Προς το περιεχόμενο

video φιλοξενεί κατεβαστήρι

d..b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πολύ καλή η κατασκευή σου 2 παρατηρήσεις μόνο.

1. Το τροφοδοτικό δεν έπρεπε να το ανοίξεις καθώς το μεταλλικό περίβλημα συνδέεται με την γείωσή του στο καλώδιο τροφοδοσίας και έχεις μια ασφάλεια σε περίπτωση βλάβης.

Το ειπαμε και παραπανω οτι γειωση μπορει να εβαλε και χωρις το case του τροφοδοτικου.Απλα ακουμπωντας την γειωση στο μεταλλικο case του βινεο.

2. Αν είναι μόνο κατεβαστήρι θα έπρεπε να το κάνεις με atom επεξεργαστή. Από την κατανάλωση ρεύματος θα τον έκανες απόσβεση σε 1-2 μήνες.

Επισης μπορει το παιδι να ειχε ηδη κατεβαστηρι και να μην ηθελε να αγορασει κατι καινουριο.

Δημοσ.

Πολυ καλη κατασκευη αν κι εμενα μου καθεται καπως που το τροφοδοτικο ειναι ετσι χυμα μεσα στο βιντεο. Προσοχη παντως ;)

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους δεν μπορουσα χθες να μπω γιατι ημουνα δουλεια...Το τροφοδοτικο ειναι γειωμενο στο πατο του video το γυρω περιβλημα του video ειναι πλαστικο και οταν μπαινει το καπακι απο πανω (το εξωτερικο περιβλημα) δεν ερχεται σε επαφη με οτιδηποτε απο μεσα και σε καμια περιπτωση με τον πατο που εχει και την γειωση επανω του.χρησιμοποιησα αυτα τα κοματια γιατι καποια τα ειχα και αλλα που μου εδωσαν φιλαρακια που τους περισσευαν...Επισης η μοβο και το τροφοδοτικο ειναι βιδωμενα σε βασεις κλασσικες απο υπολογιστη.Το τροφοδοτικο ειναι χυμα γιατι αλλιως δεν χωραγε με τιποτα.(υψος βιντεο 8cm υψος psu 9cm.)

Επισης τα κουμπια του βιντεο power και stop/eject τα εχω συνδεσει αντιστοιχα στο power και reset του υπολογιστη.

Δημοσ.

Να μαντέψω ότι το dvd δε χώραγε να μπει στη θέση της κασέτας ώστε να ανοίγει αναμενόμενα.

Πολύ καλή η ιδέα σου, και ψήνω αντίστοιχη εδώ και καιρό αλλά... τζίφος ;-)

Δημοσ.

κι εγω θελω να φτιαξω μια τετοια κατασκευη, αλλα φοβαμαι να αφησω ανοιχτο το τροφοδοτικο γιατι δε ξερω πως να το γειωσω:-(

• Moderators
Δημοσ.

Οπα αυτο κατι μου θυμιζει χχεεχε!!

Μπραβο μαν, πολυ ωραια δουλεια! Πιστευω να εχεις κανει καλες μονωσεις γιατι το περιβλημα του video ειναι μεταλλικο και οι μονωσεις φθειρονται με τον καιρο.

Ωραιος που πειραξες και το τροφοδοτικο, αλλα δε ξερω κατα ποσο μπορει να το κρατησει ο 4ρης fan. Ειναι λιγο πιο απλωμενο απο το δικο μου, αλλα σαφως πολυ ωραια δουλεια!

Δημοσ.

@ vagpap οντως φιλε το dvd δεν μου καθοταν ωραια και για αυτο το εχωσα απο εκει.να μην χαλασουμε και την προσοψη στο video.

Γενικοτερα το μονο πακετο που εφαγα ηταν οτι ολα τα κοψιματα ηταν με dremel και αναγκαστικα γινανε μεσα στο σπιτι (δεν ειχα καπου αλλου να το φτιαξω) και συγκεκριμενα στη μπανιερα και καταλαβενετε τι εγινε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...