george69 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Γειά σας.... Επειδή έχω ξεχάσει (έχω να το κάνω πολύ καιρό....).... Πώς να βάλω ρε παιδιά τόνους (οξείες δηλαδή) σε ένα ελληνικό κείμενο που έχω και είναι ολόκληρο χωρίς τόνους, μέσα από το Word 2003 που έχω? Για να μην κάθομαι να βάζω σε μία-μία τις λέξεις? Το έχω αποθηκεύσει ως *.doc. Το μαρκάρω όλο με Ctrl+A και μετά τί κάνω?? Σημαντική διευκρίνηση Το Λειτουργικό μου είναι το XP Service Pack 3 και το πρόγραμμά μου είναι το Αγγλικό Word 2003 και όχι το Ελληνικό, και νομίζω ότι κάτι "παίζει" με τα Microsoft Office XP Language Settings Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!;)
Αδμιν Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Θα ελεγα να πατησεις DEL και να το ξαναγραψεις, ´η να τα κανεις ολα κεφαλαια. Υπαρχει και η λυση του να τρεξεις τον spell checker του Office και να πατας συνεχεια το πρωτο αποτελεσμα (κατα 99% θα ειναι η ιδια λεξη τονισμενη)
george69 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Θα ελεγα να πατησεις DEL και να το ξαναγραψεις, ´η να τα κανεις ολα κεφαλαια. Υπαρχει και η λυση του να τρεξεις τον spell checker του Office και να πατας συνεχεια το πρωτο αποτελεσμα (κατα 99% θα ειναι η ιδια λεξη τονισμενη) Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά νομίζω γινότανε με το λεξικό που σου εμφανίζει τις λάθος λέξεις με κόκκινη γραμμή από κάτω και κάνοντας δεξί κλικ σου βγάζει τη σωστή- άρα και τονισμένη! Μήπως κάνω λάθος?
Αδμιν Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Υπαρχει και η λυση του να τρεξεις τον spell checker του Office και να πατας συνεχεια το πρωτο αποτελεσμα (κατα 99% θα ειναι η ιδια λεξη τονισμενη) Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά νομίζω γινότανε με το λεξικό που σου εμφανίζει τις λάθος λέξεις με κόκκινη γραμμή από κάτω και κάνοντας δεξί κλικ σου βγάζει τη σωστή- άρα και τονισμένη! Τι διαφορετικο ειπα;
george69 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Τι διαφορετικο ειπα; Συγνώμη δεν κατάλαβα...Απλά το πρόβλημά μου είναι ότι δεν δουλεύει ο spell checker μου στα ελληνικά, όπως εξηγώ πιό πάνω μιάς και έχω το Αγγλικό πρόγραμμα και μου λείπει ένα mssp232.dll for Greek. Και έτσι δεν δουλεύει το όποιο λέξικό υπάρχει στα ελληνικά. Ευχαριστώ πολύ πάντως.....
Αδμιν Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Ε, τοτε βαλε το openoffice με τον Aspell-el και κανε το ιδιο.
onty Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Απτις 11:00 που αρχησες να το ψαχνεις , μεχρι τωρα θα εβαζες τονους με το χερι...
micos000 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Απτις 11:00 που αρχησες να το ψαχνεις , μεχρι τωρα θα εβαζες τονους με το χερι... Όπως λέει και το ρητό: Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη να εύχεσαι να' ναι μακρύ ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
Xvipes Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 MS Office Proofing Tools Το που θα το βρεις το αφήνω πάνω σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.