Προς το περιεχόμενο

Τα 25 πιο δύσκολα παιχνίδια

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το διάβασα αρκετές φορές, και μπορώ να πω ότι δεν μπορώ να βγάλω νόημα..

Sorry :o

/Koritsi_Gia_PC

Εννοεί ότι η CPU κλέβει γιατί ξεκινάει με περισσότερα resources από σένα.

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πάντως και το call of cthulu:dark corners of the earth ήταν και γαμώ τα παλούκια και μου έσπασε τα νεύρα μέχρι να το βγάλω...επίσης δύσκολο πρέπει να ήταν (αν θυμάμαι καλά) και το undying του Barker

Δημοσ.

Παιδιά το Watchmaker είναι πιστεύω από τα πιο δύσκολα games που έχω παίξει ποτέ. Το έχει τερματίσει κανένας χωρίς να έχει χρησιμοποιήσει walkthrough? Γιατί εγώ έτσι το τερμάτισα.

Δημοσ.
Commandos Ι imho, δεν κατάφερα ποτέ να το τερματίσω. Απελπιστικά δύσκολο

και γω αυτο θα λεγα!

το χα τερματισει και το χω και γνησιο!

απλα απο τις παιχνιδαρες που δεν ξαναβγαινουν(νταξει στο 2 απογειωθηκε,μετα επεσε..) και δεν θα ξεχασω και ποτε βεβαια!πρωτο μου pc game 1998

///ααα και βεβαια Soldier of Fortune(αλλη παιχνιδαρα κ κεινη) στο unfair

Δημοσ.
Εννοεί ότι η CPU κλέβει γιατί ξεκινάει με περισσότερα resources από σένα.

Απλά δεν περίμενα να καταλάβαινα σωστά.. νόμιζα ότι ήταν κάποιο πανέξυπνο υπονοούμενο..

Περισσεύει να ρωτήσω, αλλά θα το κάνω.. Σε ποιο σοβαρό RTS κάνει κάτι τέτοιο το CPU ρε Ksaplostra (που κάτι κακό μου θυμίζει το Nick και το attitude σου)?

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

oni απο εμενα αν κ το ειχα παιξει χρονια πριν σε nooboκατασταση μου ειχε φανει απελπιστικα δυσκολο!

Δημοσ.
Απλά δεν περίμενα να καταλάβαινα σωστά.. νόμιζα ότι ήταν κάποιο πανέξυπνο υπονοούμενο..

Περισσεύει να ρωτήσω, αλλά θα το κάνω.. Σε ποιο σοβαρό RTS κάνει κάτι τέτοιο το CPU ρε Ksaplostra (που κάτι κακό μου θυμίζει το Nick και το attitude σου)?

/Koritsi_Gia_PC

Σχεδόν σε όλα τα rts που κυκλοφορούν....πχ στο Age of Empires 2...που νομίζω ότι θεωρείται σοβαρός τίτλος...Πως να το καταλάβεις: Αρχισε ενα skirmish στο very hard και μολις μπεις πάτα quit battle και δες το resourses report...Κάνε το και σε άλλα παιχνίδια...Θα διαπιστώσεις ότι ο υπολογιστής ξεκινάει με πολύ περισσότερα resourses απο σένα........

Δημοσ.

/Koritsi_Gia_PC

Και στο Age of Empires III που θυμάμαι έχει τέτοια επιλογή.

Αν παίξεις Skirmish, μπορείς να επιλέξεις το handicap (=πλεονέκτημα) που μπορεις να έχεις, είτε εσύ είτε οι υπόλοιποι, CPU παίκτες (8 στο σύνολο)...

Δημοσ.

Καλά, σκεφτόμουνα να πω για το revenge of shinobi που μου είχε βγάλει τη ψυχή να το τερματίσω στο megadrive αλλά είδα τα βιντεάκια του mario και τρελάθηκα. Αυτός που τις σχέδίασε τις πίστες ήτανε ψυχοπαθής; Δεν το πιστέυω ότι υπάρχει ανθρωπος που κατάφερε να τις περάσει!

Δημοσ.
εγώ νομίζω το battletoads and battlemaniacs στο SNES ήταν το πιο δύσκολο... και διαθέσιμα μόνο 2 continues

Και στο Gameboy μια απο τα ιδια :lol: αλλα το τερματισα το σκασμενο και μαλιστα ειχα φτασει σε τετιο επιπεδο που το τελειωνα με το πρωτο credit. Ζωη μπορει να εχανα αλλα δεν εκανα continue ποτε. Τρελο καψιμο σου λεω "παλια στο Τεξας".

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Ρε παιδιά... Το TETRIS δεν το σκέφτηκε κανείς..;

Επίσης, μου έβγαλε την ψυχή το Prince Of Persia 2: The Shadow And The Flame :-)

συμφωνώ αλλά τη δευτερη φορά σου φαίνεται πολύ γελοίο και απορείς πως δεν τα κατάφερνες στην πρώτη :rolleyes:

Δημοσ.

Το πρώτο παιχνίδι Prince of Persia που έπαιζε σε DOS.

Και όπως ανέφερε μερικές σελίδες πριν κάποιος, το Commandos 1.

(ωραίες εποχές, έπαιζες ένα παιχνίδι και το έλιωνες μέχρι να σου κάψει όλα τα κύτταρα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...