paranormalmike Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 παιδια καλησπερα εχω το εξης προβλημα. Καποια στιγμη και ενω ο υπολογιστης μου λειτουργουσε κανονικα εκανα εγκατασταση ενα παιχνιδι και μολις πηγα να το τρεξω . Τις απαιτησεις του παιχνιδιου τισ καλυπτε το συστημα μου . Ξαφνικα η οθονη μου μαυρισε χωρισ να δειχνει τιποτα και χωρις να μου δινει καποια δινατοτητα αναγαστικα και εκανα επανακινηση απο το κουμπι του πυργου αλλα η οθονη παρεμενε μαυρη . εκοψα τη παροχη ρευματος και ξανανοιξα τον υπολόγιστη μου και ενω η οθονη ετρεχε κανονικα μολις πηγαινε να φορτωσει τα γιντοους η οθονη ξαναγινοταν μαυρη . Μετα απο πολλες προσπαθειεσ και ενς καταφερα και εμπαινα με ασφαλης λειτουργια εσβησα τους οδηγους Νβιντια και το προβλημα λυθηκε αλλα μολις τουσ κανω εγκατασταση ξανα το προβλημα επιστρεφει! Μπορει να με βοηθησει καποιος επι του θεματος μου παρακαλω ;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Yπάρχει πρόγραμμα για ολοκληρωτική απεγκατάσταση των drivers. Χρησιμοποίησε αυτό πρώτα..
paranormalmike Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 μπορεις να βοηθησεις λιγο περισσοτερο γιατι δεν εχω ξανακανει κατι τετοιο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:10 ---------- αλλα ξεχασα να σου πω οτι μεχρει και φορματ κατεληξα να κανω
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Τότε, μάλλον για πρόβλημα gpu μου κάνει ή τροφοδοσίας..
onty Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Κανε εγκατασταση ενα τετοιο http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/Perfect-Uninstaller.shtml προγραμμα και ετσι απο εδω θα κανει καθαρη απεγκατασταση των drivers και πιστευω μετα οταν ξαναπερασεις τους οδηγους θα εισαι οκ. Αν και παιζει να ειναι κ θεμα hardware imho
paranormalmike Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 το εχω κανει με το registy easy δεν εγινε κατι τωρα να δουμε τι θα κανω δλδ χρειαζομαι καινουργια καρτα γραφικων η τροφοδοτικο? το hard imho δεν το καταλαβα
onty Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Ειναι λιγο ζορικη περιπωση..Το σιγουρο ειναι οτι φταιει η vga η psu...hardware ειναι τα υλικα του pc ενω software λογισμικο-προγραμματα-drivers κτλ. Imho = in my honest opinion...λεμε τωρα
d3monhunter Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Φιλαρακι καλησπερα αν και δεν ειμαι κανενας ειδικος θα σου πω το εξης. Ειχα το ιδιο προβλημα με το Football Manager 2009 αλλαξα οθονη και ολα καλα, χθες ομως εφερα σπιτι μια 19'' LG ( Την κλασσικη με τον κυκλο και το κοκκινο φως ). Ανοιγω το PC και μετα απο λιγο μαυρη οθονη, ετσι παιρνω την αποφαση να τον ανοιξω, τελικως ητανε το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων ειχε ξεχαρβαλωθει και προφανως δεν εψυχε καλα και γι αυτο εκλεινε την οθονη. Δεν μπορω να ξερω αν εχεις το ιδιο προβλημα αλλα δεν χανεις κατι να checkareis Good Luck Καρτα Γραφικων--------> GeForce 8600 GT :mad:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.