the_valliant Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 CoD4: realistic war action και δύσκολο;Μάλλον κάποιος δεν έπαιξε Operation Flashpoint ή Armed Assault. Θα συμφωνήσω: το CoD4 σε realistic είναι μεν ΠΟΛΥ δύσκολο αλλά μόνο 2-3 σημεία είναι που λες "θα το σβήσω από τον υπολογιστή και από τη μνήμη μου (και θα κάψω και το δισκάκι μην τυχόν και το ξαναβάλω ποτέ)!". Το Operation Flashpoint ωστόσο είναι άλλη ιστορία. Όταν έφτασα στην 3η νομίζω ήταν αποστολή, πατούσα το save button συχνότερα από ότι το W ΥΓ. ... και τελικά το παράτησα κιόλας!
freedubus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δηλαδη τα Castlevania εσείς τα τερματίζατε με την πρώτη. Επίσης, Top Gun στο NES. Ούτε την 1η πίστα δεν έβγαζα. Γαμώ τα 12 χιλιάρικα που έσκασα.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δηλαδη τα Castlevania εσείς τα τερματίζατε με την πρώτη.Επίσης, Top Gun στο NES. Ούτε την 1η πίστα δεν έβγαζα. Γαμώ τα 12 χιλιάρικα που έσκασα. To θεμα ειναι να μην μπερδευουμε την δυσκολια με το κλεψιμο (του σχεδιασμου η CPU). Το castlevania μπορει να μην το τερματισες με την πρωτη αλλα το τερματισες και τελικα φτανεις στο σημειο να το τερματιζεις με μολις 1 ζωη. Το Top Gun στο NES ηταν παλουκι αλλα και αυτο το ξεφτιλισα σε καποια φαση. Απο τα παιχνιδια που ΔΕΝ καταφερα να τερματισω ακομα ειναι το Ikaruga και Gradius 5 και αυτο γιατι ειναι πραγματικα ΔΥΣΚΟΛΑ, ειδικα το Ikaruga. Χωρις να cheatarει ο υπολογιστης και μαλακιες. Εισαι εσυ και το χειριστηριο εναντιον ολως και ειναι στο χερι σου και στην ικανοτητα σου για το πως θα το καταφερεις.
Teo1303 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Το Riven δεν το εχει παιξει κανεις ??! Και κάποιος που ανέφερε το Shadow of the Beast, να επαυξησω για το sequel του Έχω όλη την σειρά του myst.Εκεί να δεις τι γίνεται
mimidon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Ρε παιδιά... Έχει παίξει κανείς PP Hammer σε Amiga; Μιλάμε το παιχνίδι είναι τεράστιο και σου βγάζει την ψυχή... Άσε που αν το έχεις σπασπένο, δεν πιάνουν οι κωδικοί για τις επόμενες πίστες..!
outlaw star Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 επίσης σε πιο πρόσφατο-δε θυμάμαι αν αναφέρθηκε είναι και το call of cthulu-dark corners of the earth...το παιχνίδι ήταν γενικά άντε γεια
Aims Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 απο τα τελευταια, το legancy mode(career mode)στο fight night round 4 ειναι τρομερα δυσκολο
Dimitris1948 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 http://www.geocities.jp/z_gundam_tanosii/home/applet/Main.html από τα ποιο δύσκολα flash game:shock:
nickarmy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 officers:world at war (εχω κολησει στη δευτερη πίστα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.