tsioudiver Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Το Riven δεν το εχει παιξει κανεις ??! Και κάποιος που ανέφερε το Shadow of the Beast, να επαυξησω για το sequel του
Soulseeker Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Χα! Ghouls n’ Ghosts kai Shadow of the Beast….πραγματικά δύσκολα παιχνίδια. Ειδικά το 1ο δεν υπάρχει. Βεβαία κάποιος ανέφερε το Serious Sam…Δεν ξέρω ρε παΐδια εγώ το τερμάτισα στο easy που έχει και regen to health και πραγματικά απορούσα πως είναι δυνατόν κάποιος να το τελειώσει σε κάποιο επίπεδο περά από το easy. Οι εχθροί που σου έρχονται σε μια πιστα είναι τόσοι όσοι σου έρχονται συνολικά σε αλλά FPS. Απλά άπειροι…
Galis Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 τα commandos και τα crusader πιστευω.Α, και το pacman
ikaruga24 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ορισμενοι μπερδευουν την δυσκολια με το A.Ι. Απλα καμια σχεση το ενα με το αλλο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Όταν ο Χ αρχηγός έρχεται να σε φάει και τριγυρνάς γύρω γύρω από ένα συντριβάνι και ενώ τον πυροβολείς σε ακολουθεί πιστά στα βήματά σου και μετά από λίγο τον χώνεις, είναι low AI και κάνει εύκολο το Game. Όταν κάνεις το ίδιο πράγμα και όταν πας να στρίψεις αυτός έρχεται κατά πάνω σου αντί να ακολουθήσει το Waypoint σου είναι υψηλότερο AI και κάνει τη ζωή σου πιο δύσκολη.. Στο Wanted οι enemies πάνε και νομίζουν ότι καλύπτονται ενώ εγώ τους βλέπω και τους ripάρω.. και κάθονται, επιμένοντας ότι καλύφθηκαν.. Για όλα αυτά συσχετίζουν το AI με τη δυσκολία, μην κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε. /Koritsi_Gia_PC
john2gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Όταν ο Χ αρχηγός έρχεται να σε φάει και τριγυρνάς γύρω γύρω από ένα συντριβάνι και ενώ τον πυροβολείς σε ακολουθεί πιστά στα βήματά σου και μετά από λίγο τον χώνεις, είναι low AI και κάνει εύκολο το Game. Όταν κάνεις το ίδιο πράγμα και όταν πας να στρίψεις αυτός έρχεται κατά πάνω σου αντί να ακολουθήσει το Waypoint σου είναι υψηλότερο AI και κάνει τη ζωή σου πιο δύσκολη.. Στο Wanted οι enemies πάνε και νομίζουν ότι καλύπτονται ενώ εγώ τους βλέπω και τους ripάρω.. και κάθονται, επιμένοντας ότι καλύφθηκαν.. Για όλα αυτά συσχετίζουν το AI με τη δυσκολία, μην κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε. /Koritsi_Gia_PC Στο παράδειγμά σου, με autoaim και 100% accuracy, ένα overpowered boss σου δίνει τα παπούτσια στο χέρι . Υπάρχουν πολλά παιχνίδια με μέτρια ΑΙ που είναι δύσκολα όπως GRAW2, COD4, Serious Sam και Doom στην μεγαλύτερη δυσκολία κλπ κλπ (η λίστα είναι μεγάλη). PS: Το Wanted είναι multiplatform τίτλος με κύρια πλατφόρμα το X360. Με το ποντίκι έχεις τρελή ακρίβεια αλλά με το gamepad δεν έχεις τόσο καλή. Γι' αυτό και είναι πιο εύκολο στο PC PS2: Μην ξεχνάμε τα τραγικά "difficulty features" που έχουμε δει κατά καιρούς όπως να ρίχνεις τέσσερις-πέντε βολές στο κεφάλι του αντιπάλου για να πεθάνει (πρέπει να τις ρίξεις μετά το animation της πρώτης βολής για να "δεχτεί το hit" αλλιώς βαράς άδικα) κι αυτός με μια σφαίρα σου χάνει το 1/3 της ενέργειας. Άλλο δυσκολία παιχνιδιού κι άλλο έξυπνη ΑΙ.
