Προς το περιεχόμενο

torrent ratio keeper

Dj Zark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΑΠΟ και ΚΛΕΙΕΤΑΙ!!! Να το έχεις κάνει αυτό σε tracker private και να μην έχεις φάει πόδι σε δευτερόλεπτα!!!

private εννοειτε ratio sensitive?Που αν δεν εχεις ενα συγκεκριμενο επιπεδο τρως delete?

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και εγώ αυτό λέω...ειδικά οι μεγάλοι private trackers του εξωτερικού σε βρίσκουν σε χρόνο dt...

Εννοείται αυτό!!! Διεθνής, private tracker θα σε είχε διώξει πριν προλάβεις να συνδεθείς στο swarm. Τώρα αν μιλάς για public trackers, όλοι ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί, τότε ναι, μπορεί να το έχεις κάνει.

private εννοειτε ratio sensitive?Που αν δεν εχεις ενα συγκεκριμενο επιπεδο τρως delete?

Private εννοούμε που για να μπεις πρέπει να σε έχει καλέσει ήδη υπάρχον μέλος. Και φυσικά ratio sensitive, όπως όλοι οι private trackers. :)

• Super Moderators
Δημοσ.

private που χρειάζεται registration/invitation και αν δεν έχεις ένα X ratio και πάνω τρως ban...

Δημοσ.
private που χρειάζεται registration/invitation και αν δεν έχεις ένα X ratio και πάνω τρως ban...

A.To πρωτο δεν ειναι (ηταν και ξανανοιξαν). Οσο για το δευτερο ετσι ειναι και οι δυο.Χρονια τωρα.

πρωτα κανω simulate οτι κατεβασα το torrent με μια αλφα ταχυτητα και μετα το αφηνω να κανει upload με 1 MB/sec για κανα δυωρο.

Δημοσ.
A.To πρωτο δεν ειναι (ηταν και ξανανοιξαν). Οσο για το δευτερο ετσι ειναι και οι δυο.

Ξαναλέω ότι αποκλείεται. Χωρίς να μιλάω αποκλειστικά για σένα, μη λέτε τέτοια πράγματα όταν δεν ισχύουν. Μπορείς αν θες να μου στείλεις ένα πμ με το όνομα σου και το όνομα του τράκερ να σε βρω, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει σοβαρός τράκερ που να μην έχει anti-cheating script. Με το πρώτο update που θα κάνεις στον tracker θα φανεί ότι κάνεις cheat και έχεις ήδη φύγει.

Δημοσ.

Θα μπορούσε κάποιος tracker να έχει κάποιο κομματάκι κώδικα που κοιτάει α) μήπως κάτι πάει στραβά στον ισολογισμό up-down ανά torrent, ή/και β) μήπως κάποιος στέλνει τρελά uploads, οπότε πετάνε αυτόματα έξω όποιον ξεφεύγει.

Πάντως δεν έχουν όλοι και όντως μπορείς να κάνεις κόλπα.

Δημοσ.

δηλαδή είναι ανάγκη να είστε εξυπνάκηδες ; Δεν μπορείτε όταν δεν χρησιμοποιείτε τον Η/Υ να τον αφήνετε να κάνει seed ; Άν όλοι ήταν σαν και εσάς τότε δεν θα υπήρχαν peers.

Δημοσ.

Ε μα φυσικα .Αν κανω πως "ανεβαζω" με 1000 MB/sec χαιρω πολυ!!!!!!!!!!

Ειπαμε να ξερεις να το δουλευεις....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:29 ----------

δηλαδή είναι ανάγκη να είστε εξυπνάκηδες ; Δεν μπορείτε όταν δεν χρησιμοποιείτε τον Η/Υ να τον αφήνετε να κάνει seed ; Άν όλοι ήταν σαν και εσάς τότε δεν θα υπήρχαν peers.

με 25 up???

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:30 ----------

@Thanasis κανω και manual update απτο προγραμμα.Γενικα παντως προτιμω τους free trackers αλλα αν χρειαζομαι κατι γρηγορα τοτε καταφευγω εκει..

Δημοσ.
Ε μα φυσικα .Αν κανω πως "ανεβαζω" με 1000 MB/sec χαιρω πολυ!!!!!!!!!!

Ειπαμε να ξερεις να το δουλευεις....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:29 ----------

με 25 up???

