Προς το περιεχόμενο

torrent ratio keeper

Dj Zark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος από εσάς κάτι για το torrent ratio keeper ???

Οποιος γνωρίζει κάτι για το πως λειτουργεί και το τι εξυπηρετεί το πρόγραμμα αυτό ας μας το πει. Έχει τίποτα σχέση με την αύξηση του ratio σε διαφορα tracker μήπως ?

Ευχαριστώ

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

είναι και καλά cheat για το ratio...συνήθως σε παίρνουν χαμπάρι όμως και σε bannάρουν, οπότε κάνε το κλασικό πατροπαράδοτο seed...

Δημοσ.

Ενα ειναι το προγραμμα και δεν σε παιρνει χαμπαρι κανεις...(γιατι ουσιαστικα ειναι client emulator..)αλλα να το δουλευεις με λιγη φειδω

δεν το λεω..αλλα θα πω οτι ειμαι τοσο καιρο και ουτε γατα ουτε ζημια..!

Δημοσ.

Εγώ έβαζα τα ratio μου... με το χέρι. No special software reguired.

Δεν ξέρω αν δουλεύουν σωστά τα διάφορα προγραμματάκια, πάντως μια χαρά γίνεται. Αλλά είναι γι ανθρώπους που θα το κάνουν όταν πρέπει και με αίσθηση του μέτρου.

Να σημειωθεί πως δεν είμαι kolopaido.mybrute.com αλλά όταν έχεις σύνδεση που κατεβάζει με 400 κι ανεβάζει με 25, δεν είναι στο χέρι σου να είσαι καλό παιδί.

Δημοσ.
Ενα ειναι το προγραμμα και δεν σε παιρνει χαμπαρι κανεις...(γιατι ουσιαστικα ειναι client emulator..)αλλα να το δουλευεις με λιγη φειδω

δεν το λεω..αλλα θα πω οτι ειμαι τοσο καιρο και ουτε γατα ουτε ζημια..!

Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα μιλάς ? Και αν ναι, μπορείς να μας πεις πάνω κάτω πως λειτουργεί ?

Δημοσ.
αφηστε τα κόλπα,και καντε απλά seed

Το πρόβλημα δεν είναι πως κάποιοι δεν seedάρουν 24/7. Το ιδανικό είναι να έχουν το αρχείο πολλοί, να το δίνουν όλοι όποτε ανοίγει o client και με λίγο που δίνει ο καθένας ο κάθε νέος να το παίρνει γρήγορα. Από εκεί κι έπειτα, όταν ο λόγος DL/UL που παίρνεις από τον παροχέα σου είναι το λιγότερο πάνω από 10:1 δεν μπορείς να ζητάς παράλογα ratios του στυλ 1:1 ή ακόμα και 2:1. Κατηγόρησε τους παροχείς, κατηγόρησε αυτούς που έχουν το upload κλειστό και αυτούς που βάζουν παράλογους κανόνες στα πριβέ.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ενα ειναι το προγραμμα και δεν σε παιρνει χαμπαρι κανεις...

famous last words...

κάντο αυτό σε μεγάλο tracker του εξωτερικού και μετά τα ξαναλέμε...

Δημοσ.
famous last words...

κάντο αυτό σε μεγάλο tracker του εξωτερικού και μετά τα ξαναλέμε...

yeap το εχω κανει σε 2 μεχρι στιγμης.

Δημοσ.
για πόσες ώρες και με τι ταχύτητα?

για τρεις ωριτσες την μερα με upload 1 megabyte/sec σε torrent με ΠΟΛΛΟΥΣ seeders.

Mια μερα εβαλα 10 megabyte/sec για ενα μισαωρο.

Οπως ειπα ειναι client emulator.(και μαλιστα οποιον client επιθυμω.)

Δημοσ.
για τρεις ωριτσες την μερα με upload 1 megabyte/sec σε torrent με ΠΟΛΛΟΥΣ seeders.

Mια μερα εβαλα 10 megabyte/sec για ενα μισαωρο.

Οπως ειπα ειναι client emulator.(και μαλιστα οποιον client επιθυμω.)

ΑΠΟ και ΚΛΕΙΕΤΑΙ!!! Να το έχεις κάνει αυτό σε tracker private και να μην έχεις φάει πόδι σε δευτερόλεπτα!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

και εγώ αυτό λέω...ειδικά οι μεγάλοι private trackers του εξωτερικού σε βρίσκουν σε χρόνο dt...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...