Street-Fighter Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Όταν ο Χ αρχηγός έρχεται να σε φάει και τριγυρνάς γύρω γύρω από ένα συντριβάνι και ενώ τον πυροβολείς σε ακολουθεί πιστά στα βήματά σου και μετά από λίγο τον χώνεις, είναι low AI και κάνει εύκολο το Game. Όταν κάνεις το ίδιο πράγμα και όταν πας να στρίψεις αυτός έρχεται κατά πάνω σου αντί να ακολουθήσει το Waypoint σου είναι υψηλότερο AI και κάνει τη ζωή σου πιο δύσκολη.. Στο Wanted οι enemies πάνε και νομίζουν ότι καλύπτονται ενώ εγώ τους βλέπω και τους ripάρω.. και κάθονται, επιμένοντας ότι καλύφθηκαν.. Για όλα αυτά συσχετίζουν το AI με τη δυσκολία, μην κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε. /Koritsi_Gia_PC αντε παμε για dota
ikaruga24 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Όταν ο Χ αρχηγός έρχεται να σε φάει και τριγυρνάς γύρω γύρω από ένα συντριβάνι και ενώ τον πυροβολείς σε ακολουθεί πιστά στα βήματά σου και μετά από λίγο τον χώνεις, είναι low AI και κάνει εύκολο το Game. Όταν κάνεις το ίδιο πράγμα και όταν πας να στρίψεις αυτός έρχεται κατά πάνω σου αντί να ακολουθήσει το Waypoint σου είναι υψηλότερο AI και κάνει τη ζωή σου πιο δύσκολη.. Στο Wanted οι enemies πάνε και νομίζουν ότι καλύπτονται ενώ εγώ τους βλέπω και τους ripάρω.. και κάθονται, επιμένοντας ότι καλύφθηκαν.. Για όλα αυτά συσχετίζουν το AI με τη δυσκολία, μην κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε. /Koritsi_Gia_PC Κοιτα δεν μιλαμε αποκλειστικα για FPS παιχνιδια εδω. Μιλαω γενικα οτι ειναι πολλα τα ατομα με τα οποια πολλες φορες μιλαμε και βλεπουμε οτι μιλαμε για διαφορετικο πραγμα. Μου ελεγε το φιλαρακι μου ας πουμε: "Πωωωωωω μαλακα τι απιστευτο A.I εχει το C&C 3, μου στελνει πολλους φανταρους στη βαση μου οχι μονο απο ενα ειδος οταν το παιζω τερμα δυσκολια και μου τους στελνει και συχνοτερα".......Και καθομαι εγω και τον κοιταω με το βλεμα της αγελαδας. Σιγουρα σε ενα FPS το A.I. μπορει να παιζει το ρολο του (δεν θα ξεχασω το Farcry 1 με τερμα δυσκολια) αλλα μιας και το topic δεν περιοριζεται σε αυτα ας μην το περιορισουμε και εμεις μονο σε αυτα
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Μου ελεγε το φιλαρακι μου ας πουμε: "Πωωωωωω μαλακα τι απιστευτο A.I εχει το C&C 3, μου στελνει πολλους φανταρους στη βαση μου οχι μονο απο ενα ειδος οταν το παιζω τερμα δυσκολια και μου τους στελνει και συχνοτερα".......Και καθομαι εγω και τον κοιταω με το βλεμα της αγελαδας. Τα FPS δεν μετράνε μια μπροστά στα RTS που είπε ο φίλος σου ΟΛΟ το Skirmish σε ένα RTS/RTT βασίζεται στο AI. AI = Δυσκολία σε αυτό το τομέα. Τέσπα. /Koritsi_Gia_PC
ksaplostra Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Τα FPS δεν μετράνε μια μπροστά στα RTS που είπε ο φίλος σου ΟΛΟ το Skirmish σε ένα RTS/RTT βασίζεται στο AI. AI = Δυσκολία σε αυτό το τομέα. Τέσπα. /Koritsi_Gia_PC AI όπως πχ στο hard, να ξεκινάς με 10k credits εσύ και το pc με 250k... Όπως ακριβώς το είπες...AI..
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 AI όπως πχ στο hard, να ξεκινάς με 10k credits εσύ και το pc με 250k... Όπως ακριβώς το είπες...AI.. Το διάβασα αρκετές φορές, και μπορώ να πω ότι δεν μπορώ να βγάλω νόημα.. Sorry /Koritsi_Gia_PC
ksaplostra Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Το διάβασα αρκετές φορές, και μπορώ να πω ότι δεν μπορώ να βγάλω νόημα.. Sorry /Koritsi_Gia_PC Μήπως είσαι ξανθιά βαμμένη μελαχρινή;
kingnick 999 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 quake 3(arena) στο τελευταιο επιπεδο!! δε προλαβαινες να δεις τον αντιπαλο!!!
Toufas Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 quake 3(arena) στο τελευταιο επιπεδο!! δε προλαβαινες να δεις τον αντιπαλο!!! μαλλον δεν εχεις παιξει με καλο παιχτη online....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.