Προς το περιεχόμενο

intel core 2 quad η intel core i7

theo_vazelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
eSATA μηπως εισαι secret moderator ρε man?? Oλη μερα σε βλεπω εδω δινεις μαχη..Παιδια προσεξτε , eSATA is watching you...:P

μπα δεν ειμαι:P:p (αν και θα ηθελα)

Δημοσ.

παιδιά για τους επεξεργαστές core i7 λένε αποτελείται από 4 πραγματικούς πυρήνες και 8 λογικούς, οι core 2 quad αποτελούνται και εκείνοι από 4 πραγματικούς;

Δημοσ.
παιδιά για τους επεξεργαστές core i7 λένε αποτελείται από 4 πραγματικούς πυρήνες και 8 λογικούς, οι core 2 quad αποτελούνται και εκείνοι από 4 πραγματικούς;

ναι αλλα οχι 8 (εικονικους:P)

Δημοσ.

έχω την εντύπωση ότι όταν βγήκε ο quad 6600 λέγανε ότι έχει 2 πραγματικούς και 4 εικονικούς, μπορεί να θυμάμε και λάθος

• Super Moderators
Δημοσ.
έχω την εντύπωση ότι όταν βγήκε ο quad 6600 λέγανε ότι έχει 2 πραγματικούς και 4 εικονικούς, μπορεί να θυμάμε και λάθος

όχι δεν ισχύει αυτό...

Δημοσ.

Δοκιμασε τον i7 θεωρειτε καλυτερος αλλα και ο αλλος ειναι παρα πολυ καλος εγω παντος τον ποιο φθηνο θα επερνα αφου και οι 2 με φτανουν :P

Δημοσ.

theo και οι δυο cpu ειναι καλες .τωρα εαν αξιζει ο ενας η ο αλλος εξαρταται απο το τι ακριβως θες να κανεισ στον υπολογιστη σου . εγω προσφατα περασα απο εναν q6600 στον i7 920.σε καθημερινη χρηση (internet,ταινιες )δεν θα καταλαβεις διαφορα . αν επεξεργαζεσαι βιντεο , φωτογραφιες τοτε εχεις μια σημαντικη αυξηση ταχυτητας .ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...