Προς το περιεχόμενο

Word 2003-Πώς βάζουμε τόνους σε Ολόκληρο Κείμενο

george69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας....

Επειδή έχω ξεχάσει (έχω να το κάνω πολύ καιρό....)....

Πώς να βάλω ρε παιδιά τόνους (οξείες δηλαδή) σε ένα ελληνικό κείμενο που έχω και είναι ολόκληρο χωρίς τόνους, μέσα από το Word 2003 που έχω?

Για να μην κάθομαι να βάζω σε μία-μία τις λέξεις?

Το έχω αποθηκεύσει ως *.doc.

Το μαρκάρω όλο με Ctrl+A και μετά τί κάνω??

Σημαντική διευκρίνηση

Το Λειτουργικό μου είναι το XP Service Pack 3 και το πρόγραμμά μου είναι το Αγγλικό Word 2003 και όχι το Ελληνικό, και νομίζω ότι κάτι "παίζει" με τα Microsoft Office XP Language Settings

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!;);)

Δημοσ.

Θα ελεγα να πατησεις DEL και να το ξαναγραψεις, ´η να τα κανεις ολα κεφαλαια.

Υπαρχει και η λυση του να τρεξεις τον spell checker του Office και να πατας συνεχεια το πρωτο αποτελεσμα (κατα 99% θα ειναι η ιδια λεξη τονισμενη)

Δημοσ.
Θα ελεγα να πατησεις DEL και να το ξαναγραψεις, ´η να τα κανεις ολα κεφαλαια.

Υπαρχει και η λυση του να τρεξεις τον spell checker του Office και να πατας συνεχεια το πρωτο αποτελεσμα (κατα 99% θα ειναι η ιδια λεξη τονισμενη)

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά νομίζω γινότανε με το λεξικό που σου εμφανίζει τις λάθος λέξεις με κόκκινη γραμμή από κάτω και κάνοντας δεξί κλικ σου βγάζει τη σωστή- άρα και τονισμένη! Μήπως κάνω λάθος?

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά νομίζω γινότανε με το λεξικό που σου εμφανίζει τις λάθος λέξεις με κόκκινη γραμμή από κάτω και κάνοντας δεξί κλικ σου βγάζει τη σωστή- άρα και τονισμένη!

Τι διαφορετικο ειπα; :rolleyes:

Δημοσ.
Τι διαφορετικο ειπα; :rolleyes:

Συγνώμη δεν κατάλαβα...Απλά το πρόβλημά μου είναι ότι δεν δουλεύει ο spell checker μου στα ελληνικά, όπως εξηγώ πιό πάνω μιάς και έχω το Αγγλικό πρόγραμμα και μου λείπει ένα mssp232.dll for Greek.

Και έτσι δεν δουλεύει το όποιο λέξικό υπάρχει στα ελληνικά.

Ευχαριστώ πολύ πάντως.....;)

Δημοσ.
Απτις 11:00 που αρχησες να το ψαχνεις , μεχρι τωρα θα εβαζες τονους με το χερι... :)

Όπως λέει και το ρητό:

Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη να εύχεσαι να' ναι μακρύ ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...