Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δεν νομίζω να λέμε το ίδιο, αυτό το Γιαπωνέζικο που λέω δεν νομίζω να έχει καν τον Super Mario.. είχε μια γάτα νομίζω, απλά έτρεχε στον ίδιο κόσμο το Game.. ΑΝ τα θυμάμαι καλά.. Η μνήμη είναι το μοναδικό αδύνατο σημείο μου.. /Koritsi_Gia_PC
giorgos147 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Η μνήμη είναι το μοναδικό αδύνατο σημείο μου.. Μη τα λες αυτά!Νιώθω άβολα! Όταν λες το μοναδικό; Ας το καλό!Κολάστηκα! (κολάστηκα με -ι ή με -η;;;)
Street-Fighter Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Diablo στο PS1 μετά τα 18 lvl.. Όχι απλά "δύσκολο", εγώ θα το χαρακτήριζα "Buged".. /Koritsi_Gia_PC λολ ελα να σε παιξω μια dota :lol:
Mourgolikos Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 I Wanna Be The Guy: The Movie: The Game Super Mario World the Kaizo version Syobon Action
Αρχέλαος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Τα πιο δύσκολα παιχνίδια (FPS) που έχω παίξει ποτέ μου: FarCry 1: όποιος καυχιέται ότι είναι βετεράνος στα FPS όπως εγώ() ας το παίξει στο ανώτατο επίπεδο δυσκολίας.Απελπιστικά δύσκολο με την τελειότερη τεχνητή νοημοσύνη που έχω δεί σε παιχνίδι. Bioshock:Τα ίδια και εδώ μόνο που είναι σαφώς πιο εύκολο(στο Hard πάντα) και είναι το πρώτο FPS κατά τη γνώμη μου που κατάφερε να ξεπεράσει τη τεχνητη νοημοσύνη του FarCry 1. Απο παιχνίδια στρατηγικής το Age of Empires 2 ήταν πολύ δυσκολο και απο μοντέρνα παιχνίδια ίσως το C&C 3 Tiberium wars.
john2gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Η ΑΙ του Bioshock είναι για τα μπάζα εντελώς. FEAR1 για ΑΙ (ναι κι ας ήταν scripted το όλο θέμα) και Crysis με το Advanced AI Mod που έχει βγει. PS: Η ΑΙ του Far Cry για την εποχή του ήταν καλή πάντως
Αρχέλαος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Η ΑΙ του Bioshock είναι για τα μπάζα εντελώς. FEAR1 για ΑΙ (ναι κι ας ήταν scripted το όλο θέμα) και Crysis με το Advanced AI Mod που έχει βγει. PS: Η ΑΙ του Far Cry για την εποχή του ήταν καλή πάντως Η ΑΙ του Bioshock για τα μπάζα..? Οκ τι να πώ...Αποψή σου.Η ΑΙ του FEAR 1 ήταν για τα μπάζα.Τους εχθρούς του FEAR 1 τους είχα για προπόνηση(στο πιο δύσκολο επίπεδο).Η ΑΙ του Far Cry 1 ήταν άψογη και δεν έχω συναντήσει ισάξια της(Πλήν του Bioschock).Παίξε Far Cry 1 στο πιο δύσκολο επίπεδο και τα ξαναλέμε!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Η ΑΙ του Bioshock είναι για τα μπάζα εντελώς. FEAR1 για ΑΙ Όντως και εμένα με είχε δυσκολέψει πολύ περισσότερο το F.E.A.R από το Bioshock.. ειδικά από τότε που είχα βρει μικρό Bugάκι για να χώνω τους Big Daddies.. Ώπα! Μιας και μιλάτε για FPS.. Παίξτε στο πιο δύσκολο επίπεδο L4D.. Αρκετά.....παράλογο και αυτό (Είναι και λίγο ηλίθιες οι Botες για Supporter που έχεις, αλλά trust me guys.. ΠΟΛΥ καλύτερες από RL παίχτες!) λολ ελα να σε παιξω μια dota :lol: Έχεις PM.. Τα αποτελέσματα εδώ.. /Koritsi_Gia_PC
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Είναι και λίγο ηλίθιες οι Botες για Supporter που έχεις, αλλά trust me guys.. ΠΟΛΥ καλύτερες από RL παίχτες! Όσοι έχουν παίξει coop και ειδικά Versus με bots στην ομάδα τους, διαφωνούν 100%. Δεν ξέρω κανέναν που να προτιμούσε bot στην ομάδα του από παίχτη και υπάρχουν πολλοί λόγοι. Απλά τα bots ξέρουν πάντα που είσαι και δεν έχουν FF. Πάντως ναι, L4D coop Expert θέλει μεγάλη προσοχή.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Όσοι έχουν παίξει coop και ειδικά Versus με bots στην ομάδα τους, διαφωνούν 100%.Δεν ξέρω κανέναν που να προτιμούσε bot στην ομάδα του από παίχτη και υπάρχουν πολλοί λόγοι. Απλά τα bots ξέρουν πάντα που είσαι και δεν έχουν FF. Τουλάχιστον οι παίκτες που έκανα εγώ Co-op με στάζαν περισσότερο από τα Zombie.. Αλλά αυτός είναι ο στόχος του καλού Co-op, ήταν αναμενόμενο να υπάρχουν γα__τες τετράδες στην Online κοινότητα.. Αν παίζεις με τους φίλους σου όμως 3-4 φορές την εβδομάδα, τότε αυτό που λέω εγώ ισχύει /Koritsi_Gia_PC