Τα πολλά mb/sec δεν σημαίνουν αυτομάτως ότι κάνεις cheat. Υπάρχουν servers που μπορείς να νοικιάσεις και να ανεβάζεις με 50 και 100 mb/s κανονικά και σωστά. Όταν όμως πας να χρησιμοποιήσεις emulators και άλλα cheating software σε private tracker έχεις φύγει σε δευτερόλεπτα. Τονίζω ξανά το private γιατί μόνο εκεί σε καταδικάζουν για τέτοια πράγματα. Προσέξτε, δεν εννοώ σε trackers όπως αυτός ή αυτός.

@Thanasis κανω και manual update απτο προγραμμα.Γενικα παντως προτιμω τους free trackers αλλα αν χρειαζομαι κατι γρηγορα τοτε καταφευγω εκει..

Δεν έχει σημασία αν κάνεις manual update ή όχι. Ο tracker αναγνωρίζει τα πάντα για σένα. Το λειτουργικό σου, τον client που τρέχεις, την ip σου και άλλα πολλά. Στο πρώτο update, manual ή όχι, θα φανεί αν έχεις κάνει καμιά λαδιά και θα φας ban αυτόματα. Είναι scripts όλα αυτά, δεν στηρίζονται στην τύχη τους για να σε πετύχουν μέσα στο πλήθος ότι εσύ την έκανες.

Δημοσ.
Τα πολλά mb/sec δεν σημαίνουν αυτομάτως ότι κάνεις cheat. Υπάρχουν servers που μπορείς να νοικιάσεις και να ανεβάζεις με 50 και 100 mb/s κανονικά και σωστά. Όταν όμως πας να χρησιμοποιήσεις emulators και άλλα cheating software σε private tracker έχεις φύγει σε δευτερόλεπτα. Τονίζω ξανά το private γιατί μόνο εκεί σε καταδικάζουν για τέτοια πράγματα. Προσέξτε, δεν εννοώ σε trackers όπως αυτός ή αυτός.

εχεις pm.............!δυο μηνες τωρα δεν εχω φυγει.......

Οι συγκεκριμενοι εχουν 10 gb download free περιορισμο και μετα πρεπει να φτιαξεις το ratio σου αλλιως ποδι.

Δημοσ.

Thanasis159, αν δεν έχουν αυτά που αναφέρω στο #21, τότε μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα (χωρίς σχετικά ειδικά λογισμικά και χωρίς να παίρνουν χαμπάρι τίποτα).

Κακώς το αναλύουμε εδώ.

Κακώς ανέφερα κι εγώ τί πρέπει να έχει, αλλά τέλος πάντων.

Δημοσ.
εχεις pm.............!δυο μηνες τωρα δεν εχω φυγει.......

Οι συγκεκριμενοι εχουν 10 gb download free περιορισμο και μετα πρεπει να φτιαξεις το ratio σου αλλιως ποδι.

Όπως σου είπα και στο πμ, οι τράκερς που μου αναφέρεις έχουν ανοιχτές εγγραφές, άρα δεν μιλάμε για ιδιαίτερα αυστηρά πράγματα. Οι σοβαροί τράκερς, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την ασφάλεια την δική τους και των μελών τους δεν ανοίγουν εγγραφές και λειτουργούν αποκλειστικά με προσκλήσεις. Σε τέτοιους τράκερ, σαν αυτούς που μου είπες, είναι εύκολο να κάνεις cheat, καθώς είναι χύμα τα πράγματα και εκατοντάδες χιλιάδες τα μέλη. :)

Δημοσ.

private εννοούμε τρακερς που

α) μπαίνεις μέσω πρόσκλησης

β)αγοράζεις προσκλήσεις στο e-bay (γι' αυτό πλέον δεν ανοίγουν)

γ)όλοι έχουν seedbox.

δ)mp3, divx είναι άγνωστες λέξεις γι' αυτούς. flac, mkv μόνο αναγνωρίζουν. Ολα τα άλλα είναι για παιδάκια

Δημοσ.
Όπως σου είπα και στο πμ, οι τράκερς που μου αναφέρεις έχουν ανοιχτές εγγραφές, άρα δεν μιλάμε για ιδιαίτερα αυστηρά πράγματα. Οι σοβαροί τράκερς, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την ασφάλεια την δική τους και των μελών τους δεν ανοίγουν εγγραφές και λειτουργούν αποκλειστικά με προσκλήσεις. Σε τέτοιους τράκερ, σαν αυτούς που μου είπες, είναι εύκολο να κάνεις cheat, καθώς είναι χύμα τα πράγματα και εκατοντάδες χιλιάδες τα μέλη. :)

.........................??

Δημοσ.

Ο τράκερ που ανέφερες είναι ελληνικός και ημι-private καθώς για πολύ καιρό είχε ανοιχτές εγγραφές. Σου είπα ότι μιλάω για τράκερς με κλειστά registrations και διεθνείς! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...