γιατι εχουν το dx10 :rolleyes: που σου ειναι και αχρηστο :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...