Street-Fighter Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Έχεις PM.. Τα αποτελέσματα εδώ.. /Koritsi_Gia_PC OKz DOTA RULES! :devil: To ποιο δυσκολο παιδια ειναι το wow πρεπει να αφιερωσεις την ζωη σου για να το τερματισεις χαχαχαχαχ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Τουλάχιστον οι παίκτες που έκανα εγώ Co-op με στάζαν περισσότερο από τα Zombie.. Αλλά αυτός είναι ο στόχος του καλού Co-op, ήταν αναμενόμενο να υπάρχουν γα__τες τετράδες στην Online κοινότητα.. Αν παίζεις με τους φίλους σου όμως 3-4 φορές την εβδομάδα, τότε αυτό που λέω εγώ ισχύει /Koritsi_Gia_PC Ε, το θέμα είναι να ξέρεις αυτούς με τους οποίους παίζεις μαζί, αλλιώς τυχαίνουν πολλές αναποδιές (άτομα που πάνε ζιγκ ζαγκ μπροστά στο όπλο σου, που σου ρίχνουν 5 καραμπινιές γιατί ένας hunter ανέβηκε επάνω σου, με αποτέλεσμα να σε κάνουν incap όταν σηκώνεσαι, κλπ). Και μιας και το θυμήθηκα πάλι, Darklight Conflict. Ήταν αρκετά δύσκολο μπορώ να πω.
john2gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Η ΑΙ του Bioshock για τα μπάζα..? Οκ τι να πώ...Αποψή σου.Η ΑΙ του FEAR 1 ήταν για τα μπάζα.Τους εχθρούς του FEAR 1 τους είχα για προπόνηση(στο πιο δύσκολο επίπεδο). AI != overpowered enemies. Και το Serious Sam 1 στην μεγαλύτερη δυσκολία είναι σχετικά παλούκι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τρομερή ΑΙ. Και το GRAW2 στην μεγαλύτερη δυσκολία είναι ΚΑΡΑΠΑΛΟΥΚΟ αλλά και πάλι η ΑΙ είναι για τα μπάζα (100% accuracy από μακριά, πυροβολισμοί από μεγάλη απόσταση που δεν τους βλέπεις εξαιτίας του LOD της game engine, ελάχιστη στρατηγική από μέρους τους (με μόνο εντυπωσιακό το να πετάνε smoke grenades που παραδόξως δεν βλέπουμε τόσο συχνά στα υπόλοιπα παιχνίδια) κλπ κλπ)
headbanger Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Ε, το θέμα είναι να ξέρεις αυτούς με τους οποίους παίζεις μαζί, αλλιώς τυχαίνουν πολλές αναποδιές (άτομα που πάνε ζιγκ ζαγκ μπροστά στο όπλο σου, που σου ρίχνουν 5 καραμπινιές γιατί ένας hunter ανέβηκε επάνω σου, με αποτέλεσμα να σε κάνουν incap όταν σηκώνεσαι, κλπ). Και μιας και το θυμήθηκα πάλι, Darklight Conflict. Ήταν αρκετά δύσκολο μπορώ να πω. χθες ήταν η πρώτη φορά που έκανα rage quit. ένα 2βλο Ρώσσος με έδινε στεγνα, ήτανε και runner, έκανε και ότι να ναι. Πάντως σήμερα έκατσα και έπαιξα 2 campaign στο expert με randoms και οι 2 πήγανε πολύ καλά, αλλά κρίμα στο Blood harvest πέθανα 5 δευτερόλεπτα πριν σκάσει μύτη το στρατιωτικό όχημα. Βασικά έπεσα και οι άλλοι την κάνανε. Για δυσκολία εγώ θα πω medieval total war, μιας και ποτε δεν τα πήγαινα καλά στο micro management
ilos Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 χθες ήταν η πρώτη φορά που έκανα rage quit. ένα 2βλο Ρώσσος με έδινε στεγνα, ήτανε και runner, έκανε και ότι να ναι.Πάντως σήμερα έκατσα και έπαιξα 2 campaign στο expert με randoms και οι 2 πήγανε πολύ καλά, αλλά κρίμα στο Blood harvest πέθανα 5 δευτερόλεπτα πριν σκάσει μύτη το στρατιωτικό όχημα. Βασικά έπεσα και οι άλλοι την κάνανε. Randoms... Enough said. Και όχι οι Ρώσοι δεν είναι πιο κουτοί από του άλλους, απλώς οι μισοί δεν καταλαβαίνουν γρι αγγλικά (τώρα αν σε γειώνουν έτσι και αλλιώς αυτό είναι άλλο τροπάριο). Παιδιά πρέπει να καταλάβετε ότι το rq είναι ΟΠΛΟ. Use it wisely...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.