Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή πολλών αρχείων rar σε ενα

ΜΑΝΟΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους και ευχομαι καλό Πάσχα . Θα ηθελα την βοηθειά σας σε ενα πρόβλημα που αντιμετωπίζω συχνά . Πως γίνεται μια ταινία η οποία ειναι σε πολλούς φακέλους rar να γίνει ενα αρχείο για να μπορεί να παίξει μετά , με ποιό πρόγραμμα μπορώ να το κάνω . Προφανώς η ταινία ειναι σπασμένη σε πολλά αρχεία λόγω χώρου .

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα εχεις part1.rar part2.rar part3.rar κλπ?

απλα κανεις δεξι κλικ στο πρωτο part και μετα αποσυμπιεση, θα σου κανει ετοιμη την ταινια για παιξιμο, συνηθως avi

(Φυσικα πρεπει να εχεις το winrar εγκατεστημενο)

Δημοσ.
Αν καταλαβα καλα εχεις part1.rar part2.rar part3.rar κλπ?

απλα κανεις δεξι κλικ στο πρωτο part και μετα αποσυμπιεση, θα σου κανει ετοιμη την ταινια για παιξιμο, συνηθως avi

(Φυσικα πρεπει να εχεις το winrar εγκατεστημενο)

Ετσι ακριβως αλλα δεν νομιζω να ειναι σε φακελους αλλα αρχεια .rar

Και ειναι σπασμενη σε κομματια οχι γιατι δεν χωραει αλλα για να μειωθει το μεγεθος της και να μπορει να γινει upload καπου που υπαρχει οριο σε μεγεθος αρχειου για ανεβασμα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ το εχω κάνει αυτό αλλά παρατήρησα οτι το βγάζει ξανά τα αρχεία σαν αντιγραφή γι αυτό μπήκα στην διαδικασία να σας ρωτήσω μου φάνηκε περίεργο . Θα το ξαναδοκιμάσω και θα σας πώ .

Δημοσ.
Σας ευχαριστώ πολύ το εχω κάνει αυτό αλλά παρατήρησα οτι το βγάζει ξανά τα αρχεία σαν αντιγραφή γι αυτό μπήκα στην διαδικασία να σας ρωτήσω μου φάνηκε περίεργο . Θα το ξαναδοκιμάσω και θα σας πώ .

Για ξανακανε το ιδιο στο πρωτο απο αυτα που προκυπτουν.

Δημοσ.

Δύο ενδεχόμενα βλέπω. Ή κάνεις αποσυμπίεση όλα τα κομμάτια rar που έχεις αχικά (ενώ πρέπει μόνο το part1 να κάνεις extract) ή ο τύπος που το έφτιαξε έβαλε μια ομάδα rar σε μια άλλη (ότι πιο σπαστικό έχω δει)

Δημοσ.
ο τύπος που το έφτιαξε έβαλε μια ομάδα rar σε μια άλλη (ότι πιο σπαστικό έχω δει)

Αυτο υποψιαστηκα κι εγω για αυτο του ειπα να το ξανακανει στο πρωτο rar απο τα νεα που προεκυψαν.

Πολυ πολυ σπαστικο πραγματι.

Δημοσ.

Παιδιά εντάξει ειναι τώρα . Ειχε γίνει μάλον αυτό που ειπε και ο flik . Τελοσπάντων εγινε η δουλειά και σας ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές σας και να ζητήσω συγνώμη που ειχα βάλει σε λάθος topic την ερωτησή μου .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...