tasos1964 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Καλησπερα Εχω μια ταινια χωρισμενη σε 2 διαφορετικα αρχεια avi Ομως οι υποτιτλοι ειναι σε 1 αρχειο srt Μπορω να κοψω τους υποτιτλους σε 2 αρχεια srt και να συνεχισουν να ειναι συγχρονισμενοι? Η ειναι καλυτερα να ενωσω τα 2 avi σε 1? Ετσι κι αλλιως δε γνωριζω πως γινεται ή με ποιο προγραμμα, οποτε καθε βοηθεια ευπροσδεκτη
-nick- Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Καλησπερα Εχω μια ταινια χωρισμενη σε 2 διαφορετικα αρχεια avi Ομως οι υποτιτλοι ειναι σε 1 αρχειο srt Μπορω να κοψω τους υποτιτλους σε 2 αρχεια srt και να συνεχισουν να ειναι συγχρονισμενοι? Η ειναι καλυτερα να ενωσω τα 2 avi σε 1? Ετσι κι αλλιως δε γνωριζω πως γινεται ή με ποιο προγραμμα, οποτε καθε βοηθεια ευπροσδεκτη Για να ενώσεις τα 2 avi σε 1 χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα. Για να ενώσεις τα 2 srt σε ένα (νομίζω) χρειάζεσαι μόνο το Notepad, και να βρεις σε ποιο σημείο τελειώνουν οι υπότιτλοι του πρώτου avi.
micos000 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Όχι με το notepad, δεν θα προσαρμοστούν οι χρόνοι. Χρειάζεται το Subtitle Workshop 2.51. Για την ένωση 2 avi εγώ έχω το Boilsoft Video Joiner και είναι ταχύτατο. 1-2 λεπτά και έτοιμο το avi. Θα σου πρότεινα την 2η λύση της ένωσης των avi ή να βρεις τους υπότιτλους για την έκδοση της ταινίας που έχεις με τα 2 μέρη. Αν είναι πρόσφατη ταινία σίγουρα θα υπάρχει και 2cd υπότιτλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.