Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να κάνουμε μία λίστα με αυτά τα 2 δεδομένα….

Για router conn-x default κωδικός: 1234567890123

Για on-telecoms: on

http://www.viva.gr

899300300300

User: viva

Pass: free

WINBANK FREE

Username: winbank

Password: free

Dialup 8015005051

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ισχυει για το connex.ας ειναι καλα ο οτε που τα κλειδωνει με τον ιδιο κωδικο ολα.εκτος αν το αλλαξει ο χρηστης.κατα τα αλλα ειναι αυτο το κλειδι.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

γεια σας ... παιδια το καινουργια ειναι... για το conn-x 1234567891234

και για την on πολλες φορες πιανει το 1010101010.... εχει κανεις το wpa key της cyta?

• Like 1
Δημοσ.
γεια σας ... παιδια το καινουργια ειναι... για το conn-x 1234567891234

και για την on πολλες φορες πιανει το 1010101010.... εχει κανεις το wpa key της cyta?

ωραια αλλαγη ο οτε.χαχα.καποιοι λενε για την cyta οτι αμα εχεις ενα κλειδι ταιριαζει παντου.δεν ξερω αν ειναι αληθεια και ποσοστεκει αν και χλωμο φαινεται με wpa.

Δημοσ.

το κλειδί για το cyta βρίσκεται κάτω απο το κάθε router και είναι το serial number, ποιο έξυπνη κίνηση απο τον ΟΤΕ θα έλεγα !!

Δημοσ.

παιδια το οτε κονεξ αν έχει default κωδικό είναι πάντα 1234567890123 έχω δοκιμάσει 5-6 φορές και σε διαφορετικούς υπολογιστές!

Μήπωςξέρει κανείς πιος είναι ο default κωδικός για netfaster iad???

Δημοσ.

ξερει κανεις το κλειδι του dlink?

η καποιο κλειδι απο το router pirelli?

παιδια σος... αα και γ netfaster ειναι της hol και ειναι wpa . αυτην την στιγμξη δεν εχω μαζι μουτο κλειδι μολισ το βρω θα το στειλω .. ειναι wpa αλλα εχω ακουσει οτι για ολα τα netfaster ειναι το ιδιο .. οποτε μολισ παμε σπιτι... αλλαζουμε το κλειδι μας... εμεισ να κλεβουμε οχι οι αλλοι απο εμας!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

μηπως καποιος φιλος θα μπορουσε να ποσταρει καποιο WPA KEY απο pirelli για να δουμε αν ισχυει!!!!!!!!!!!

• 9 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...