Προς το περιεχόμενο

Τι antivirus να βαλω?

plaths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πειτε μου γνωμες μετα απο φορματ πρεπε να ξερω τι να βαλω..Μιν μου ζηστηζετε avast και

Μιπως ξερετε που μπορω να βρω για το card reater μου οδηγους?γιατι δεν ξερω που τους εχω¨Σ

χρησιμοποιω xp profesional serv pack 2*

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:21 ----------

Πειτε μου γνωμες μετα απο φορματ πρεπε να ξερω τι να βαλω..Μιν μου ζηστηζετε avast και

Μιπως ξερετε που μπορω να βρω για το card reater μου οδηγους?γιατι δεν ξερω που τους εχω¨Σ

χρησιμοποιω xp profesional serv pack 2*

ΚΑΙ μιπως γινετε να παω τιν εγκατασταση των program files windows sto C γιατι καταλαθος τα πιγα στο D:S

Δημοσ.

Α βάλεις ένα καλό ιατί κοικλοφωράνε πολή γιοί. Ια καρντ ριτερ δε ξέρω, αλλά άμα πσάκσεις θα τους εύρεις.

Την εγκατάσταση των Program Files μπορείς να την ας εύκολα στο C: με Cut και Paste, μόνο που μετά δε θα δουλέυει τιπτα.

Καλλοί τοίχοι:S

Δημοσ.
Α βάλεις ένα καλό ιατί κοικλοφωράνε πολή γιοί. Ια καρντ ριτερ δε ξέρω, αλλά άμα πσάκσεις θα τους εύρεις.

Την εγκατάσταση των Program Files μπορείς να την ας εύκολα στο C: με Cut και Paste, μόνο που μετά δε θα δουλέυει τιπτα.

Καλλοί τοίχοι:S

Εγραψες λεμε...Ε ρε Ελλινικα τσιπουρα....;)

Δημοσ.

Μονο αν ξανακανεις φορματ γινετε να πας την εγγατασταση στον C.Για αντιβαιρους βαλε ESET Smart Security ειναι και ελαφρυ και κανει την δουλια του.(Εγω αφτο εχο και ειμαι ευχαριστημενος).

Δημοσ.

Ελληνικά παρακαλώ μόνο.

Στη σωστή κατηγορία και ορθογραφημένα το κατά δύναμην.

Ευχαριστώ.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...