ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Καλησπέρα σε ολους και ευχομαι καλό Πάσχα . Θα ηθελα την βοηθειά σας σε ενα πρόβλημα που αντιμετωπίζω συχνά . Πως γίνεται μια ταινία η οποία ειναι σε πολλούς φακέλους rar να γίνει ενα αρχείο για να μπορεί να παίξει μετά , με ποιό πρόγραμμα μπορώ να το κάνω . Προφανώς η ταινία ειναι σπασμένη σε πολλά αρχεία λόγω χώρου .
tasos1964 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Αν καταλαβα καλα εχεις part1.rar part2.rar part3.rar κλπ? απλα κανεις δεξι κλικ στο πρωτο part και μετα αποσυμπιεση, θα σου κανει ετοιμη την ταινια για παιξιμο, συνηθως avi (Φυσικα πρεπει να εχεις το winrar εγκατεστημενο)
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Αν καταλαβα καλα εχεις part1.rar part2.rar part3.rar κλπ?απλα κανεις δεξι κλικ στο πρωτο part και μετα αποσυμπιεση, θα σου κανει ετοιμη την ταινια για παιξιμο, συνηθως avi (Φυσικα πρεπει να εχεις το winrar εγκατεστημενο) Ετσι ακριβως αλλα δεν νομιζω να ειναι σε φακελους αλλα αρχεια .rar Και ειναι σπασμενη σε κομματια οχι γιατι δεν χωραει αλλα για να μειωθει το μεγεθος της και να μπορει να γινει upload καπου που υπαρχει οριο σε μεγεθος αρχειου για ανεβασμα.
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Σας ευχαριστώ πολύ το εχω κάνει αυτό αλλά παρατήρησα οτι το βγάζει ξανά τα αρχεία σαν αντιγραφή γι αυτό μπήκα στην διαδικασία να σας ρωτήσω μου φάνηκε περίεργο . Θα το ξαναδοκιμάσω και θα σας πώ .
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Σας ευχαριστώ πολύ το εχω κάνει αυτό αλλά παρατήρησα οτι το βγάζει ξανά τα αρχεία σαν αντιγραφή γι αυτό μπήκα στην διαδικασία να σας ρωτήσω μου φάνηκε περίεργο . Θα το ξαναδοκιμάσω και θα σας πώ . Για ξανακανε το ιδιο στο πρωτο απο αυτα που προκυπτουν.
flik Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δύο ενδεχόμενα βλέπω. Ή κάνεις αποσυμπίεση όλα τα κομμάτια rar που έχεις αχικά (ενώ πρέπει μόνο το part1 να κάνεις extract) ή ο τύπος που το έφτιαξε έβαλε μια ομάδα rar σε μια άλλη (ότι πιο σπαστικό έχω δει)
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 ο τύπος που το έφτιαξε έβαλε μια ομάδα rar σε μια άλλη (ότι πιο σπαστικό έχω δει) Αυτο υποψιαστηκα κι εγω για αυτο του ειπα να το ξανακανει στο πρωτο rar απο τα νεα που προεκυψαν. Πολυ πολυ σπαστικο πραγματι.
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Παιδιά εντάξει ειναι τώρα . Ειχε γίνει μάλον αυτό που ειπε και ο flik . Τελοσπάντων εγινε η δουλειά και σας ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές σας και να ζητήσω συγνώμη που ειχα βάλει σε λάθος topic την ερωτησή μου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.