TAKE5 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Εσύ μπορει να είσαι προσεχτικός, αυτοί που διαχειρίζονται τους σοβαρους τρακερς δεν είναι ηλίθιοι
slygeo87 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 TAKE5...αν είσαι προσεκτικός στο πόσο ratio ανεβάζεις και ταυτόχρονα seed-άρεις κάποια torrents δεν υπάρχει φόβος. DEJA VU
TAKE5 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δεν ελεγχουν το πόσο όσο το πως. Και μιλάω για σοβαρούς και μόνο
slygeo87 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Eγώ πάντως ανέβασα 30 gb σε ένα πάρα πολύ αυστηρό site και έφαγα 4 weeks warning.3.510 ratio.Μια χαρά!
TAKE5 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 χαχαχαχαχαχαχα Δηλαδή σε πήραν χαμπάρι και σου έριξαν warning. Ηταν πραγματι πολυ αυστηρό. Παλι καλά που δεν σε εκαναν vip για την προσφορά σου στο πρωτόκολο
ROFLMAO Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Και καλά ρε μαστόρια.. όλοι λέτε ότι το πρόβλημα σας είναι οι αργές συνδέσεις που έχετε.. (κλασική ηλίθια δικαιολογία έλληνα λαμόγιου adsl χρήστη) άντε και φτιάχνετε ratio με τα σκατοπρογράμματα σας.. και "φτιάχνετε" ratio. Μετά.. βάζετε την γραμμούλα σας να seedarei καθόλου?
tritonas00 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Eγω seedara 2 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ μερες εναν υποτιτλο που ειχα φτιαξει καποτε...:lol:
PCharon Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 κλασική ηλίθια δικαιολογία έλληνα λαμόγιου adsl χρήστη Μιας κι έκανες τόσο κόπο με το καλημέρα... ΠΑΤΑ ΤΟ #9
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 ahem, ποιος tracker ζητάει 1:1 minimun ratio ρε PCharon? συνήθως 0.5-0.7 ζητάνε για να μην bannάρουν...
PCharon Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 συνήθως 0.5-0.7 ζητάνε για να μην bannάρουν... Το ανέφερα. Δηλαδή αν κατεβάσω ένα αρχείο 6GB με περίπου 250kb/s (είδες, δε βάζω πολύ) σε 7 ώρες, θα πρέπει να δώσω 3GB (πάλι το λίγο βάζω) με 25kb/s σε 35 ώρες (να σημειωθεί πως στην 4MBPPS που είχα 25~29 ήταν το μέγιστο UL κι αν το άφηνα όλο στον torrent client δεν μπορούσα να κάνω καν browsing, δηλαδή πρακτικά μιλάμε για 15kb/s αλλά το παραβλέπω γιατί είμαι καλός). Πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να μείνει το PC ανοιχτό γι άλλες 28 ώρες (αν υποθέσουμε πως τραβάνε συνέχεια το συγκεκριμένο αρχείο) ενώ στο μεταξύ δεν πρέπει να κατεβάσω άλλο μεγάλο αρχείο διότι δεν θα μπορέσω ποτέ να συμπληρώσω το ratio και σύντομα θα πέσει ban. Νομίζω πως είναι σαφές πια...
ROFLMAO Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Ένα αρχείο ενός GB, με μία πετσοκομένη adsl γραμμή που μπορεί να κατεβάσει μέχρι 1mb/sec και να ανεβάσει με 50kb/sec, θες απο ένα τέταρτο μέχρι 25 λεπτά για να το κατεβάσεις. Απο εκεί και έπειτα, για να φτάσεις ratio 1:1 δεν πρέπει ντε και καλά να το κάνεις μέσα σε 15-25 λεπτά που κατέβασες εσύ το τορρεντ. Αλλά έχεις μέρες, βδομάδες, μήνες περιθώριο. Τώρα ανάλογα την δημοτικότητα του αρχείου που κατέβασες, και την userbase tou tracker, το παράλογο θα είναι να μην το δώσεις πίσω τουλάχιστον μία φορά. Αν πάλι δεν το δώσεις, τόσα και τόσα πράγματα έχουν οι περισσότεροι σωστοί private trackers για να βοηθήσουν τον οποιοδήποτε adsl χρήστη. Minimum ratio 0.4 or 0.5 klp, Free Leech, Double Upload, HappyHour, Seeding Bonus, Free Leech Slots, Double Upload Slots, Free Leech Categories, Half Download, Golden/Silver Torrents, Drinks On Me, MoTW, Share Index Ratio, klp klp klp.. Αν τώρα εσύ απο τα παραπάνω γνωρίζεις μόνο κανα δυο, τότε οι trackers που είσαι απλά δεν σε καλύπτουν, οπότε και ψάξου (όπως ψάχτηκες για αυτά τα ratio cheating proggies) για κάτι άλλο που θα σε καλύπτει. Πλέον υπάρχουν και ελληνικά forums που ασχολούντε με το p2p και μπορείς να βρεις αρκετές πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν. Σε καμία περίπτωση μην πληρώσεις για να πάρεις GB. Γιατί τα GB που αγοράζεις, τα παίρνεις απο κάποιον άλλον χρήστη που seedarei, χωρίς την συγκατάθεση του και τα λεφτά φυσικά δεν πάνε σε αυτόν. Κάτσε και σκέψου λίγο ρε γαμώτο,(δεν αναφέρομαι σε εσένα μόνο) για το πως δουλεύει το bittorent, (p2p) και τις επιπτώσεις απο αυτά τα προγράμματα και την διάδοση αυτών. Και αναλογίσου. Αν εσύ seedareis κάτι, δίνεις μέρος του αρχείου σε άλλον χρήστη. Αν εσύ κλέψεις, δεν δίνεις τπτ. Αν εσύ διαδόσεις και αναφέρεις παντού αυτήν την "έξυπνη" λαμογιο-λύση και αρχίζουν όλο και περισσότεροι να την χρησιμοποιούν... τότε ποιος σκατά θα δίνει ρε παιδιά? Για όλους αυτούς λοιπόν που πιστεύουν ότι είναι άδικο και άνισο το ratio 1:1 και η όλη φάση του bittorent, αντί να ψάχνετε να βρείτε λύσεις πως θα κλέψετε και θα κοροϊδέψετε τον συνάνθρωπο σας , στραφείτε προς rapidhshare μεριά και ψαχτείτε εκεί για το πως θα κλέψετε και κοροϊδέψετε την αναμονή του rapidshare αντί τον απλό χρήστη. Δεν σας αξίζει να έχετε θέση στο bittorent εφόσον δεν μπορείτε να συνετιστείτε σε αυτό.. στραφείτε προς άλλες μεριές λοιπόν και αφήστε εμάς που έχουμε τις ίδιες γραμμές με εσάς παρεμπιπτόντως και μπορούμε μια χαρά να αντεπεξέλθουμε στις όποιες απαιτήσεις έχουν αυτοί οι.. "παράλογοι" trackers.
PCharon Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 ROFLMAO καταρχήν χαίρομαι που προσπάθησες να γράψεις ένα κείμενο με μικρότερο ratio χαρακτηρισμών:ανάλυσης. Περί BT ratio νομίζω πως στο #55 είμαι σαφέστατος. Μπορείς να το ξαναδιαβάσεις αν θες. Μια σημείωση μόνο: προσωπικά ούτε ένα δευτερόλεπτο δεν έχω "ψαχτεί" με "cheating proggies" διότι πολύ απλά γνωρίζω πολύ καλά πως δουλεύουν και συμπλήρωνα το ratio χειροκίνητα μέσα από τον φυλλομετρητή μου εντός δευτερολέπτων. Επίσης, σε περίπτωση που δεν έχει γίνει αντιληπτό, είμαι από τους τύπους που ΔΕΝ κλείνουν το UL. Ούτε κατεβάζω "αβέρτα", απλά δεν έχω σκοπό να ασχολούμαι παραπάνω από κάποιες ώρες στη ζωή μου με δαύτα. Όσο ο client είναι ανοιχτός ευχαρίστως να δώσει όσα μπορεί, από εκεί κι έπειτα έχω κι άλλα hobbies. Πιστεύω πως τώρα έγινα καλύτερα αντιληπτός.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 για αυτό με ρέγουλα τι κατεβάζουμε μέχρι να χτίσουμε ratio... επίσης καλό είναι να κατεβάζουμε τα torrents από την πρώτη στιγμή που θα βγουν έτσι ώστε να μπορούμε να seedάρουμε όσο πιο σύντομα γίνεται... στον tracker που είμαι έχω 900gb uploaded/600gb downloaded χρησιμοποιώντας μόνο την γραμμή μου με το 1mbit upload (χωρίς cheat programs ofc, με δυσκολία πήρα το invite)
Red Armada Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Σωστός ο ROFLMAO!! Πιο χαζή δικαιολογία από το ότι φταίνε οι γραμμές που δε seedaroun οι έλληνες users δεν έχω ακούσει..Εκτός κι αν ρε μάγκες θέλετε να κατεβάζετε όλο το internet οπότε sorry αλλά αυτό δε γίνεται. Από το να ψάχνετε λαμογιές καλύτερα να ψαχτείτε σε σωστούς trackers με φιλικό σύστημα που βοηθάει τα μέλη του ώστε να κρατάνε πολύ πιο πάνω από 1 το ratio τους. Αλλιώς όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω υπάρχει και το rapidshare.. Αλλά αυτό με τις αργές γραμμές μη το λέτε...Λες κι εγώ πχ έχω καμιά τρελή γραμμή και κρατάω ratio σε όσους trackers είμαι..Με forthnet 24/1 είμαι όπως και οι πιο πολλοί πλέον αλλά και πιο παλιά που ήμουν με 384/128 δεν είχα κανένα πρόβλημα ποτέ. Αυτά..
Meraklis56 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 +1 thresh με διαφορες πατέντες στυλ κατεβάζω μονο το πρώτο rar απο τα 49 και τα αφήνω να κάνει upload μεχρι να τελειώσουν οι peers. το κακό ειναι οτι,ολα γίνονται τοσο γρήγορα(στο τσακα τσακά εμφανίζονται seeds,απο κει που ηταν μονο 1) και γρήγορα χάνεις το upload
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.