Προς το περιεχόμενο

Τα 25 πιο δύσκολα παιχνίδια

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3. Battletoads (Tradewest)

The designers at Rare were either mad scientists bent on breaking our spirits or freakin' geniuses testing our physical limits when they produced Battletoads on the NES. Maybe it's both. Either way, this wild platforming game has several tasks for you and a friend to complete, including speeder bike chases, snake riding, beating up baddies and surfing. Few have seen the game's conclusion.

2. Ghouls n' Ghosts series (Capcom)

Ghosts n' Goblins is without question one of the most difficult video game series of all time. Its lead character, Arthur, valiantly attempts to save his love, only to die repeatedly at the hands of numerous monsters. Super Ghouls n' Ghosts for the SNES is a real test, requiring you to go through the game twice before it ends. Many a controller died beating that one.

1. Ninja Gaiden series (Tecmo)

Finally, we come to the series that will bring you to your knees and make you cry for mercy. Since its debut on the NES, Ninja Gaiden introduced tough enemies and even tougher bosses. Over the years, it's only gotten harder. Ninja Gaiden Black is ridiculous with its enormous list of challenges to complete and tricky bad guys. Ninja Gaiden II on the Xbox 360 only increased our stress levels, with monsters so vicious we punched holes through walls

http://www.gamedaily.com/articles/galleries/top-25-hardest-games-of-all-time/?page=2

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να πω για το Guitar Hero στο expert, R-Type, Ikaruga εντάξει, όχι και το Ninja Gaiden δύσκολο, μου κάνει τρομερή εντύπωση! Μέχρι να μάθεις το χειρισμό είναι λίγο αλλά και όχι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια, μην τρελαθούμε τελείως (το έχω τελειώσει και στο πιο δύσκολο επίπεδο χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία).

Το Ghouls n' Ghosts μόνο το 1ο ήτανε δύσκολο (ποτέ δεν κατάφερα να το τερματίσω), αλλά το 2 το τελείωνα στο χαλαρό και χωρίς να χάσω και ποτέ.

Δημοσ.

Το Ninja Gaiden στο NES ήταν αρκετά δύσκολο όμως με λίγη επιμονή (και μερικά σπασμένα gamepads) μπορεί να το τελειώσει κάποιος.

Θα έλεγα ένα απο τα δύσκολα παιχνίδια που έχω παίξει εγώ είναι το The adventures of Batman and Robin για το Mega Drive.

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι το Ninja Gaiden μου άρεσε στο NES και μόλις έμαθα τα patterns το τερμάτιζα μόνο και μόνο για να θαυμάζω τα cut-scenes (τότε ελάχιστα ήταν τα παιχνίδια που διέθεταν cut-scenes στο NES... και η μουσική του τα έσπαγε). Κοινώς δεν με δυσκόλεψε σε αντίθεση με κάποια άλλα παιχνίδια όπως το Ghouls n' Ghosts.

Δημοσ.
Diablo στο PS1 μετά τα 18 lvl..

Όχι απλά "δύσκολο", εγώ θα το χαρακτήριζα "Buged"..

/Koritsi_Gia_PC

Κάτσε ας μη μιλήσουμε για Bug..

Τα πιο παράλογα Games ever, είναι τα Super Mario.. (To Review τα ξέχασε..)

Απλά φανταστείτε αυτά που θα δείτε με ζωές..

Και έχει βγει και ένα Γιαπωνέζικο που δεν το έχει τερματίσει κανείς παγκοσμίως..

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.
Κάτσε ας μη μιλήσουμε για Bug..

Τα πιο παράλογα Games ever, είναι τα Super Mario.. (To Review τα ξέχασε..)

Απλά φανταστείτε αυτά που θα δείτε με ζωές..

Και έχει βγει και ένα Γιαπωνέζικο που δεν το έχει τερματίσει κανείς παγκοσμίως..

/Koritsi_Gia_PC

Το ξερω αυτο το παιχνιδι που λες. Ενα wonnabe shooter ηταν.

Δημοσ.

/Koritsi_Gia_PC

Super mario που δεν το έχει τερματίσει κανείς? Μήπως λες για το Super mario Bros 2 αυτο που εμείς και οι αμερικάνοι ξέρουμε ως Super Mario: The lost levels? Αν λες αυτό υπάρχουν άτομα που το έχουν τερματίσει...και όταν τους βλέπεις απορείς γιατι συνεχίζεις και παίζεις video games...

Πάντως τα Super mario μέχρι και το world που έχω παίξει δεν είναι δύσκολα. Εκτός βέβαια απο το Lost Levels....

Και τώρα μου ήρθε άλλο ένα δύσκολο παιχνιδάκι το Black Dahlia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...