Dj Zark Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Γνωρίζει κάποιος από εσάς κάτι για το torrent ratio keeper ??? Οποιος γνωρίζει κάτι για το πως λειτουργεί και το τι εξυπηρετεί το πρόγραμμα αυτό ας μας το πει. Έχει τίποτα σχέση με την αύξηση του ratio σε διαφορα tracker μήπως ? Ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 είναι και καλά cheat για το ratio...συνήθως σε παίρνουν χαμπάρι όμως και σε bannάρουν, οπότε κάνε το κλασικό πατροπαράδοτο seed...
VAssassin Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 οπότε κάνε το κλασικό πατροπαράδοτο seed... ...δεν ειναι και τοσο δυσκολο αλλωστε.
tritonas00 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Ενα ειναι το προγραμμα και δεν σε παιρνει χαμπαρι κανεις...(γιατι ουσιαστικα ειναι client emulator..)αλλα να το δουλευεις με λιγη φειδω δεν το λεω..αλλα θα πω οτι ειμαι τοσο καιρο και ουτε γατα ουτε ζημια..!
PCharon Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Εγώ έβαζα τα ratio μου... με το χέρι. No special software reguired. Δεν ξέρω αν δουλεύουν σωστά τα διάφορα προγραμματάκια, πάντως μια χαρά γίνεται. Αλλά είναι γι ανθρώπους που θα το κάνουν όταν πρέπει και με αίσθηση του μέτρου. Να σημειωθεί πως δεν είμαι kolopaido.mybrute.com αλλά όταν έχεις σύνδεση που κατεβάζει με 400 κι ανεβάζει με 25, δεν είναι στο χέρι σου να είσαι καλό παιδί.
Dj Zark Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Ενα ειναι το προγραμμα και δεν σε παιρνει χαμπαρι κανεις...(γιατι ουσιαστικα ειναι client emulator..)αλλα να το δουλευεις με λιγη φειδω δεν το λεω..αλλα θα πω οτι ειμαι τοσο καιρο και ουτε γατα ουτε ζημια..! Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα μιλάς ? Και αν ναι, μπορείς να μας πεις πάνω κάτω πως λειτουργεί ?
Meraklis56 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 PCharon και ομως. με 7mbps και 768kbps σε όλα τα private ειμαι απο 2< ratio αφηστε τα κόλπα,και καντε απλά seed
PCharon Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 αφηστε τα κόλπα,και καντε απλά seed Το πρόβλημα δεν είναι πως κάποιοι δεν seedάρουν 24/7. Το ιδανικό είναι να έχουν το αρχείο πολλοί, να το δίνουν όλοι όποτε ανοίγει o client και με λίγο που δίνει ο καθένας ο κάθε νέος να το παίρνει γρήγορα. Από εκεί κι έπειτα, όταν ο λόγος DL/UL που παίρνεις από τον παροχέα σου είναι το λιγότερο πάνω από 10:1 δεν μπορείς να ζητάς παράλογα ratios του στυλ 1:1 ή ακόμα και 2:1. Κατηγόρησε τους παροχείς, κατηγόρησε αυτούς που έχουν το upload κλειστό και αυτούς που βάζουν παράλογους κανόνες στα πριβέ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Ενα ειναι το προγραμμα και δεν σε παιρνει χαμπαρι κανεις... famous last words... κάντο αυτό σε μεγάλο tracker του εξωτερικού και μετά τα ξαναλέμε...
tritonas00 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 famous last words... κάντο αυτό σε μεγάλο tracker του εξωτερικού και μετά τα ξαναλέμε... yeap το εχω κανει σε 2 μεχρι στιγμης.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 για πόσες ώρες και με τι ταχύτητα?
tritonas00 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 για πόσες ώρες και με τι ταχύτητα? για τρεις ωριτσες την μερα με upload 1 megabyte/sec σε torrent με ΠΟΛΛΟΥΣ seeders. Mια μερα εβαλα 10 megabyte/sec για ενα μισαωρο. Οπως ειπα ειναι client emulator.(και μαλιστα οποιον client επιθυμω.)
Thanasis159 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 για τρεις ωριτσες την μερα με upload 1 megabyte/sec σε torrent με ΠΟΛΛΟΥΣ seeders.Mια μερα εβαλα 10 megabyte/sec για ενα μισαωρο. Οπως ειπα ειναι client emulator.(και μαλιστα οποιον client επιθυμω.) ΑΠΟ και ΚΛΕΙΕΤΑΙ!!! Να το έχεις κάνει αυτό σε tracker private και να μην έχεις φάει πόδι σε δευτερόλεπτα!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 και εγώ αυτό λέω...ειδικά οι μεγάλοι private trackers του εξωτερικού σε βρίσκουν σε χρόνο dt...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.